TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 1829
  • 1830
  • 1831
  • 1832
  • 1833
tony98
în 17 Iulie 2011 | tony98 întreabă:

Cine imi zice si mie de unde pot sa iau un xbox 360 nou care se poate moda? Buget=800-950 ron.

1
Răspunde Raportează
Gentiana
în 17 Iulie 2011 | Gentiana întreabă:

Imi spuneti si mie va rog frumos un basm care incepe cu "M".(in afara de Mihnea si baba)...Mersi mult!

11
Răspunde Raportează
sebastian1331
în 17 Iulie 2011 | sebastian1331 întreabă:

Am vazut la un tip intr-un bar ca avea niste tigari Camel White (nu erau slim) iar pachetul se dechidea in lateral. Ma puteti ajuta sa gasesc acest tip de tigari pe 'net? P. S. Pe pachet era o camila...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lotte_4915
în 17 Iulie 2011 | Lotte_4915 întreabă:

Cand o sa ai copii, ce vrei ei sa le zica nepotilor tai viitori despre tine?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2011 |

Cum se poate invata limbajul HTML fara a plati vreun ban?

2
Răspunde Raportează
AnMa
în 17 Iulie 2011 | AnMa întreabă:

Imi poate explica si mie cineva, va rog, cum functioneaza aceste Glow stick (bratar/betisoare luminoase)...adica... merg continuu? se incarca la soare?! nu cred ca se icnarca la soare dar? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lotte_4915
în 17 Iulie 2011 | Lotte_4915 întreabă:

Peste 15 ani, ce ai vrea sa se scrie pe prima pagina despre tine, in cel mai important ziar din tara? Care ar fi titlul articolului?

2
Răspunde Raportează
DyanaDragutza
în 17 Iulie 2011 | DyanaDragutza întreabă:

Care imi spune si mie va rog eu mult coduri webkinz sau conturi... Daca imi spune cineva ii dau cadou surpriza si fundita

2
Răspunde Raportează
TheLastDancer15
în 17 Iulie 2011 | TheLastDancer15 întreabă:

Hey. Pe mess. Cand im pun camera web. cum pot sa imi pun ceva la status, dar sa am si camera web? Ca am vazut ca altii au si status si web si eu nu stiu cum sa fac :D :-? funda :) [voturi]

12
Răspunde Raportează
Rawr_2309
în 17 Iulie 2011 | Rawr_2309 întreabă:

Am 1.70 si cam 60 de kg. Cum as putea sa am un abdomen cat mai plat? Sau macar cate kg. as putea sa dau in 2 saptamani? Niste exercitii [ video ] bune pentru. abdomen si cel. Funda!

4
Răspunde Raportează
SCOOBY DOO
în 17 Iulie 2011 | SCOOBY DOO întreabă:

La monopoly ce sunt cu cele doua companii de curent si apa dau funda +vot

4
Răspunde Raportează
anayfitza
în 17 Iulie 2011 | anayfitza întreabă:

Stiti cumva ce se pune sub o piscina ca sa nu se sparga, adica sa nu intre un cui ceva de genul acesta si sa se sparga?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2011 |

Cine stie de rete pentru caini de talie mica care sa nu includa carne sa mi le dea si mie. Dau funda pentru cele mai multe :D

1
Răspunde Raportează
Smiley
în 17 Iulie 2011 | Smiley întreabă:

maine este ziua celei mai bune prietene! M-am tot gandit, m-am gandit si nu stiu ce cadou sa ii fac...:(Ma puteti ajuta? Funda+vott

7
Răspunde Raportează
ZâmβέŤ
în 17 Iulie 2011 | ZâmβέŤ întreabă:

TPU! Unde pot gasi si eu macao online dar sa nu fie pe playOK. Vreau alt site unde se gaseste si septica, poker. si asa mai departe. Fundita la cel mai bun raspuns.si vot:))

1
Răspunde Raportează
ruxica
în 17 Iulie 2011 | ruxica întreabă:

Unde pot vedea toate programele tv online fara a plati sau a descarca un program? Va rog! Urgent! funda, vot

5
Răspunde Raportează
Anonymus3000
în 17 Iulie 2011 | Anonymus3000 întreabă:

Stau in Agigea ( e foarte aproape de plaja ) si as vrea sa merg la plaja cu niste prieteni dar maicamea nu prea ma lasa prieteni aceaia sunt mai mici ca mine cu 1 an si anul trecut mai mergeam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaBucuresti
în 17 Iulie 2011 | AndreeaBucuresti întreabă:

Cum pot sa imi conving parintii sa imi puna aparat dentar? [eu am dintii drepti - ba chiar atunci cand am fost la dentista m-a intrebat daca am purtat aparat, dar nu am purtat - intotdeauna mi s-a...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
OlteniaEternaTerraNova
în 17 Iulie 2011 | OlteniaEternaTerraNova întreabă:

Salut.Inca de pe 15 iulie cei de la GSP TV au anuntat ca v-or intra ingrila de programe UPC dar nici pana acum nu s-a intamplat(la mine cel putin). Vreau sa intreb abonatii UPC daca receptioneaza GSP TV...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2011 |

Salut.De curand mi-am facut facebook.Sunt acele intrebari despre mine, si primesc confirmarile "...tocmai a raspuns la o intrebare despre..." cum pot vedea ce a raspuns acea persoana?

2
Răspunde Raportează
AlinutzaMariutzzza
în 17 Iulie 2011 | AlinutzaMariutzzza întreabă:

Hei, am revenit...cum adica brb?

7
Răspunde Raportează
Noeru
în 17 Iulie 2011 | Noeru întreabă:

Hei, cine imi spune niste site-uri de downloadat videoclipuri?

2
Răspunde Raportează
Anonymus3000

Stau in Agigea ( e foarte aproape de plaja ) si as vrea sa merg la plaja cu niste prieteni dar maicamea nu prea ma lasa prieteni aceaia sunt mai mici ca mine cu 1 an si anul trecut mai mergeam...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
în 17 Iulie 2011 | ?elly întreabă:

am tot vazut multe semne ca:☆ si multe altele.stie cineva un site unde sunt toate semnele? FUNDITA :D

5
Răspunde Raportează
Anonymus3000

1
Răspunde Raportează
SadBoyForever
în 17 Iulie 2011 | SadBoyForever întreabă:

Unde gasesc de cumparat fluier pe care il aud doar cainii? Am vazut pe la televizor, pe la emisiuni sau filme, persoane care il folosesc iar acest fluier e auzit doar de caini, nu si de oameni. Dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
danutzzz1992
în 17 Iulie 2011 | danutzzz1992 întreabă:

Cele mai tari restaurante din lume! Mancare buna, atmosfera de-ti taie respiratia! http://www.youtube.com/watch?v=XbNZyEIZ69s

1
Răspunde Raportează
Rawr_2309
în 17 Iulie 2011 | Rawr_2309 întreabă:

Unii useri de pe TPU, se dau tare importanti. Ati observat? Adica nu poti sa pui o intrebare, ca vin unii cu raspunsuri fara rost. Sunt singura care am vazut asta? Sau mai sunt persoane?;;)

7
Răspunde Raportează
PandaGirl
în 17 Iulie 2011 | PandaGirl întreabă:

Aveti conturi pe lady popular de minim lvl 5 care nu va mai trebuie? Imi dati, va rog?(mesaj privat) Fundita!:X:X

1
Răspunde Raportează
maiamoniblueberry
în 17 Iulie 2011 | maiamoniblueberry întreabă:

Cat are adancime strandul de la isalnita craiova?

2
Răspunde Raportează
Crazy_2020
în 17 Iulie 2011 | Crazy_2020 întreabă:

As vrea sa stiu si eu cum este vremea in August la BAILE HERCULANE, prin caras-severin... dau fundita celui mai bun si sincer raspuns;)

2
Răspunde Raportează
GIRLS10
în 17 Iulie 2011 | GIRLS10 întreabă:

Oare de ce visam?

4
Răspunde Raportează
Innovation
în 17 Iulie 2011 | Innovation întreabă:

Cum va fi vremea astazi in Campina?

2
Răspunde Raportează
Anonymus3000

De cateva zile am inceput sa ma balbai uneori cand vorbesc? De ce? Cum as putea sa nu ma mai balbai dau funda

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2011 |

Buna vreau un link de unde sa scot windows sp3 sa fie boo-tabil, dau funda si vot...tot ce trebuie :d mersi milt

1
Răspunde Raportează
SCOOBY DOO
în 17 Iulie 2011 | SCOOBY DOO întreabă:

La monopoly se pot cumpara cele 2 companii si cum fac acest lucru dau funda

1
Răspunde Raportează
IancuSilviu
în 17 Iulie 2011 | IancuSilviu întreabă:

Doreste cineva site? :) Realizez orice tip METIN2/GTA/NFS/VIDEOCLIPURI/MUZICA/SOCIALIZARE Pret 1.25 euro; )) ieftin nu? Astept raspuns daca e vreun doritor O zi buna si uitati un model www.nebuni.webs.com...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
A3tius
în 17 Iulie 2011 | A3tius întreabă:

Nu stiu daca intrebarea este pentru "Timp liber" sau pentru "Hobbies", pan` la urma hobbi-urile se fac in timpu` liber, deci... Intrebarea este pentru pasionatii de arme si tancuri: 1. Daca ar fi sa? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SweetCrazy
în 17 Iulie 2011 | SweetCrazy întreabă:

Stie careva unde pot sa gasesc tutorial pentru coregrafia de la Florencia Bertotti - Eso No Se Hace? Sau o stie cineva si are un video cu ea? Dati`mi add la thio98 pe mess daca aveti vreun video :) mersi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
rosualb1
în 17 Iulie 2011 | rosualb1 întreabă:

Cum imi fac cont pe breakthru? Ca nu merge cand bag anti-spamul da eroare incontinu.

1
Răspunde Raportează
bLow
în 17 Iulie 2011 | bLow întreabă:

Am tot cautat pe google si nu am gasit nici un site calumea pentru statusuri traduse in limba engleza si spaniola. M-am decis sa ma apuc de un proiect serios, si sa fac un site bine intretinut, si cat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2011 |

Mi-a expirat licenta de la Photoshop Cs4.cum pot sa il fac sa mearga? pot sa gasesc o licenta pe net? link plsss:X Funda!:)

5
Răspunde Raportează
alecsandru22
în 17 Iulie 2011 | alecsandru22 întreabă:

Ati auzit de CupaCupelor.ro? As vrea sa imi dati cateva sugestii, cum as putea sa-l promovez, este un site de competitii online, predomena competitiile de Fifa, acum sunt in jur de 280 de jucatori...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RyGoLeTa
în 17 Iulie 2011 | RyGoLeTa întreabă:

Cati ani aveti?(sa fiti sinceri, fara misto), funda la care se potriveste cu varsta mea. Va pup papa!

28
Răspunde Raportează
Tibi14
în 17 Iulie 2011 | Tibi14 întreabă:

Poreotix sau Jabbawockeez?:D

2
Răspunde Raportează
SherKan19
în 17 Iulie 2011 | SherKan19 întreabă:

Ce fac cand floua raw afara ...st singur acasa.de fapt cu framtiu. parint plecati la nunta :-s si mie imi e frica de tunete. adica ma speri fulgera si tuna incontiniu ce fac :(( sa nu mai ma speri ...sa? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
tony98
în 17 Iulie 2011 | tony98 întreabă:

Cine merge la romania-argentina? eu ma duc.

2
Răspunde Raportează
ionu0k9
în 17 Iulie 2011 | ionu0k9 întreabă:

Buna in metin2 unde cad cheile de aur si argint dau funda si vot daca ziceti ce mob si ce loc de ex mp1 caine funda...

2
Răspunde Raportează
ingerashpierduth
în 17 Iulie 2011 | ingerashpierduth întreabă:

Miam facut un alt ID si am fosarte multe id de bagat in el din cel vechi.Cum as putea sa fac sa le bag pe toate odata si sa nu il bag pe fiecare pe rand?:D Fundaa:)

4
Răspunde Raportează
ingerashpierduth
în 17 Iulie 2011 | ingerashpierduth întreabă:

Voi va uitati la Burlacita? Daca da atunci vi se pare corecta alegerea ei? Adica mie Calin (cel pe care la eliminat) mi s-a parut cel mai dragut si poate cel mai de treaba si asta a fost o prostie sa il...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1829
  • 1830
  • 1831
  • 1832
  • 1833
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 12 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 21 Ianuarie

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    21 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am văzut și cu masca!
    18 răspunsuri
  • Alexandragabriela93
    trimisă acum 8 ore

Alexandragabriela93 întreabă:

Bună seară daca puteți să mă ajutați va rog... Tatăl meu a murit acum aproape 4 luni și cei de la Digi i- au spus mamei mele că trebuie să plătească 4000 lei ca sa închidă contractul deși...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.097
  • Întrebări: 3.955.390
  • Răspunsuri: 17.671.493
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Capitalele statelor americane

Capitalele statelor americane

Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.477 Conversaţii