Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Cine joaca sau a jucat metin2.ro si v-ati saturat de joc dati-mi mie contul vostru dau funda pentru cel mai bun cont id-ul meu de mess e metin2ro.player
URGENT! O sa plec in excursie la mare si vrea niste farse calumea. FUNDA+VOT
Help TPU! imi rezolva si mie cineva asta ma grabesc. (1000+231-1-1-12667+1 003)+19 050=?
Buna TPU :). de ce lumea mereu barfesc lucruri neadevarate :). si cand vad ca ai un status la mess gen " te iubesc enorm, te iubesc cand dorm etc. " sau " i miss you " sau " intra odata mi dor de tine...? (mai mult)
Acum 2 luni un prieten de-al meu mi-a trimis un program "sub o alta denumire" in care daca l-ai deschis se deschidea de 60 de ori hardisk-ul. Din pacata de nervi pe moment l-am sters din PC.:( Cine...? (mai mult)
Imi dati si mie niste siteuri cu imagini cu animale foarte frumoase? dau funda + vot
Cat costa un telefon C2-01 de la Orange la abonament?
Darimi va rog niste imagini cu animalute dar frumoase si la cele mai tari dau puncte.
Care este din Hunedoara si a intrat la MF in 9 C?
Imi puteti spune si mie ce parere aveti despre acest video? Daca e bun sau daca e naspa... Vreau pareri cat mai multe daca merita vazut sau nu:d http://www.youtube.com/watch?v=K_S8mINr0wY
Unde gasesc episoade cu puppies in my poket in romana?
Cam cat costa abonamentul lunar pentru un telefon cu touch screen?
Bună TPU. So, I need your help cât mai repede cu putinţă :o3 De câteva zile mi-am downloadat Photoshop Cs3 şi mă tot chinui să învăţ cum să fac semnăturile alea mirifice =p~ care îmi dau...? (mai mult)
Va rog raspuns unrgent! Am cateva intrebari despre facebok: 1.Cum vad cine mi-a vizitat profilu'? 2.Cum sterg o poza, un artist, un film etc? 3.Cum fac sa nu vada nimeni ce am adaugat? Adica doar...? (mai mult)
Pentru pescar:Voi la cat plecati dimineata la peste?
Am o intrebare pentru cei care joaca Urban Rivals: Ieri am dat un sms pentru a-mi da codul acela, dar nu am primit codul nici pana acum. Ce e de facut?
Cine se mai joaca LoL? (League of Legends)... Daca nu ai cont si vrei sa te apuci http://signup.leagueoflegends.com/? ref=4e14ee4d927ba434127357
Cum sa vb cu um prieten pe care il plac si care ma place si el?:D
Dati-mi si mie niste steuri cu koncursuri fara plata.cum ar fi koncurs.ro(ceva de ganu)
Cre este cel mai bun pachet Bicycle pentru trucuri am auzit ca Shadow Master estet chiar bun si black tigre dar vreau sa ma asicut (daca ma insel ve rog sa ma ajutati multumesc dau funda)
:D Vreau si eu niste jocuri smechere as vrea cam in mare parte in genu la prince of persia the forgettem sand! :D (nu va apucati de el ca e plin de buguri partea 26 nu se deschide usa probleme...? (mai mult)
Hei:* am nevoie de ajutor joc adevar sau provocare cu un preietn pe mess...si nu prea am idei...ma puteti ajuta cu niste sugestii.:*?
Imi spuneti si mie cristalele eventual toate pentru zodia varsator? Funda! Poate puneti si poze cu ele!
De ce nu sunt rapotate intrebarile inutile gen "m-am ars pe fata.sa imi acor fata ca sa nu ma ard si mai rau?" De ce, ce rost au?
Fundaa! hey TPU! :) asta e o intrebare pentru cei care se uita la Naruto :) in ce chapter din manga Madara ii reinvie pe membrii akatsuki decedatii? plzz raspunde`ti
Cam pe la ce ora se culca un copil de 10 ani?
stiti reclama aia la pampers cu bebelusul ala care are ochelari si danseaza:)) pe o melodie:daca puiul tau e vesel toata ziua poarta pampers toata noaptea nu-i asa...:))nu stiti poate fi gasita? (mai mult)
Dati-mi niste idei pentru timpu liber vara, plsss:>(sa fac bratari din ata, sa joc carti etcc chestii de-astea)FUNDITZZA la cele mai bune idei:>~!++VOT!
Doresc niste statusuri, despre viata... Funda cele mai frumoase:)
Buna:D cine stie daca pe facebook se poate vedea cine iti viziteaza profilul? :D
Buna Tpuuu' :X. Dati`mi si mie niste porecle gen : Pitix sau Piticuhh :> :X mersiiiiii :* Funda :xx
Cane eram mai mic ( acu 3-4 ) ani erau la magazine de vanzare ``lasere`` care luminau noaptea si costau cam 6lei. ( la 100-200 metrii, era doar un punct rosu). Nu gasesc nicaieri de vanzare. Imi puteti...? (mai mult)
Am citi undeva acest raspuns:,, Te speli cu apa si sare pe cap, il lasi 10 minute si dupa cu sampon si ramane foarte moale si drept. " e adevarat? chiar functioneaza?
A, chef sa citesc ceva povesti... Povestitimi si ie ceva infricsator ce sa ntamplat sau cava amuzant sau cum a inceput relatia dinre tine si el/ea
Hey. ce telefon cu touch-scream este cel mai bun? marca sau el in general.va rog il vreau pe cel mai bun! FUNDA mersyyyy :x
HEY TPU. am pus 5 intrebari la care nu s-au raspuns.si mai am inca una, , vreau si eu niste sv privat de la tales of pirate. si vreau sa stiu de ce la unele sv nu imi apare scrisul, , adica lv nu vad...? (mai mult)
Cum se sterge un skype
Buna! vreau si eu sa aflu toate dar absolut toate liceele din Iasi, si vreau sa stiu totul despre ele ex:la ce trebuie sa invat mai mult, cum sunt colegii, daca sunt profesorii buni etc... va rog? (mai mult)
Cat costa un iPhone 3?
Asi vrea sa ma inscriu si eu intr-un club de ciclism din pitesti dar nu stiu daca este asa ceva in pitesti. I-am vazut pe cei de la " le tour de france" (Turul frantei) si voiam tare mult sa...? (mai mult)
Am o intrebare: Cum pot sa fac si eu o imagine de asta: http://i53.tinypic.com/1zx2uqv.png Ma refer la cutia aia. Cu ce program? Daca cu photoshop imi puteti da un video tutorial? Dau funda...? (mai mult)
Salutare TPU, ma joc de putin timp pxie hollow, sunt incepator, cine imi poate arata cum sa caf misiuni, bani...etc,si haine am sa ii dau un cadou(funda)!
Joi plecam la mare cu niste prieteni, si noi de vreo 3-4 ani mergem la acelasi hotel.eu m-am plictisit. e unu vizavi si are si piscina.prtn nostri au zis ca au fost si ei acolo si in camere pute...? (mai mult)
Hey! Buna, vreau niste idei, cu ce te mai poti ocupa pe net, in afara sa stai pe mess, site-uri distractive, de citit (nu mai nu poezii), daca ma ajuta cineva... fundita! :) merci anticipat!
Ce denumiri de echipă ştiti? Vă rog foarte mult sa-mi daţi nişte exemple. Şi... dacă e posibil tot cu deviză :) Mulţumesc :x
Help am probleme cu youtube de vreo saptamana la video-urile scurte de maxim 0:51 sec pot sa vad linistit vreo 10 sec si dupa aia se blocheaza dau iar play si degeaba ca nu mai continua folosesc opera dar...? (mai mult)
Creez servere de metin2 cu hamachi si fara hamachi cine vrea sa dea add la george_zack_cody@yahoo.com Cerinte: - Sa aveti minim 2GB ram - Sa aveti Team Viewer si sa stiti cum se foloseste -...? (mai mult)
Unde vi s-ar opri limita curajului?
Buna:*. Am si eu o intrebare legata de un anumit tip de carti. Am facut un fel de test de personalitate intr-o revista :D, si am vazut ca exista carti de. comedie sa spun asa. Eu una nu am vazut nicaieri...? (mai mult)
Nume de pisi : funde pentru toti!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!