|

Cum pot face sa nu primesc apeluri de la un anumit numar pe telefon? Am un Motorola v3 si Samsung si 600 si trebuie urgent sa fac ceva ca sa nu mai primesc apeluri si nici mesaje de la un numar si nu stiu cum sa procedez. Va rog frumos ajutati-ma crying((

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Ai in meniul telefonului o optiune de blocare apeluri sau lista neagra. La Motorola nu ai dar la Samsung ar trebui, apeluri nu mai poti primi, insa mesaje da. Singura solutie este sa schimbi numarul de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru Samsung: mesaje-setari-mesaje text-blocare numar, introduci numarul si dai salvare sau memorare. Nu vei mai primi mesajele lui/ei. Pentru apel: jurnal apeluri-manager, apeluri-lista refuzare, la fel introduci nr. si dai salvare. Dar la apeluri e putin complicat. Cand incearca sa te sune o sa-i apara busy dar tie o sa iti apara direct apel pierdut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu cum se procedea la telefonul tau, dar eu am un Samsung S5230 si intru la cei care m-au apelat/i-am apelat [pe buton cu care raspunzi cand te suna cineva]: si am add to reject list si ii selectez pe cei de la care nu vreau sa primesc apeluri.
Sper ca te-am ajutat cu ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te duci la persoana aceia si il/o rogi sa iti dea putin telefonul si tu stergi nr... o alta optiune schimba numarul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa suni la relatii cu clientii, iti spui problema, apoi le dai numarul respectiv si gata s-a rezolvat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Daca aveti un telefon Samsung Galaxy S Advance, iata cum se poate face respingerea automata a apelurilor "Numar privat". Din meniul telefonului, selectati: Aplicatii / Setari / Apel / Respingere apel, dupa care apare o fereastra cu doua optiuni: "Mod respingere automat" si "Lista de respingere automata". Selectati prima optiune si apare o fereastra cu trei posibilitati (Oprit, Toate numerele si Numere cu resp. automata). Bifati (selectati) ultima posibilitate: "Numere cu resp. automata". Reveniti in fereastra anterioara si alegeti cea de-a doua optiune: "Lista de respingere automata", se deschide o noua fereastra, in care activati (selectati) "Necunoscut" (bifa verde in dreapta), dar nu atingeti "Adaugat" de deasupra. Iesiti din setarile telefonului cu "back" (actionare repetata a comenzii luminoase din dreapta jos a ecranului) sau cu tasta "Home", revenind in pagina de start a telefonului. Asta e tot. Din acest moment, in mod automat, daca primiti un apel anonim ("Numar privat"), ecranul telefonului se va aprinde pentru o scurta perioada de timp, dar nu va suna si nici nu va vibra (chiar daca e activata optiunea de vibrare), iar cel care v-a sunat va auzi un ton de ocupat. Mentionez ca dupa efectuarea setarilor descrise mai sus, veti putea primi in continuare apeluri de la persoane pe care nu le aveti inscrise la "Contacte", dar al caror numar nu este "ascuns" (telefonul va afisa numarul apelantului, dar nu si numele, pentru ca nu-l aveti in memoria telefonului). Pentru alte tipuri de telefoane, respingerea apelurilor "Numar privat" se poate face prin setari similare cu cele descrise mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează