| lalalalalalalalalalalalalalalalalalalallall a întrebat:

Telefonul meu imi spune ca spatiul de memorie este redus.Este Allview P4 si il am de 2 ani si vreau sa mentionez ca nu am nicio aplicatie pe el.Nu stiu ce sa mai fac.Am ster muzica,poze de toate,dar imi arata in continu ca spatiul de memorie este foarte mic.Tin minte ca atunci cand l-am cumparat puteam descarca o tona de aplicatii, dar acum nu mai pot face nimic.Ce sa fac? Ofer funda!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ar trebui să GHICIM exact ce telefon ai?
Sunt mai multe model de "Allview P4" :))
https://www.google.ro/#q=Allview+P4

Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset"!

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...


Toate cele bune.

2 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Asa a patit si maca-mea cu un galaxy mini, timpul trece, aplicatiile devin tot mai mari(iar telefonul are aplicatii preinstalate care se actualizeaza automat), nu mai ai ce sa-i faci(ar exista o solutie, e mult de vorbit, pe scurt consta in root ca sa poti sa-ti muti aplicatiile din memoria telefonului, dar nu o recomand), dar am 2 recomandari pentru tine:
1. Data viitoare cand iti cumperi un telefon pe android, orienteaza-te catre telefoanele de top sau cel putin cu memorie interna mare cel putin 16 gb memorie interna, pentru ca telefoanele cu android "imbatranesc" repede!
2. Daca asta depaseste cu mult bugetul tau(peste 1500 lei) orienteaza-te catre windows, care sunt variante realtiv ieftine si foarte bune.Succes!