| Benyamin173 a întrebat:

Care telefon dintre s10 plus si oneplus 7 pro este mai bun overall (interfața,camere,design,performanta,optimizare,durabil itate,features, etc)? Banii nu sunt o problema, ma intereseaza doar strict care este mai bun.

5 răspunsuri:
| Morariu_Claudiu_1997 a răspuns:

Pai fiecare are ceva avantaje.La interfata, performanta, optimizare clar oneplus e mai bun.La camera, features e mai ok Samsung. Dupa mine daca vrei sa iti iei un telefon ce dupa 2 ani inca merge perfect, ia oneplus. Daca vrei cel mai bun telefon la ora actuala ce are tot ce iti poti dori ia S10, dar samsungurile is pline de rahaturi ce il incetinesc cu timpul. Eu is la al 2 lea telefon oneplus (am avut OP3, Acum am OP6) si nu am avut probleme cu nici unul.

| Benyamin173 explică (pentru Morariu_Claudiu_1997):

Mersi,cred ca o sa merg pe Samsung(majoritatea telefoanelor pe care le am avut pana acum au fost Samsung si m au tinut 2 ani+ si in plus l as alege pentru Samsung dex)

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Benyamin173):

Tu mai mult ca sigur n-ai bani de niciunul.Intrebarea asta o pui sa fie.

Si daca DOAMNE FERESTE ar fi sa ai bani mai mult ca sigur i-ai da pe un OnePlus.

Daca esti cunoscator si faci comparatia din toate punctele de vedere oricum OnePlus 7 PRO iese mai bine
DCA ESTI UN UTILIZATOR OBSINUIT, este imposibil sa alegi S10+ in ciuda unui telefon EFECTIV FARA MARGINI, cu cel mai bun sistem de operare din lume si cu o amprenta in ecran mult mai buna.

| BRares a răspuns:

Hmmm personal cred ca as merge pe OnePlus, nu mi-a placut absolut deloc acel notch de la Samsung, chiar mi se pare mult mai atragtiv S9 decat S10.

| Benyamin173 explică (pentru BRares):

Oricum poate fi astupat acel nocth