|

Salutare tuturor

Am un Nokia N73 si, de cand a venit frigul, a inceput sa nu mai mearga. Cand sunt in casa sau la caldura merge fara probleme dar cand sunt afara imi dispare semnalul, apare "Inserati cartela SIM", "Deconectat" sau un ecran complet alb.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fii atent, si eu am avut n73 si cam asa imi facea si mie cand era frig happy dar vezi ca treaba cu inserati sim e de la cartela nu face bine contact acolo happy si mai este posibil sa ti se fi dus si softul, eventual du-te la service si fai o resetare generala, ai grija ca ABSOLUT tot ce ai in el se strge si revine exact cum a fost in fabrica happy nu confunda resetarea aceasta cu resetarea din setariwinking aceea nu iti sterge datele din el happy si chestia cu caldura, da asa e este deoarece cand este inghetat nu mai lucreaza la parametri optimi.....de ce, nu stiu cum sa iti explic happy

| explică (pentru Assu53):

O resetare generala nu e acelasi lucru cu a porni telefonul si a tine apasat in acelasi timp tastele "verde" + "3" + "*"?
Cartela SIM o am de 2 ani jumate; e posibil sa se fi demagnetizat? Am gresit mai sus: nu apare "Inserati cartela SIM", ci "Inregistrare cartela SIM nereusita".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru andreiTPU):

Aaa, da atunci este posibil sa se fi demagnetizat cartela, numarul il poti recupera ducandute la ei la magazin la Vodafone cosmote sau Orange depinde in ce retea esti, iti vor cere buletinul si 40 de ron, si va dura cam 2-3 zile pana iti vor reface alta cartela cu acelasi numarwinking baftawinking si legat de telefon eu zic ca e bine sa ii dai o resetare dinaceea generala cu codul, deoarece se sterge absolut totul din el, si revine la starea initiala din fabrica, nu e aceeasi resetare cu cea din setri, resetarea din setari iti reseteaza doar setarile, dar acest cod practic til reformateaza si il aduce in starea din fabricawinking bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca si cu verde+3+*, dar sa stii codul de securitate ca til va cere mi se pare happy sau daca ai cablu de date bun, si net bun care sa nu pice ii poti face un update la soft la el happy eu i-am facut de multe ori updateuri...dar odata mi sa deconectat cablul din el si mi sa dus....mam dus cu el la service, a incercat ala vreo 3 softuri sa imi bage si nu a vrut sa ruleze cu niciunu, dar dupa eu i-am zis sa bage ultima versiune de soft ca eu la aceea ii facusem update, dupa care mia functionatwinking si functioneaza si acum super bine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează