|

Hei! Am un Samsung Galaxy S3 și îmi apare asta când vreau să închid aplicațiile "Procesul com.android.systemui s-a oprit". știe cineva dacă aș putea să rezolv problema fără să dau reset pentru că am o grămadă de lucruri pe el și n-aș vrea să-l resetez.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Raspunsul este acesta: noul update al aplicatiei Google este problema. Trebuie dezinstalat update-ul. Uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=R3rjL5gz5TU

| explică (pentru GeorgyGeoClau):

Mulțumesc mult de tot! A mershappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bianca2201):

Cu placere, daca continua sa faca asa, du-te in Magazin Play la setari si dezactiveaza actualizarile automate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Telefonul e depasit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Fix telefonul acesta il detin si eu. Fix aceeași problema il am si eu. Nu iti recomand reset din fabrica ca cum am facut eu de vreo trei ori. Problema e din el. Cazaturile si-au făcut lucrul. El avertizează cumva ca ceva la el nu mai merge si procesează greu întrucât ba bateria tine nici o zi, sau învingerea telefonului, albirea sau inegrirea ecranului s-a.
Costa destul de mult sa te duci cu el la un din asta de telefoane eu am dat 350 lei si după un an m-am intors cu el de unde am plecat. Problema care este la sistem ca s-a oprit sau orice altceva ce apare pe ecran este din el si resetarea e făcută degeaba pentru ca mai rau ti-l strica. Este de la display. Ca sa il schimbi ia mult si efectul e pe moment. Circuitele lui se încing ușor de la display, de aceea telefonul intra in șoc si avertizează prin diferite faze pe ecran. Sper ca te-am lămurit, o zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și eu care credeam că sunt singura care are problema asta...de 4 zile îmi apare eroarea...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează