| AndreiNaie a întrebat:

Salutare tuturor. Am o mica mare dilema. In urma cu ceva timp am fost putin luat la misto de firma Vodafone (nu doresc sa spun in ce fel). Acum pot sa le trag si eu una buna. Vreau sa-mi achizitionez un telefon de 2500 lei la un aboament de 60 euro pe luna care va urma sa nu-l mai platesc, m-am informat ca nu au cum sa ma execute penal sau silit, doar amenintari peste amenintari. Intrebarea este, de ce am nevoie pentru incheierea unui contract? Doar buletinul? Am vazut ceva si de permisul de conducere, imi pot face ceva in legatura cu permisul daca tot il cer?! Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

La cine te-ai informat si ti-a spus ca nu au ce sa-ti faca? Era un specialist in probleme juridice?

Firme de recuperari, citatii, actionare in instanta, poprire pe salariu (sau pe un viitor salariu), inregistrare in baza de date cu rau-platnici, probleme in viitor cand vei vrea sa-ti iei vreun alt abonament sau vreun credit, si lista poate continua.

Crezi ca esti primul om care se gandeste sa-si ia un telefon scump la abonament si sa nu mai plateasca abonamentul? Crede-ma ca atunci cand au conceput contractele alea s-au asigurat ca nu ies in paguba.

Nu te gandi ca pentru 2500 lei nu se vor obosi cu tine, pentru ca lucrurile nu stau asa. Lucreaza cu firme de recuperari care asta fac. Te urmaresc si 15 ani pana isi scot parleala.

| Evolution a răspuns:

Nu ai ce face? rolling on the floor
Îi poţi da în judecată dacă tot vrei să te răzbuni pe ei.
Nu cred că te'ai certat cu "ei", pentru că e o firmă mare, are peste 1000 de angajaţi iar tu nu te'ai certat cu 1000 de oameni, ci doar cu un singur angajat probabil sau cu vreo 2-3.
So ...eu zic sa stai cuminte.

| jewnina a răspuns:

Eu zic sa nu te joci...

| Moale_Bogdan_1994 a răspuns:

Nu te juca cu asa ceva.Tu te-ai certat cu 1 angajator poate 2 nu cu toata firma.

| AndreiNaie explică:

Eu ma gandeam ca o sa-mi raspunda cineva calificat. Nu cu "zic sa nu faci" sau "nu cred ca e bine". Si nu e vorba de o cearta, nu conteaza motivul.