| Danielllz a întrebat:

Vreau sa imi iau un smartphone acum ca se apropie black friday-ul si nu stiu ce. Am buget de vreo 600ron, pana acum am gasit cel mai bun Xiaomi S1 am auzit ca este foarte bine facut se aude ok camera ok, in jocuri nu are probleme, ecran rezistent microfon bun etc. Voi ce parere aveti? Sa iau un Xiaomi? Stiti alt telefon la un pret asemanator?

8 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Da, telefonul este foarte bun.Merită să-l cumperi.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu ti-e teama ca vei avea probleme cu facatura asta de Xiaomi? De obicei marcile astea necunoscute nu merita incredere, oricand poate aparea o problema de soft, de exemplu. In banii care ii ai, iti recomand un Sony Xperia M: http://bit.ly/1tdsK37
Design placut, specificatii bune pentru pretul lui.
Sau inca o alegere buna, este aceasta:
http://bit.ly/13Jl3gm
Oricare il alegi dintre cele doua, vei fi multumit.

| Danielllz explică (pentru anonim_4396):

Probleme de soft? cum ar fi? Am auzit la acest telefon numai cuvinte de lauda de la multi, si niciuna de probleme de soft chiar daca nu stiu ce inseamna (te rog sa imi explici, chiar si exemplu happy ) probleme de soft am auzit la alte smartphonuri cum ar fi gsmart si altele "facaturi". Si xiaomi e renumit prin china ...si firmele mari tot de pe acolo sunt. Este cel mai bun din gama sa ce mi-ai dat tu sunt numai dual-uri scumpe pentru ce au de oferit (pentru ca la vremea respectiva erau bune). Cumperi telefonul, nu firma, evident ca multe firme noi mai fac si telefoane proaste si te indoiesti dupa sa mai iei de la aceasta firma dar unele sunt foarte reusite, problema cu firmele mari gen Samsung Iphone si altele sunt ca la vremea respectiva au scos un telefon bun (pentru vremea aceea, repet.) dar acuma scot numai telefoane de top pentru ca isi permit, lasand piata telefoanelor entry-level altor firme car vor sa se lasneze, acuma iti dau un exemplu : daca tu cumperi de 3 ani de zile de la aceeasi firma televizoare, si apare o noua firma care da mai ieftin televizoare mai bune la un pret mai mic si asta doar pentru ca firma este necunoscuta asta un inseamna ca sigur au ceva defect. happy Astept raspuns.

| Anonim a răspuns (pentru Danielllz):

Marcile astea sunt inca la inceput si nu au demonstrat nimic, mai au nevoie de timp daca au un cuvant de spus. Personal nu as opta pentru ele, poate au specificatii mai bune pe hartie dar nu stiu daca se comporta la parametri specificatiilor. De exemplu, degeaba au placa video buna, daca nu exista calitate in ea, ii costa niste bani sa le fabrice si nu si-ar permite sa le vanda asa ieftin chiar daca sunt la inceput (vezi Allview care sunt telefoane ieftine in raport cu performantele dar care ajung cel mai frecvent in service). Problemele de software sunt multe, iti dau un exemplu: exista un bug (o eroare care le-a scapat) si iti face diferite figuri telefonul. Pentru mine conteaza calitatea, nu cantitatea, adica mai bine o camera de 8 mp care face poze clare, decat una de 12 care nu le face nici cat cea de 8. Asta inseamna calitatea, acum decizia e a ta.

| Treistariustar a răspuns:

Este un telefon foarte bun, a ajuns pe locul trei la vanzari de telefoane Xiaomi. Deoarece il cumpara foarte multi Chinezi, iar chinezi cum au traiul greoi stiu ce sa aleaga ca sa fie si bun http://bit.ly/1w84Ub8

| ShoboM a răspuns:

Salut,xiaomi nu ti-as recomanda, de ce, telefoanele lor le gasesti sub marca Allview la noi, da sunt rebranduite si nu prea sunt de calitate.
Ti-as recomanda un telefon de la Gigabyte care le gasesti la pret bun si specificatii foarte ok, punctul lor slab ar fi bateria ca la toate telefoanele.
Unpic mai scumpe cu cele de la Lenovo nu vei da gres, raport pret / calitate excelent unde platesti telefonul nu numele.
Bafta la cautat.

| Balasoiu_Silviu_1984 a răspuns (pentru ShoboM):

Shobo, vorbesti in necunostiinta de cauza, da un exemplu de telefon de la Allview care este luat de la Xiaomi, eu am tot de la Xiaomi Redmi Note, si nu am probleme cu el. Gasesti la un pret putin mai mare si telefoane mai bune de la Lenovo, gen Samsung, Nokia si daca o iei tot asa, ajungi la Iphone sau cine stie ce telefon. cel mai bine e sa vorbesti din auzite. daca au telefoane atat de proaste calitativ, oare cum de au ajuns nr 3 din luma la vanzari de telefoane?