Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
As vrea sa stiu cine este prin reteaua akta si cate programe tv prindeti, si daca prindeti Mynele TV prin AKTA.
Cam cat costa o perla veritabila de 2 mm latine si 4mm lungime?
In urma cu un an sau 2. am primit cadou un joc Monopoly, sigilat. tot. dar incomplet, si nu se poate juca. Asta e. Eu acum vreau sa-mi iau Monopoly Electronic. care e in jur de 200 de lei daca stiu bine....? (mai mult)
dupa cum am zis intr-o intrebare trecuta, eu am un iphone... am o problema cu el, adica ca ma tot suna un tip cu nr ascuns si nu stiu ce sa fac sa aflu cine suna sau sa fac ceva setare la telefon? (mai mult)
am nevoie de ajutor Am o problema cu calculatorul! Nu stiu ce s-a intamplat ca sunetul in casca merge si in boxe nu si am vazut si setarile si nu stiu ce sa fac?
As vrea sa aflu cum pot ajunge de la Focsani la Lepsa, fiindca nu am masina. Este camping cu conditii decente la Lepsa pentru camparea cu cortul? Thnks!
Ce metoda sigura de facut credite pe Facebook stiti? Dau funda promit.
La monopoly ce sa intampla daca cad pe cele 2 compani si ces cu biletelele alea 2 cu curent si apa dau funda
Voi ce mai faceti, cum va acomodati cu caldura de acum? eu stau in casa fiindca este foarte cald si vroiam sa mai vorbim;;)...mersi
Salut, am o intrebare, pe emag.ro pot comanda ceva si de 30 ron sau este un pret minim?
Cum pot sa bag poze pe facebook? Dar sa bag tagg-uri? P. S Am uitat;))
Buna tuturor as vrea sa-mi ziceti ceva conturi de lv 40 sau mai mici pentru 4 story va rog
Ceva idei de look`uri (imbracaminte+par)? Daca puteti si cu poza
Am o problema : S-a terminat scoala toate bune si frumoase, ieseam pe afara cu prieteni (rar dar ieseam) pana am intalnit o fata (cu care sunt si in prezent). Faza e ca pe afara cand ies...? (mai mult)
Funda cine imi traduce melodia de la Nightwish~Dead To The World
sunt diferente mari intre 2 motoare de aceeasi capacitate C, dar unul in 2 timpi celalalt in 4 timpi?/(ma refer la cositoare sthil )
Ce fac daca o prietena e rea cu mine?
FUNDA! Cine stie ce episod (numarul) a fost cel de joi seara din nini
Vreau sa ma duc la Costinesti in august, si sunt curios ce "senzatii tari" ati mai incercat in ultima vreme acolo. Ceva sa fie situat ca pret intre 80-120 ron, si chiar sa fie interesant. Ma...? (mai mult)
Sallutare :* am si eu 3 intrebari:Este depre ziua de nastere a verisorului mew:X 1. nu stiu cum sa imi fac parul.Mentionez ca sunt tunsa bob dar nu scurt-scurt ci mai lung. 2.Nu stiu cum sa imi fac...? (mai mult)
Hey! Ce inseamna daca m-am visat mireasa>?( de 3 ori:)) ) PLs:o3 Astept un raspuns:)
In curand o sa plec la mare:x. Ce sa fac in masina ca sa nu ma plictisesc si ce sa fac pe plaja tinand cont ca sunt cu verisoara mea.Si nu vreau chestii gen cititi o carte:)) ca nu de aia mergem la...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Samsung Corby? este bun? si are mp4? FUNDA...(VOT LA TOTI CEI CARE MA AJUTA) :X
Buna TPU. cum ii pot convinge pe parintii mei sa ma duca pe la fina mea pe acasa ( adica unde e si iubitul meu :X ). caci ei nu mai trec pe acolo si nu stiu cum sa ii conving sa o faca :(. caci vreau sa...? (mai mult)
Daca ai afla ca ai doar 6 luni de trait, cum ti-ai trai viata?
La monopoly ca sa imi pun 4 case pe o culoare trebuie sa cad de patru ori pe casa respectiva? dau funda
Mi-am facut un server de cs si nu este foarte populat. IP-ul este 86.34.236.133:27016. Il tin aproape 12 ore deschis. Caut admini care sa aduca lume pe server. Daca doriti uitati aici id-ul meu...? (mai mult)
Heeeey TPU! as vrea sa stiu de unde as putea sa`mi iau niste lantisoare bff din ploiesti! fundaaaaaaa! MS!
Pentru cei ce joaca stardoll: Faceti si voi un experiment: Intrati pe linkul urmator: http://www.stardoll.com/en/starplaza.php (faceti asta cand nu sunteti logati) Acum uitati-va in garderoba...? (mai mult)
Ce ID-uri de mess aveti? Al meu este messi_robby2009! (stiu cam aiurea ID!
Care e filozofia voastra in viata?
Ziceti-mi va rog un site cu chestile alea care se dau pe mess de exemplu : Ce ai vrea de la mine? : 1. te iubesc 2. sa fim un cuplu 3. un du-te dracu :]], 4.Sa fim prieteni... din astea dau funda la? (mai mult)
Ma plictisesc tare. Nu stiu ce sa fac. Imi dati niste idei, fara teme.
Eu ma numesc Bella! Vreau cateva detalii despre site-ul TPU! Si am vazut ca pe acest site se vorbeste depre o funda! Ce fel de funda?
VA ROG frumos spuneti-mi un site acum la moment cite avioane zboara si sa vad cum aterizeaza online.va rogg.astept raspuns utilizatori
Stie cineva vreun hack pentru: mondialmt2, 4story eg, crossfire? Funda. P.S.Sa fie fara virusi si sa nu poata fi detectat. P.S.2Daca e Cheat Engine spuneti cum sa-l folosesc.
Pe timpul vacantei vreau sa strang niste bani de buzunar, ce as putea sa fac. Sunt prea mica sa imi iau o slujba adevarata. Am 13 ani.
TPU! Stie careva cat este un bilet la filmul "harry potter si talismanele morti partea 2 3d"? La cinema? Eu am auzit ca in jur de 13 lei daca ai carnet insa nu stiu sigur:-? Dau funda;;)!
Voi cum va castigati banii de buzunar pe perioada vacantei de vara? As dori sa lucrez pe perioada vacantei, daca tot stau in oras ( iasi ). Aveti idee unde pot gasi o firma care sa angajeze...? (mai mult)
Peste 2 saptamani ma duc la mare si vreau sa imi fac un tatuaj.Imi puteti da idei ca nu stiu ce sa imi fac: de toate culorile modelele formele. Adica de orice tip.
La monopoly ce sa face cand pun mai multe case mici intr-o casuta dau funda
Sal TPU.AM is eu o problema.Joc RAW2009 si in faza cand te pune jos si numara 1, 2, 3 nu stiu cum sa ma misc.Astept un raspuns+funda.Mersi!
Ce inseamna termenul"La Caterinca"? Funda pentru cea mai buna explicatie :D
Cum sa imi fac parul daca este lung, filat saten? Atentie! Vreau cu parul desfacut, daca nu macar o coada intr. o parte. Funda pentru cea mai frumoasa coafura! Si vot la toti care raspund.
Dati-mi va rog frumos un cont pe mondial mt2=server new world va rogg de level 67 cam asaaa cine are bagati idu meu state_antonio si spuneti contul pe mess si va scrie id pe TPU si va dau funda; ) multumesc...? (mai mult)
Buna tuturor! Vrea cineva sa fie membru pe acest forum? http://anime-no-hanabi.forumgratuit.ro/ Ce fac eu acum este Spam? Ce este de fapt SPAM? Multumesc!
Am un frate care vrea un avion exact ca acesta din videoclip http://www.youtube.com/watch?v=JmRkxZT4XhY&feature=related cum as putea face unul? sau de unde pot lua unul?
Buna TPU... PE 25 iulie merg la mare si imi voi face ziua acolo cu cativa colegi ...Nu as vrea sa cumpar multe dar trebuie sa le fac cinste cu ceva:) Vreau sa ma incadrez in 30 lei... avand in vedere ca? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=aJyxXkaEOYc&feature=related The Asian Cup una din cele mai frumoase deschideri daca mai stiti altele postati-le
Ce veti face in vacanta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?