anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut prieteni! Deci, am o mică problemă. A început cu câteva săptămâni în urmă să mi se descarce telefonul foarte repede, adică când avea 5% și eu îl puneam la încărcat el ajungea în câteva secunde la 0% și câteodată se stingea, dar câteodată nu. Acum am început să am așa, numai la 15%. Îl pun la încărcat și el deodată ajunge la 0%-1% sau se descarcă cu totul. Ce pot face? În ce e problema? Apropo, am Samsung Galaxy A30s

4 răspunsuri:
| Vericu a răspuns:

De cât timp îl ai? E problema generala la Samsung cu bateria. De asta am renunțat și eu și am făcut trecea la Huawei unde ma surprins ca merge bine și tine bateria destul de mult. Nu ca i-as face reclama dar eu am fost mulțumit.

| RacPac a răspuns:

Mergi cu el ca este în garanție

| Titan123 a răspuns:

Nu contează tel, in curând daca l bagi și l scoți mereu de la încărcat, nu se va mai vedea nimic.asa am pățit eu

| HushMarmuz a răspuns:

Si eu am patit si de obicei se intampla dupa ce imi foloseam telefonul intens o saptamana doua. Probabil e de la incarcator sau mufa de incarcare a telefonului. Iti recomand sa schimbi incarcatorul si sa testezi altele. Daca problema nu se rezolva schimba adaptorul sau incearca sa ti incarcatorul in diferite pozitii, iar daca nici asa nu merge probabil e de la mufa telefonului. Ai facut plug in si unplug de prea multe ori si ai deteriorat ceva. Cel mai bine e sa-l duci la service.