| vhjt5ffgj a întrebat:

Buna, vreau sa imi duc telefonul la reparat (are displayul si touchscreenul stricat) vreau sa stiu daca imi pierd datele din el si aplicatiile (am google classroom pe care intru pentru orele de la scoala si nu stiu sa imi mai fac altul).
Deci imi pierd tot sau ramane la fel?

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu se pierde nimic din telefon pentru totdeauna.
Chiar dacă aparatul se va formata și în felul acesta se vor șterge datele de pe el, contul tău de Google Classroom este salvat pe internet. Google Classroom este de fapt o adresă de email a școlii ce poți să o accesezi de oriunde din lume. Instalezi aplicația din nou, și la urmă te loghezi cu același email oferit de școală și cu aceeași parolă. (Dacă nu ai schimbat parola, o știe dirigintele și IT-ist-ul școlii care a făcut email-ul).
Poți să intri pe Classroom chiar și fără telefon (de pe desktop, laptop sau tabletă):
https://edu.google.com/intl/ro/products/classroom/
(Asta în cazul în care telefonul nu ți-l repară pe loc, în aceeași zi în care îl duci).

Pozele și videoclipurile sunt salvate în mod automat în contul tău de Gmail (dacă telefonul este pe Android). Dar este bine să le salvezi și tu personal mai înainte.

Tu trebuie să îți cunoști toate adresele de email cât și parolele acestora.

| crysty1222 a răspuns:

Normal nu ar trebui sa pierzi nimic de pe telefon pentru ca in momentul dezasamblarii baiatul ala nu are treaba cu memoria telefonului. El il dezasambleaza, si ii inlocuieste display-ul impreuna cu touch-ul si il asambleaza la loc, nu e cine stie. Dar poti sa-i atragi atentia asupra acestui lucru baiatului de acolo ca sa fii sigur, dar in general nu ar trebui sa fie nicio problema.