Cine imi zice si mie de unde pot sa iau un xbox 360 nou care se poate moda? Buget=800-950 ron.
Imi spuneti si mie va rog frumos un basm care incepe cu "M".(in afara de Mihnea si baba)...Mersi mult!
Am vazut la un tip intr-un bar ca avea niste tigari Camel White (nu erau slim) iar pachetul se dechidea in lateral. Ma puteti ajuta sa gasesc acest tip de tigari pe 'net? P. S. Pe pachet era o camila...? (mai mult)
Cand o sa ai copii, ce vrei ei sa le zica nepotilor tai viitori despre tine?
Cum se poate invata limbajul HTML fara a plati vreun ban?
Imi poate explica si mie cineva, va rog, cum functioneaza aceste Glow stick (bratar/betisoare luminoase)...adica... merg continuu? se incarca la soare?! nu cred ca se icnarca la soare dar? (mai mult)
Peste 15 ani, ce ai vrea sa se scrie pe prima pagina despre tine, in cel mai important ziar din tara? Care ar fi titlul articolului?
Care imi spune si mie va rog eu mult coduri webkinz sau conturi... Daca imi spune cineva ii dau cadou surpriza si fundita
Hey. Pe mess. Cand im pun camera web. cum pot sa imi pun ceva la status, dar sa am si camera web? Ca am vazut ca altii au si status si web si eu nu stiu cum sa fac :D :-? funda :) [voturi]
Am 1.70 si cam 60 de kg. Cum as putea sa am un abdomen cat mai plat? Sau macar cate kg. as putea sa dau in 2 saptamani? Niste exercitii [ video ] bune pentru. abdomen si cel. Funda!
La monopoly ce sunt cu cele doua companii de curent si apa dau funda +vot
Stiti cumva ce se pune sub o piscina ca sa nu se sparga, adica sa nu intre un cui ceva de genul acesta si sa se sparga?
Cine stie de rete pentru caini de talie mica care sa nu includa carne sa mi le dea si mie. Dau funda pentru cele mai multe :D
maine este ziua celei mai bune prietene! M-am tot gandit, m-am gandit si nu stiu ce cadou sa ii fac...:(Ma puteti ajuta? Funda+vott
TPU! Unde pot gasi si eu macao online dar sa nu fie pe playOK. Vreau alt site unde se gaseste si septica, poker. si asa mai departe. Fundita la cel mai bun raspuns.si vot:))
Unde pot vedea toate programele tv online fara a plati sau a descarca un program? Va rog! Urgent! funda, vot
Stau in Agigea ( e foarte aproape de plaja ) si as vrea sa merg la plaja cu niste prieteni dar maicamea nu prea ma lasa prieteni aceaia sunt mai mici ca mine cu 1 an si anul trecut mai mergeam...? (mai mult)
Cum pot sa imi conving parintii sa imi puna aparat dentar? [eu am dintii drepti - ba chiar atunci cand am fost la dentista m-a intrebat daca am purtat aparat, dar nu am purtat - intotdeauna mi s-a...? (mai mult)
Salut.Inca de pe 15 iulie cei de la GSP TV au anuntat ca v-or intra ingrila de programe UPC dar nici pana acum nu s-a intamplat(la mine cel putin). Vreau sa intreb abonatii UPC daca receptioneaza GSP TV...? (mai mult)
Salut.De curand mi-am facut facebook.Sunt acele intrebari despre mine, si primesc confirmarile "...tocmai a raspuns la o intrebare despre..." cum pot vedea ce a raspuns acea persoana?
Hei, am revenit...cum adica brb?
Hei, cine imi spune niste site-uri de downloadat videoclipuri?
am tot vazut multe semne ca:☆ si multe altele.stie cineva un site unde sunt toate semnele? FUNDITA :D
Unde gasesc de cumparat fluier pe care il aud doar cainii? Am vazut pe la televizor, pe la emisiuni sau filme, persoane care il folosesc iar acest fluier e auzit doar de caini, nu si de oameni. Dau...? (mai mult)
Cele mai tari restaurante din lume! Mancare buna, atmosfera de-ti taie respiratia! http://www.youtube.com/watch?v=XbNZyEIZ69s
Unii useri de pe TPU, se dau tare importanti. Ati observat? Adica nu poti sa pui o intrebare, ca vin unii cu raspunsuri fara rost. Sunt singura care am vazut asta? Sau mai sunt persoane?;;)
Aveti conturi pe lady popular de minim lvl 5 care nu va mai trebuie? Imi dati, va rog?(mesaj privat) Fundita!:X:X
Cat are adancime strandul de la isalnita craiova?
As vrea sa stiu si eu cum este vremea in August la BAILE HERCULANE, prin caras-severin... dau fundita celui mai bun si sincer raspuns;)
Oare de ce visam?
Cum va fi vremea astazi in Campina?
De cateva zile am inceput sa ma balbai uneori cand vorbesc? De ce? Cum as putea sa nu ma mai balbai dau funda
Buna vreau un link de unde sa scot windows sp3 sa fie boo-tabil, dau funda si vot...tot ce trebuie :d mersi milt
La monopoly se pot cumpara cele 2 companii si cum fac acest lucru dau funda
Doreste cineva site? :) Realizez orice tip METIN2/GTA/NFS/VIDEOCLIPURI/MUZICA/SOCIALIZARE Pret 1.25 euro; )) ieftin nu? Astept raspuns daca e vreun doritor O zi buna si uitati un model www.nebuni.webs.com...? (mai mult)
Nu stiu daca intrebarea este pentru "Timp liber" sau pentru "Hobbies", pan` la urma hobbi-urile se fac in timpu` liber, deci... Intrebarea este pentru pasionatii de arme si tancuri: 1. Daca ar fi sa? (mai mult)
Stie careva unde pot sa gasesc tutorial pentru coregrafia de la Florencia Bertotti - Eso No Se Hace? Sau o stie cineva si are un video cu ea? Dati`mi add la thio98 pe mess daca aveti vreun video :) mersi...? (mai mult)
Cum imi fac cont pe breakthru? Ca nu merge cand bag anti-spamul da eroare incontinu.
Am tot cautat pe google si nu am gasit nici un site calumea pentru statusuri traduse in limba engleza si spaniola. M-am decis sa ma apuc de un proiect serios, si sa fac un site bine intretinut, si cat...? (mai mult)
Mi-a expirat licenta de la Photoshop Cs4.cum pot sa il fac sa mearga? pot sa gasesc o licenta pe net? link plsss:X Funda!:)
Ati auzit de CupaCupelor.ro? As vrea sa imi dati cateva sugestii, cum as putea sa-l promovez, este un site de competitii online, predomena competitiile de Fifa, acum sunt in jur de 280 de jucatori...? (mai mult)
Cati ani aveti?(sa fiti sinceri, fara misto), funda la care se potriveste cu varsta mea. Va pup papa!
Poreotix sau Jabbawockeez?:D
Ce fac cand floua raw afara ...st singur acasa.de fapt cu framtiu. parint plecati la nunta :-s si mie imi e frica de tunete. adica ma speri fulgera si tuna incontiniu ce fac :(( sa nu mai ma speri ...sa? (mai mult)
Cine merge la romania-argentina? eu ma duc.
Buna in metin2 unde cad cheile de aur si argint dau funda si vot daca ziceti ce mob si ce loc de ex mp1 caine funda...
Miam facut un alt ID si am fosarte multe id de bagat in el din cel vechi.Cum as putea sa fac sa le bag pe toate odata si sa nu il bag pe fiecare pe rand?:D Fundaa:)
Voi va uitati la Burlacita? Daca da atunci vi se pare corecta alegerea ei? Adica mie Calin (cel pe care la eliminat) mi s-a parut cel mai dragut si poate cel mai de treaba si asta a fost o prostie sa il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?