|

Salutare TPU! Bunica mea a facut un abonament de 41 euro la Orange ca sa-mi iau telefon, dar nu vrea sa-l mai plateasca(l-a platit 2 luni pana acum), se intampla ceva daca nu-l mai plateste? Adica cartela sigur nu o sa mai mearga dar altceva?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu ce crezi ca o sa se intample? o sa fie un rau platnic la Orange, datoriile vor fi trimise catre o firma de recuperari. respectiva firma o va bate la cap pe bunica ta sa plateasca pana cand o va da in judecata si se va recurge la executare silita.

ce imi mai plac mie astia care cred ca trag teapa la firmele de telefonie. chiar crezi ca ei nu au anticipat probleme de genul?

| a răspuns:

Cine a fost cu ideea tampita sa faca un asemenea abonament?
Ai 2 variante:
1. renunti la contract, si platesti 41*22(sau 10 daca e facut pe un an)*curs euro=daca e pe 2 ani, cam 4000 lei, si renunta la contract, sau
2. este trecuta rau platnica, trimisa la firma de recuperare, banii cresc ca asa se intampla, se deschide proces, si o executa silit(ramane pe strazi).

| a răspuns:

O va da in juecata pentru recuperarea prejudiciului, iar acum va fi data o lege, ca sa nu mai fie dati in judecata datornicii, ci direct prin executor.adica executare silita. pima data iti i-a electronicele, masina, etc.