| Blacky6 a întrebat:

Salutare,cum stiu daca un telefon este rezistent la apa? Si prin asta nu ma refer doar la stropi de ploaie, ci sa poti si face baie cu el... funda!

Răspuns Câştigător
| spiridus25 a răspuns:

Http://www.nwradu.ro/2014/04/samsung-galaxy-s5-sub-apa/comment-page-1/
https://www.youtube.com/watch?v=vR6hHP07xT0
Telefoane rezistente și durabile: Tecmobile Titan 600

Tot dual Sim este si telefonul Titan de la Tecmobile, însă beneficiază de o configurație mai bună ca precedentul telefon prezentat și de un alt preț. Are două camere, cea principală are 8 Mp, deci poate face poze decente.

Se spune că este cel mai dur telefon dintre cele produse de Tecmobile, rezistă la praf, șocuri, apă, include un buton de urgență SOS. Telefonul este garantat să reziste la căderi de la 1, 2 metri fără probleme.
Telefoane rezistente și durabile: CAT B100

Un alt telefon la un preț relativ accesibil este B100 de la CAT. Rezistă la șocuri, nisip, praf și apă, beneficiază și de o cameră secundară iar în această perioadă îl gasiți și în cadrul unei reduceri AICI.
Telefoane rezistente și durabile: Sony Xperia Z2

Este telefonul cu cea mai bună camera foto și video pentru un smartphone rezistent la apă. Mai exact, camera are 20, 7 Mp și un senzor cu 30% mai mare. Practic, camera Sony Xperia Z2 este la fel de bună precum camerele digitale compacte. Creează video-uri 4K Ultra HD.

Din păcate, învelișul din sticlă al Xperia Z2 nu-l face un partener bun pentru excursiile la munte.

Cu siguranță dacă vrei să ai cele mai tari poze subacvatice, Xperia Z2 este cel mai recomandat pentru asta, la un preț de 1.879, pe care îl merită pe deplin
http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/tag/Telefoane+rezistente+la+apa
https://telefoane-cu-android.eu/......-apa-praf/
http://www.yoda.ro/mobile/top-5-telefoane-rezistente.html

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar de ce vrei sa intri cu el in apa? Cu ce te satisface? Sunt asemenea telefoane dar asta nu inseamna sa stai cu el in apa ore intregi.

Răspuns utilizator avertizat
| Zazy a răspuns:

Bună, Blacky! happy

Telefoanele normale, să zic aşa, nu au acest '' talent ''. sad Trebuie să cumperi un telefon special pentru aşa ceva. Pe Emag, poţi căuta telefonul Samsung Galaxy XCover 2. La descriere spune că poate fi băgat în apă, pentru a face filmări, poze, etc. Nu am avut telefonul, aşa că nu ştiu dacă e adevărat. Dar am văzut că majoritatea persoanelor sunt foarte mulţumite de acel telefon. O zi bună îţi doresc!

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns:

Nu trebuie sa iti dai seama ca un telefon este rezistent la apa. Trebuie sa iti cumperi unul care e rezistent. Poti cauta pe net telefoane rezistente la apa.Dar nu o sa reziste o zi intreaga in apa ..asa stiam eu... celbmult 10.15 ore.

| RuxyStephanie a răspuns:

Scrie la caracteristicile telefonului. Cele mai noi si bune telefoane rezistente acum la apa sunt Samsung Galaxy S5 si Xperia Z3 si Z3+

| SophiaSophia a răspuns:

Pai,trebuie să aibă partea unde se conectează încărcătorul și alte locuri unde se conectează chestii cu un fel de trapă! Alfel, apă intră și se stricasad
Fundiță?