| Cpz_Pepe_1999 a întrebat:

Salut! Am un mini s3 si nu prea imi mai merge bine, e scos de la incarcat, dar imi arata ca incarca. Cand este aprins si il bag la incarcat, nu mi se incarca si nici nu imi arata. Ca sa il bag la incarcat si sa mearga trebuie sa il sting si sa il bag la incarcat apoi sa il aprind ca sa mearga. Imi ramane blocat afisul in procente al bateriei la 50, 55% etc pana se stinge... Stiti cumva ce este de facut in privinta asta? si cat ar costa intr.un service? Cred ca va.ti dat seama ce am vrut sa zic.

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi o problemă cu softul, cu bateria, cu încărcătorul, un defect intern, etc.


Eventual, încearcă să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s3-mini-hard-reset.html

http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/

http://www.hard-reset.org/......ard-reset/

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Dacă situaţia nu se rezolvă, atunci poţi încerca să schimbi bateria sau/şi încărcătorul!

Dacă tot nu se rezolvă situaţia, atunci, duci telefonul la un Service pentru diagnosticare ( apoi ţi se va spune un preţ orientativ ).


Toate cele bune.

| GRASUALEX19 a răspuns:

Este o problema de la soft. Resofteazal si vezi cum merge. Sau poate fi de la placa de baza unde sunt cipurile unu sa fie pe duca. Sau incearca alta baterie sau incarcator