| StefanCristiii a întrebat:

La ce pret considerati ca merita achizitionat telefonul Samsung Galaxy Note 10+, avand in vedere ca pe 5 August se lanseaza urmatorul Note? Momentan preturile erau la 3800 Lei, recent pe eMAG a fost o reducere ce ajungea pana la 3250. Considerati ca ar fi sanse sa scada sub 3000 lei dupa lansarea urmatorului? Cand ar merita cumparat acest telefon si la ce suma? (P.S, Avand in vedere ca anul trecut am stat cu ochii pe Note 9 si de black friday i-au adaugat 300 lei, nu mai am incredere sa astept atat timp pentru asa zisele "reduceri". Multumesc mult pentru citire si astept raspunsurile voastre, cunoscatorilor!

3 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Daca stai dupa el sa-i scada pretul si sa urce si sa scada iar si esti in dubii daca sa dai atatia bani pe un telefon, cel mai bine e sa-ti iei gandul de la el, inseamna ca nu se incadreaza in bugetul tau si vrei doar sa-ti faci un moft scump pentru tine, de altfel. In plus o sa te plictisesti de el in 2-3 saptamani si o sa fie doar un telefon banal ulterior.

| AureliusTPU a răspuns:

Stiu ca dupa lansare se scade 200 lei din note 10

| AureliusTPU a răspuns:

E mai bine sa iti iei s8+/s9/s9+ deoarece au un display WQHD+ au 3D TOUCH procesoarele sunt facute sa te joci PUPG lejer (s9+) la celalalte procesoare sunt putin slabite dar nu mult si arata bine cu ecranul curbat si trebuie sa ai grija ca se sparge mai usor daca cade direct pe ecran dar pe margini sunt protejate din fier