| scp3008 a întrebat:

Un Samsung Galaxy S7 sau S8 duce fara probleme programe de baza? Se poate da upgrade pana la Android 8 sau 9 respectiv. Exemplu whatsapp ar trebui sa duca linistit. Samsung Galaxy are optiunea care arata in ce stare de sanatate ii e bateria?

7 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Depinde ce intelegi prin programe de baza, telefonul ar fi in stare sa ruleze cam orice doar ca la jocurile mai serioase nu o sa ai frame rate prea bun, o sa se incalzeasca destul de repede si nu o sa tina prea mult bateria. Cred ca au ramas la Android 9 pentru ca au iesit cu 7 si Samsung le-a tinut la zi timp de 2 ani.

Daca telefonul e 2nd hand si a fost folosit 6 ani sau cat o avea, bateria aia nu o sa fie buna orice ti-ar zice vreun program de verificat bateria, o sa trebuiasca incarcat cel putin de 2 ori pe zi. Daca e nou, bateria e noua o sa functioneze ca in prima zi.

Orice ar fi, nu merita cumparate, un A51 de anul trecut e mai valabil decat un S8.

| scp3008 explică (pentru RoCkKiD):

Intamplator vad atat un A51 si un S8 ambii la pret similar 500-550lei, Dar A51 are un monstru de ecran de 6.5 inchi pe cand S8 - 5.8 inchi
Nu intentionez sa ma joc sau nici sa stau prea mult pe el, o sa-l tin mai mult doar asa in buzunar si vreau sa fie cat mai mic, vreau sa am doar pentru orice eventualitate sa pot accesa whatsapp sau aplicatii de baza de socializare. Acum am un telefon fabricat prin 2010 laughing, si nu duce whatsapp, are android 5.1 nu se poate da upgrade
Deci un S8 ar trebui sa fie suficient pentru cerintele mele?

| scp3008 explică (pentru RoCkKiD):

De un S8 la 500 de lei ce spui? Pare sa functioneze OK, Bateria pare rezistenta sunt chiar suprins tinand pe mod avion in 4 zile a consumat ~20% numa. Merita banii

| RoCkKiD a răspuns (pentru scp3008):

Cui ii pasa de modul avion? e ca si cum ai avea un telefon fara cartela, adica sa nu faca ceea ce ar trebui sa faca un telefon ca nu te poate suna nimeni.

Decat sa dau 500 de lei pe o vechitura de 6 ani, mai bine cauti ceva nou la banii aia.

| scp3008 explică (pentru RoCkKiD):

Am spus numa orientativ ca bateria pare rezistanta, in rest nu l-am prea folosit ca nu am nevoie deloc de telefon pe moment. Scopul achizitiei a fost doar de a-l avea asa de siguranta pentru orice eventualitate.

| RoCkKiD a răspuns (pentru scp3008):

Nu esti in 1800 sa trebuiasca sa astepti nu stiu cate luni pentru ca ceva sa fie livrat. Daca ai o problema poti sa comanzi altul si sa ajunga a doua zi, nu are nici un sens sa tii unul de siguranta ca nu o sa te alegi decat cu un telefon si mai vechi si 500 de lei aruncati pe geam.

| Gabixv a răspuns:

Duce fara probleme serviciile google, wapp, tiktok, insta, Facebook momentan dar sa-l iei intretinut
Samsung momentan nu ofera informatii despre sanatatea bateriei