| DDCC a întrebat:

Bună TPU!
Am o problemă cu telefonul meu mobil Allview A5duo. Pățesc des să primesc notificare:la un mesaj pe care tocmai l-am primit să îmi arate (Mesaj trimis de pe Sim1. Mesajul nu a putut fi transmis). Și îmi arată tot la mesaj un boton verde pe care scrie REPETARE. Dacă dau pe el îmi arată "Se trimite" după care primesc mesaj "Mesajul nu a fost trimis".
Am schimbat sloturile de la cartelă (fiind telefon dual sim, am înlocuit SIM1 - Orange - cu SIM2 - Cosmote- ). Face exact la fel, doar că mi-a apărut apoi un mesaj de configurare MMS și Internet. În fine, nu asta e problema.
Am scos cartela de Orange și am introdus-o într-un telefon mobil clasic, apoi am trimit un mesaj. L-a trimis fără nicio problemă (ba chiar am primit și raport de livrare - setare din telefonul meu dacă țin bine minte-).
Deci, pe lângă ideea că telefon are o problemă (fiindcă mi-am dat și eu seama de asta) vreau să știu ce problemă este mai exact și dacă se poate repara fără să schimb telefonul (ecranul este cam spart, însă mă descurc cu el, iar în momentul de față stau cam prost cu banii să-mi iau altul).
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

1 răspuns:
| sebyvraci a răspuns:

Se poate repara la vreo 100 lei