| Winstern a întrebat:

Salutare TPU!
Am o problema foarte grava va rog raspundeti.
Am un Samsung galaxy mini2 GT-S5600D. am facut cea mai mare prostie, amm dat update firmware cu Odin. Firmware era original android 2.3.6, totul a mers super bine la update. Odin a copiat tot. dupa reboot, si totul parea ok se incarcase semnele alea normal totu era bine. Si cand ajunese lasemnu ala cu sunetu si cum se invartea semnu Samsung. incepe sa vibreze... din 20-30 secunde odata de 2 ori odata si tot se incarca semnu ala se rasucea din 20 in 20 secunde si vibra am inchis telefonul de la butonu power. Si am apasat sa intru in recovery mode.Dar de fapt intrase in download mode, dupa am inchis iar de la butonu power si speram sa intre in recovery mode Dar tot in download mode, nu stiu ce sa ii mai fac Ajutati-ma va rog. Daca afla mama ca l.am stricat sunt ca si mort. Va rog orice in afara de service

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Cauta pe net cum poti sa il resetezi la setarile din fabrica. Poate ai noroc sa mai ai ceva pe acolo. Personal ma indoiesc.

Răspuns utilizator avertizat
| cristimihailov a răspuns:

Considera ca un telefon ca orice calculator ar trebui sa aiba un bios care sa il ajute sa isi instaleze firmwarele.

Ca principiu, ar trebui sa pui firmware-le pe un card de memorie si sa ii dai drumul printr-o configuratie de taste hardware.

Daca este in download mode atunci ar trebui sa caute fisierul de firmware si undeva pe o cartela.

Cauta un pic pe net despre cum se updateaza firmwarele in android ca punct de inceput.

Apoi cauta pe net un alt firmware al telefonului respectiv. Fiind o varianta veche ar trebui sa nu ai mari probleme in a il gasi pe net si descarca.