|

Salut, am un telefon Sony Xperia t3 si nu "primeste" cartela ( Telekom ). Doar 2-3 minute dupa ce o bag in telefon. Dupa isi pierde semnalul... Va rog frumos ajutati-ma happy!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema cu un s5 mini :la introducerea cartelei in telefon din 5 in 5 minute isi pierdea semnalul pana a ajuns la faza cand nu mai primea deloc semnalul.singura solutia a fost sa il trimit in service-ul de la firma Sony (nu de la cine ai cumparat telefonul)daca iti trebuie neaparat sa ai semnalul la indemana pana il trimiti la ei in service incearca sa il dai pe mod avion, il lasi 10 sec, apoi il scoti din modul avion si o sa isi revina pentru scurta durata (cel putin la mine a mers)

| explică (pentru oviCool):

Problema e ca nu am telefonul din Romania. El a fost decodat, dar am sa incerc cu modul avion sa vad. Multumesc de raspuns happy!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Drumea_KosTy_1995):

Am inpresia ca nu conteaza de unde il ai firma e aceeasi si distribuie telefoane in toate tarile.ai putea incerca sa il trimiti in service sa vezi daca til primeste (poti vorbi cu ei la telefon)
Aprop ti-a mers cu modul avion?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru oviCool):

Daca as reseta telefonul ar fi o sansa?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Drumea_KosTy_1995):

Ai incercat sa schimbi cartela. posibil sa fie zgariata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: