|

Heii TPU ^^! Am gasit pe Okazii.ro un Iphone 4S la 10 milioane. Nu am mai cumparat de pe acest site, si as vrea sa-mi spune ti daca ar trebui sa.l cumpar. thinking Va multumesc. >.

1 răspuns:
| a răspuns:

Buna ziua,

Prin intermediul site-ului Okazii.ro se pot cumpara produse in siguranta. Okazii.ro recomanda tuturor utilizatorilor sa aleaga produsele marcate cu Garantia de Livrare sau, in cazul in care acestea nu fac parte din program, sa solicite vanzatorului Garantia de Livrare. Acest serviciu este gratuit si se activeaza instant pentru vanzatorii Okazii.ro.

Principalul avantaj al Garantiei de Livrare este protectia sporita a cumparatorului prin garantarea primirii produsului descris pe site. In caz contrar, utilizatorul poate solicita returnarea articolului în termen de 3 zile lucratoare de la primirea acestuia. In aceasta perioada contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul Garantiei de Livrare este blocata intr-un cont intermediar, detinut de catre Okazii.ro. Daca in acest interval cumparatorul nu reclama conformitatea produsului cu descrierea de pe site, banii sunt deblocati si transmisi mai departe vanzatorului.

Un utilizator mai poate alege si primirea articolului cumparat prin Predare personala sau la punctul de livrare Okazii.ro din cadrul Magazinului Domo aflat in incinta Baneasa Shopping City, Bucuresti. Astfel se asigura faptul ca produsul pe care utilizatorul il achizitioneaza este cel dorit si tranzactia se incheie numai daca articolul corespunde calitatii si caracteristicilor pe care vanzatorul le-a furnizat in anunt.

In cazul in care doriti asistenta in activitatea pe site sau daca aveti nelamuriri, echipa de Asistenta Clienti Okazii.ro va sta la dispozitie pe adresa suport@okazii.ro sau la numarul de telefon 0374652944 de luni pana sambata intre orele 9:00-21:00.

O zi placuta,
Okazii.ro