| extazyyy a întrebat:

Doresc sa imi cumpar un smartphone si nu stiu ce sa aleg...
1.Samsung Galaxy S4
2.Htc One
3. Iphone 5
(la inceput am vrut sa imi cumpar Iphone 5 pentru ca imi place foarte mult cum arata si din ce material este facut. dar dupa ce au aparut cele doua telefoane Htc One si Samsung galaxy S4 am vazut ca Iphone-ul este depasit cu mult.)
Voi ce imi recomandati?


DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| onlym3 a răspuns:

Eu am avut telefoane quad core si dual core si sincer nu exista nici o diferenta intre ele la performanta (doar sa fie minim 1 gb ram).
Eu am avut un Samsung galaxy s2 si un HTC one x si sincer s2-ul se misca la fel de bine ca HTC one x(modelul quad core etc) dar mai ales ca dupa un timp foarte probabil vei ajunge doar sa dai cateva telefoane, mailuri, sa mai instalezi cate un custom rom si cate o aplicatie/joc de pe Google Play..in sensul ca vei ajunge sa il folosesti ca un telefon oarecare.
Din punctul meu de vedere nu mai merita sa bagi de la 2000ron in sus pe un telefon, fa o investie mai buna si reala pentru tine.
Dar daca esti asa de hotarat sa dai banii aiurea atunci iti recomand sa iti cumperi Samsung galaxy s4 pentru spre deosebire de celelalte doua modele telefonul nu este unibody( adica la el poti sa ii mai schimbi carcasa/bateria, poti sa ii mai pui un card microsd etc).
*Daca un telefon este unibody inseamna ca carcasa din spate este "cuplata" cu bateria si nu poti inlocui carcasa sau bateria atunci cand se va uza.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat