| GoldenBoy17 a întrebat:

DAU FUNDA!
Samsung S10 Plus sau IPhone XS Max? Ce mi recomandati sa-mi iau? Am un buget pana in 4000 RON! Sunt indecis daca sa iau Samsung S10 plus sau IPhone XS max, mentionez ca de alte modele sau marci nu doresc sa discut, doar Samsung sau IPhone folosesc!

7 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Daca stii ca in urmatoarele 24-36 de luni nu il schimbi, mergi pe Iphone. Isi mentine si valoarea la revanzare mai bine decat Samsung, cam la orice model, si cat il tii stii ca primete update, pe cand la Samsung dupa 2 ani, adio actualizari majore.

| MeConstantine a răspuns:

Utilizator de amandoua as merge pe Iphone dar acum amandoua au avantaje si dezavantaje:
La Samsung cel mai prost lucru mi se par ecranele (nu soft-ul in sine) si pe cine stiu ca a avut ba li s-a ciobit, ba li s-a spart etc. Odata ce il iei trebuie sa ai grija cu el.
La Iphone lucrurile se cam schimba adica odata scos din cutie cam merge cu orice, conexiune, etc. Ce nu mi-a placut personal : Durata de viata a bateriei lasa de dorit cand imi era lumea mai draga pac fara baterie, o data de doua ori de multe ori. Apoi la mesaje nu aveam functionalitatea de confirmare de primire, aici ma refer la mesaje text, si totodata aplicatiile pe iphone mai bune dar trebuie pe cele cele ai bune sa le cam platesti.
Acum tu decizi ce si cum dar ca utilizator smart: Iphone - pentru ca partea de baterie am rezolvat-o easy cu o baterie externa; pe cand partea cu ecranul la Samsung happy multi bani.
Si un alt avantaj: Iphone nu ii scade pretul in timp

| GoldenBoy17 explică (pentru MeConstantine):

Am un IPhone 7 plus acum, sunt deja obisnuit cu Aplicatiile cu plata si sistemul, cred ca xs max imi iau!

| Morariu_Claudiu_1997 a răspuns:

Personal as lua un Iphone 11 (as mai pune 100 lei pentru modelul 128gb 4100 lei). Are procesorul si camera de pe Iphone 11 Pro ce e clar superior la XS MAX. Atata ca pierzi pe partea de ecran ceea ce nu e mare lucru dupa mine (am amica cu Iphone 11 si ecranul e super).

Răspuns utilizator avertizat
| Carlos_Puscas_1985 a răspuns:

Eu folosesc iPhone, acum fiecare după preferințe, fiecare dintre telefoanele de mai sus au plusuri și minusuri. Având in vedere bugetul tau poți sa auto achiziționezi un iPhone 11 de pe olx ( desigur produsul sa fie sigilat ). Eu asa am făcut, mi-am luat un iPhone 11 sigilat și sunt mulțumit dar dacă tu vrei unul dintre telefoanele de mai sus as zice iPhone. Fiecare după preferințele lui.