|

Salut TPU, sper ca nu este o intrebare stupida. Mi se poate refuza garantia pentru un s8 daca am zgarieturi (nu crapaturi sau alte defecte doar zgarieturi)? Tot scrie pe site.ul Samsung ca daca produsul prezinta socuri mecanice produsul isi pierde garantia. Eu nu imi doresc inlocuirea ecranului, doresc sa ma duc cu pentru baterie dar imi e neclar daca zgarieturile sunt considerate socuri mecanie si imi pierd garantia. Cum este de fapt?PS: Multumesc anticipat!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

N-are nici o treaba o zgarietura, cu o ciupitura sau spartura, sau julitura.
Se vede cand e zgariat sau cand e scapat.
Daca sunt doar zgarieturi atunci n-ai treaba.
Dar daca e in garantie, si mai ales daca e pe abonament, si nu te mai tine bateria, ii suni frumos si le zici ca nu platesti tu 2 ani de zile, si sa nu te poti folosi de telefon, si ca vrei sa il returnezi.

| explică (pentru anonim_4396):

Este luat de la pcgarage acum 6 luni. O sa incerc. Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DejaVuDoc):

Daca este luat cu garantie la Samsung Romania nu ar trebui sa aiba treaba daca are zgarieturi fine. Daca este adus pe piata gri, vanzatorul va cauta prin orice metode sa iti refuze garantia pentru ca plateste din buzunarul lui reparatia, nu il poate trimite la producator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, mai greu sa se zgarie un S8, stiu ce vorbesc ca detin si eu unul 64gb Varianta black. Sunt mari mafioti si astia cu garantiile, abonamentele la telefoane, daca iti da garantie la telefon toate bune si frumoase, dar stiu ei cum sa faca si sa o scoata, si de nu ti va mai merge telefonul sa te astepti ca nu iti da altul cu garantia am patit si eu la un s6 mai de mult, il aveam putin zgariat pe spate ca nu veam husa pe el si il lasam peste tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru funnnyman32):

Am incercat 3 tipuri de folii si nu sta pe ecran. M.am lasat de incercari dar prezinta cateva zgarieturi. Le pot face o reclamatie in caz ca il refuza? Eu am si luat de pe pcgarage si nu am avut probleme deloc pana acum cu ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DejaVuDoc):

Sal. s-ar putea sa te ajute dar sa ti-l schimbe nu o vor face.
Incercarea moare n-are deci poti incerca linistit esti liber sa faci ce vrei happy Le poti comunica problema ta si vezi ce iti spun aia laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de politica lor, poti incerca. Totusi la noi in tara orice mica zgarietura il scoate din garantie ceea ce e naspa, e ca si cum nu ai avea acea garantie. In alte tari ai garantie ca iti primesti alt telefon chiar si daca il spargi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează