| R_8074 a întrebat:

Cum pun muzica de pe calculator pe iphone 3gs? Stiu ca trebuie prin itunes si l-am descarcat dar nu gasesc ce trebuie sa fac.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Cum sa pui muzica pe iPhone?
1. Se conecteaza iPhone-ul la calculator prin cablul venit in pachet
2. Se deschide programul iTunes, daca nu il aveti il puteti instala de aici. http://www.apple.com/itunes/download/ (In cazul in care la deschidere iTunes-ul va spune ca a gasit o versiune noua de firmware pentru telefonul vostru, e de preferat sa-i spuneti sa o lase pe alta data, iar voi sa va vedeti de treaba in continuare.)
3. La doar cateva secunde de la deschidere, iTunes va detecta iPhone-ul si o sa-l gasiti sub categoriile Library si Store, intr-una noua numita Devices. Sub Devices unde va aparea iPhone-ul o sa gasiti si o categorie numita Playlists, categorie cu care o sa avem treaba mai tarziu.
4. De aici totul e simplu, mergeti sus la Library si faceti click pe "Music", in fereastra mare din dreapta trebuie sa trageti, prin metoda drag & drop, muzica din calculatorul vostru in iTunes.
5. Dupa ce piesele voastre favorite sunt importate, faceti click mai jos, pe iPhone si ii dati Sync din partea dreapta-jos a ecranului sau facand click-dreapta pe numele acestuia. Dupa sincronizare, continutul folderului Music din iTunes va fi acelasi cu continutul folderului Music de pe iPhone. Este de recomandat sa folositi un singur calculator pentru sincronizare, pentru ca daca legati iPhone-ul la un alt calculator, iTunes-ul va sterge tot din iPhone la prima sincronizare.
6. Playlisturile le puteti crea apasand butonul "+" din stanga jos, astfel puteti sa va aranjati muzica in iPhone pe playlisturi, adica pe un fel de albume. De asemenea, daca o sa incepeti sa ascultati muzica prin iTunes, acesta va creea automat playlisturi cu cele mai ascultate si cele mai votate piese de catre voi (piesele le votati dandu-le calificative, adica stelute, in iTunes).
Succes!

| Lolypup a răspuns (pentru neluL):

Mie nu imi iese, spune ca trebuie sa imi fac cont si dupa imi cere card

| neluL a răspuns (pentru Lolypup):

Trebuie sa ai cont Apple daca vrei sa folosesti iTunes. Nu iti trebuie credit card.

CREAZA cont iTunes App Store fara credit card direct de pe telefon - http://support.apple.com/kb/HT2534 SAU pe PC aici http://www.gadget.ro/......-fara-cod/

| Lolypup a răspuns (pentru neluL):

Si ce inseamna drag & drop (nu sunt experta in domeniul calculatoarelor)

| Lolypup a răspuns (pentru neluL):

Si are ceva daca melodiile sunt cu video?

| neluL a răspuns (pentru Lolypup):

Drag & drop - sa tragi cu mouse-ul cu click stanga apasat de un fisier, folder, melodie, video dintr-un loc in altul.
Daca melodiile sunt cu video nu au nimic, le incarci ca videoclipuri, filme etc.
http://www.taifas.ro/502/filme-pe-iphone.html

| Lolypup a răspuns (pentru neluL):

Multumesc!

Alte răspunsuri
11 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri