Am o problema. Azi mie foarte pofta sa mananc ceva dulce, o ciocolata milka si nu ma pot orpi din cautat prin dulapuri. Ce pot sa faci sa uit de chestia asta, adica parintii mei nu-mi iau nicio...? (mai mult)
Dati-mi niste idei de jocuri online!
Sall.imi spuneti si mie cum se numeste saitul care dai examenul de permis ca am uitat funda
E prima oara cand comand online ceva si nu prea ma pricep:">. Am comandat o carte de pe Libris.ro si la modalitatea de plata am ales "Livrare prin Cargus in maxim 24h-48h" si livrarea am...? (mai mult)
TPU as vrea sa fac un videoclip clasei noastre si m-am gandit ca la inceput sa scrie "Cu bune si rele Rele si bune Asa's prieteni Noi ne certam Tot noi ne impacam" "Colegi din prima zi de scoala...? (mai mult)
Ce site imi recomandati pentru a scrie si a pune imagini cu vedeta care o vreau? nu pizap! astept! funda!
Cum fac sa imi strang frana de la bicicleta ca sa franeze mai bine ca eu cand dau sa franez nu prea franeaza cum fac sa o strang de ce am nevoie dau funda
Am putina cocoasa vreau sa stiu cum as putea sa o corectez sa isi revina dau funda
Este cineva care se stie bine Mario Forever? Daca da atunci lasati-mi ID in mesaj sau spuneti-mi pentru ca vreau sa va pun o intrebare. Cum sa fac sa trec de nivelul 2 de la world 6? Pe net imi apare ca...? (mai mult)
Bunaaa! Vine ziua mamei mele si nu am nici un ban... Vreau da-i dau un cadou dar nu o felicitare sau o floare din hartie... va rog ma puteti ajuta?
Unde pot gasi in Romania markere touch twins? P. S: stau in iasi. Sau macar sa imi ziceti cum ar trebui sa cer in limba romana.
Cine vrea invitatie pe ptzplace?
Http://vot.kage.ro/form.php?id=81
Care e cea mai apropiata pensiune de strandul de la baile 1 mai? Funda! ( Si poze va rog )
Ce se danseaza la o nunta? dati-mi si niste filmulete daca se poate.
Exista vreo diferenta intre iubire si dragoste?:)
Vrei sa afli cum a fost la turul ciclist pentru amatori "Bicicleta rosie"?
Cat costa 1 lantisoar care cand il unesti scrie I LOVE YOU sau un bibelou cu indragostiti?
Mama se duce la servici de la 14:00 pana la 21:00. Ce sa fac toata ziua acasa cand sunt singura? PS:Ceva fara calulator! Mss... dau fundita.
Auziti cum pot sam fac un id nou de mess fara sa platesc? Cand intru pe id parintelui(al meu:D) imi cere sa dau 50 de centi. Ce pot sa fac ca un baiat sia facut pe gratis. Dau funda
Imi puteti spune ce pot face in timpul liber? Nu prea stiu ce sa fac, nu am idei, deci ma puteti ajuta? Ms.:) :*
E plictisitor in vacanta?
Cu ce sa-mi omor timpu?
Se mai poate lua bursa dupa terminarea liceului daca intri la facultate? Ma refer la aceea bursa de aproximativ 250ron timp de 6 luni! Multam!
am si eu o intrebare. Maine trebuie sa merg la bazin la innot incepatori mi-ati putea da cateva sfaturi? Plss **Funda**
Buna dimineata! Stiti jocul sign on the there? Incerc sa imi fac cont, si totul bine si frumos, pana la pusul numelui. Acolo scrie: "We are currently only accepting members by invitation, sorry." adica...? (mai mult)
E mai bine sa primesti un pumn decat sa ti se arunce in fata cu vorbe grele? argumentati alegerea:)
La monopoly dc un jucator imi cade pe o prop dar eu nu am toate prop de pe culoarea respectiva trebuie sa-mi plateasca sau nu dau funda
Daca a-ti avea posibilitatea sa-l intrebati ceva pe Dumnezeu, care ar fi acea intrebare?
Daca ar trebui sa alegi intre prieteni si marea iubire, care ar fi alegerea ta? si de ce?
De unde pot descarca harti pentru becker 7926 dar gratis.
De unde pot sa descarc o harta petru gps becker 7926 dar gratis.mersi
Cum vi se pare? http://www.youtube.com/watch?v=xhYz4_-wp0I Romantic, trist, ceva de genu?
Salut Am trei intrebari "de forma"(luni ora 22) 1 La ce institutie gaseseste Grigore Tocilescu in 1877 "Compendiu al sistemului logicii universale" (Compendiolum universae logices institutionis)si cate...? (mai mult)
Bunaaa Tpuuu:x. Vreau si eu multe bloguri de statusuri' :X mercii :x. funditaaaaaaaaaa>:)
Caut un rapper chel care are barba lunga si foarte subtire. Am ascultat mai demult o melodie de la el si nu mai retin numele. Va rog frumos ajutati-ma. Nu e de la Bug mafia sau Parazitii!
Hi, guys! Vreau sa-mi spuneti cu cata seriozitate aveti:1.Cat costa revista POPCORN si Bravo acum in timisoara? 2.De cate ori pe luna apare revista POPCORN si BRAVO si in ce data a luni? Va rog vreau raspunsuri...? (mai mult)
Cum se fac integramele adica cum se completeaza?
Am o micuta intrebare, exista vreo posibilitate ca un videoclip pe care il postez sa apara pe prima pagina pe youtube,
Vreau si eu niste jocuri de astea...gen imvu, second live, dar daca se poate online(am un jaf de laptop)
Care este melodia ta preferata? De ce? Mie imi place mult DANZA KUDURO-Don Omar :x pentru ca erte mai de vara :)).:D
Credeam ca sunt printesa lui Dar sunt mai mult decat asta Sunt un auriu pui Care e ingrijit vara asta! Vara, mi-am gasit iubirea Imi cam pierd firea Cand sunt langa el Dintr-un pui auriu ma fac...? (mai mult)
Cineva din Ploiesti poate ma poate ajuta. Gasisem acum ceva timp pe net informatii despre un magazin din Ploiesti cu sprayuri de graffiti, hanorace si alte chestii de genul. Tin minte ca e pe undeva pe...? (mai mult)
Mai citeste cineva vreo carte? Daca da, ce anume cititi?
Va place in vacanta? vreti sa vina mai repede scoala sau sa dureze mai mult vacanta?
Ce as putea sa scriu pe blog? Daca vrei mi-l puteti da pe al vostru :P al meu este: http://enzoangel.blogspot.com/
Voi ce le-ati lua parintilor la 19 ani de cand sunt casatoriti? da ceva nu foarte scump si ceva cat mai mic sa poate fii ascuns. FUNDA
Iubirea si ura ne pot arata cine sunt cei care tin la noi? argumentati
Mi-am schimbat mess-ul dati-mi si mie adresele voastre de mess. cl mai bine prieten funda!
Cum pot avea hainele alea de la Harry Potter de pe Lady Popular? Funda! Dar phoenix-ul (daca asa se scrie)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.