anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care telefon este mai bun ca performanță pentru Gaming, poze, video? Xiaomi Redmi Note 9 Pro sau Huawei Nova 5T?
Ca diferență între ele nu este mare, dar fiecare are și plusuri și minusuri.

- Huawei nu are mufă Jack spre ex, când Xiaomi are.
-Ca performanță, xiaomi are Snapdragon Qualcomm SM7125 720G, când Huawei are procesorul de Huawei P30 Pro ( Kirin 980).

-Xiaomi are slot card de memorie, când Huawei nu are.
-Exista diferențe la capacitatea bateriei. ( Xiaomi bate)

După părerea voastră, care merită și care nu? Btw, sunt fan Huawei. Mai repede as merge pe Huawei pentru am încredere în producător. Și da, Nova 5T vine cu servicii google instalate pentru ca m-am interesat bine înainte. As fi vrut p40 lite dar nu are servicii google. Xiaomi nu am avut niciodată și citeam niște comentarii pe aici, pe colo ca există niște erori la camera foto și plus pierde semnal GPS. Eu de semnal GPS am nevoie foarte mult pentru ca mai plec cu bicicleta pe coclauri și folosesc aplicații care mă îndrumă și ele utilizează locația GPS.

Răspuns Câştigător
| WeedR a răspuns:

Salut, Nova este mult mai bun, ai procesor de telefon premium, plus pe parte foto camera principala are senzor Sony, pentru poze foarte bune, iar la gaming ai GPU Turbo activ, jocurile se misca mult mai bine.
Legat de Android, el o sa fie mereu acolo, toate modele vin cu el, doar cele noi(p40series), nu au preinstalate servicii Google,(Google nu are treaba cu Android, asta pentru JicaContra, care merita un report pentru topicuri false) dar cine s-a informat stie ca exista AppGallery iar acolo este aplicatia MoreApps.
Iti las 2 linkuri legate de GPU si parte de gaming
https://www.youtube.com/watch?v=ogNTiDaTBng
https://gadget.ro/......are-lucru/

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu am asta: https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php
Este slab pe semnal cu reteaua telefonica. Pe gps este bun.
Jocuri nu folosesc decat Jewels Classic si nu cere resurse prea multe.
Este slab si la camera. Cu softul n-am probleme majore; in doi ani cred ca s-a blocat de vreo 4 ori, si s-a rezolvat doar printr-o repornire.

| JicaContra a răspuns:

Huawei OR SA RAMANA FARA ANDROID
https://www.xda-developers.com/google-revoke-huawei-android-ban-blacklist/
intr-adevar tot se amana asta, DAR OR SA RAMANA!

| Anonim explică (pentru JicaContra):

Nu e nimic adevărat. Nu mai vorbi în necunostinta de cauza. Am citit pe mai multe forumuri de specialitate, urmărit videoclipuri din România și străinătate și doar telefoanele lansate după neînțelegerile dintre USA și China sunt afectate. Restul telefoanelor lansate înainte de acestea continua să primească suport de la google, securitate Android, iar Huawei Nova 5T vine cu suport Android după ce Huawei a semnat contractul cu google înainte de neînțelegeri.
Apoi am un Huawei P Smart 2019 care chiar astăzi a primit actualizare de software cu securitate Google inclusă.

În alta ordine de idei telefoanele Huawei nu rămân fără Android, vin doar fără servicii google și aplicațiile google instalate. Nu poți folosi spre ex unele aplicații terțe, uber, Food Panda. Insa Facebook și aplicațiile de baza, jocuri merg instalate din alte surse ( apkpure, app Gallery, more apps). Huawei fara suport google doar pentru cei care sunt dispuși să folosească telefonul fără aplicațiile de la google, însă telefonul funcționează în parametri normali.

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

"Nu mai vorbi în necunostinta de cauza."
TI-AM DAT UN LINK... CLAR

sunt o groaza care isi doresc tooth fairy si apoi posteaza pe forum-uri
DAR, xda-developers SUNT MAMA LOR cand e vorba de telefoane mobile asa ca MAI ALES, *CHIAR MI SE RUPE **UNDE** AI "CITIT" TU*
asa ca, daca nu crezi asta atunci CIOCUL MIC, ESTI PE DINAFARA

GHICI cine nu e in "necunostinta de cauza"

| Anonim explică (pentru JicaContra):

Ce link dai tu! Doar atât ești bun dai link copy/paste. La scris oricum nu prea ești bun, abia reușești să nimerești tastele. Se vede după cum scrii, mai pui și literă mare sa se vada ce mare inteligent avem. Inteligentul în dat copy/paste, materie cenușie - 3. Și pana la urma care este răspunsul tău? Sau ai venit aici sa ții mie teoria chibritului? Ia vezi care este subiectul întrebării, apoi sa comentezi. Apari doar cu comentarii off-topic. Ești doar un hater plictisit. Mai bine cauta-ți un job ceva. Ușcheala!

| SoCristian18 a răspuns (pentru JicaContra):

Salut "jicaContra' adevarat nume laughing, in primul rand Android este un sistem de operare gratuit pe care il poti folosi si tu sa il pui daca iti faci un telefon din bucatiwinking, eu din ce am citit nu se pune problema sa vina cu un alt sistem de operare, cel putin in afara asiei.winking