Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Hey all; ) Am si eu O intrebare:):Cu ce program/Programe Pot sa fac un filmulet asemanator cu acesta: http://www.youtube.com/watch?v=q1BvoqYmUms Si daca e free?(Funda) >>>Melodia se NuMESTE Mamasita -Love...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest blog? http://hello-girl-cine.blogspot.com/
Am un prieten cu care ma impac bine si ne jucam des dar sunt foarte multe momente cand nu vine afara pentru ca nu il lasa masa :)). Are o mama... nu il lasa nicaieri decat la el pe strada, nu? (mai mult)
Cine are preieteni adevarat? daca se poate sa dea un exemplu
Hey TPU.:* As vrea si eu un site de pe care sa downloandez Sims 3 (p. s nu am cd) si niste instructiuni de utilizare, caci am incercat de multe ori sa instalez dar imi da error...:)... FUNDA:x
Buna prieteni sunt impreuna cu prietenul meu de 3 luni dar nu nem sarutat niciodata dar alte lucruri de ex imbratisari mangaieri si de astea da fostal ui mie o foarte buna prietena si a zis ca eu...? (mai mult)
Ce mesaj sa-mi pun la casuta vocala?
Buna ( : Am si eu nevoie de ajutor. Cum pot lua The Sims Castaway Stories? As vrea sa mearga, si sa nu iau virusi. Va rog :o3 Vot la toti. Si funda la cel care ma ajuta sa il iau!
Salut, va rog sa ma ajutati daca puteti. in photoshop cs3 am nevoie de gene dar ele nu sunt, cine stie de unde le pot lua?
Buna!>:d< Ce carti imi recomandati gen "The Vaampire Diaries"?:x Fundaa.promitt!:-*
Buna poate sa-mi tr cineva 100 centi sunt pe ORANGE va rog va dau nr pe privat si vi dau inapoi cand imi incarc am nevoie de ieri plizzz mersi mult daca nu aveti nu scrieti la misto funda
Hello TPU.as dori sa aflu si eu care din aparatele benq c1450 14 mpx si kodak c1530 14 mpx e mai bun? rog seriozitate si unele pareri:P.
Hey buna tuturor! Sunt boboaca la Mihai Viteazul din Bucuresti. Cine a mai intrat acolo? Vom fi colegi. :D
Am nevoie de ajutor urgent! Ma numesc Deni si am un robot de bucatarie de aprox. 3 ani. Azi am vrut sa-mi fac un suc de portocale, si blender-ul nu mai functiona. Nu aveti cumva niste instructiuni de utilizare...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie ce zodie sunt in zodiacul chinezesc? Sunt taur ( m-am nascut in 1998 ).[Dau funda.:X]
stiti niste site`uri unde apar diferite povesti care sunt adevarate, in care sunt prezentate intamplari neprevazute, de groaza. horror?
Puteti sa imi spuneti si mie ce zodie sunt in zodiacul chinezesc? Sunt capricorn.
Eu si cu prietena mea iarina vrem sa facem cea mai buna limonada dati-mi si mie o reteta! Va rog cine imi da raspunsul bun primeste funda!
Ce parere aveti despre casatoriile intre homosexuali si lesbiene?
Pentru fete mai mult aici :"> nu ştiu ce haine să mai port. este cald x_x voi ce puraţi mai des vara asta? :d
Buna poate sa-mi tr cineva 100 centi va rog va dau nr pe privat si vi dau inapoi cand imi incarc am nevoie de ieri plizzz mersi mult daca nu aveti nu scrieti la misto funda
Imi poate spune si mie coneva cat costa un parfum STR 8? Ms anticipat! Funda >:D
Daca imi dati si mie ceva idei sa fac cefa jur ca va dau si funda;)
Cine stie la cat este inreluare aurora? funda
Cam cat este in medie o cazare la munte? nu la un hotel asa la ceva mai modest adica cu baie proprie si conditii decente. si cat este la sarata monteoru? cu aceleasi conditi
Vreau si eu cateva idei.as vrea sa imi cumpar o pereche de tenisi all star si sunt un pic cam scumpi.si nu as vrea sa le cer parintilor bani... ce as putea sa fac ca sa fac bani? mersii
Unde pot vedea Butterfly effect 2 si 3 online?
Buna all! Am nevoie de niste prescurtari in engleza ca de exemplu : u=you, abt2=about, thx=thanks, wht=what, 2u=to you, etc... cei care mai stiti spuneti-mi si mie pls. Cele mai multe funda!
Buna as vrea sa-mi fac ceva apoze noi dar nu stiu cum nu aveti ceva idei? dau funda
am cont la farmerama, nivelul 72. nu prea mai am timp sa ma ocup de el. care are cont, si deci a mai jucat, si il vrea, sa imi scrie mesaj pe privat, sa iau legatura cu acea persoana! vreau...? (mai mult)
Voi cum jucati sims 2? Ma refer... cum ii faceti? mai urati sau mai frumosi? ii puneti sa traiasca in vile sau in cocioabe?:))Ii lasati sa moara de foame, va bateti joc de ei sau va puneti in locul peronajelor?? (mai mult)
Funda;) cu litera "O" ceva ce va place: ceva ce nu va place: ceva ce iubiti: ceva ce urati: ;;)
Ce jocuri va plac [ pentru ipod touch ]? Ca as vrea sa imi bag niste jocuri noi [ sau aplicatii ]. Funda + vot
Cum imi pot baga muzica pe ipod touch? [ pas cu pas ] Funda + vot :)
De unde pot cumpara online cartea Harry Potter si prizonierul din Azkaban?
Cine mai stie de jocurile vechi : Hercules, tarzan, claw, jazz, jazz 2, mario, zuma, yeti sports etc? Ei bine cred ca majoritatea stiti de ele si le-ati jucat. Haideti cu totii sa...? (mai mult)
Care sunteti din Giurgiu.cum esti liceul LICEUL TEORETIC "TUDOR VIANU" GIURGIU pe acolo... e printre cele mai bune.sau e prost?
Exista Starbucks in Pitesti? Daca da, unde exact?
De ceva timp, pe TPU. nu mai imi arata medalia aia din dreapta, aceea pe care apesi ca sa declari acel raspuns castigator. ce s-a intamplat? FUNDITA pentru primul raspuns corect.
stiti voi desenele alea care erau pe Cartoon network! se numeau familia flinstone! dati-mi si mie un site cu multe episoade! mersi anticipat! va pupa Deea!:X Fundaa!
Http://club-fitze-maia.wgz.ro/ discoteca din maia
Fanii Tokio Hotel din Focsani, luati ID :miroox483, va rog:). De fapt, luati fanii Th, toti:D.
am si eu o dilema...am terminat liceu pe profil economic si nu stiu pe ce sa merg mai departe, la universitatea de vest timisoara, la economie sau politehnica la management? voi ce imi recomandati? (mai mult)
Funda! De ce nu imi merge sonorul pe calculator. Acolo pe desktop sunetul nu este pe silence si este la maxim si nu se aude nimic. Am win xp si cu 5 luni inainte imi mergea.
Daca nu ne putem invinge adversarii/oponentii/dusmanii, trebuie sa ne alaturam lor?
Vreau sa merg la mare cu prietenul meu si inca un cuplu, dar cu cheltuieli putine. Si vreau sa ma ajutati putin cei care ati mai fost la mare unde este mai ieftin si mai convenabil.Va rog sa-mi dati...? (mai mult)
Ati concurat la concursul cu dorna? eu am concurat la aproape toate numai una a ramas ca am multe id-urisi intr-o zi mi-a trimis pe mess un mesaj cu "felicitari dorna" iar dupa cateva zile mi-a mai trimis...? (mai mult)
Voi va gadilati?
Ce jocuri sa ma joc cu copii prin ffata blocului sau ce sa facem in afara de adevar si provocare, cinci fete cinci baieti si fete, filme sau baieti etc... vreau si numele si regulile jocului
Vreau sa intru la liceului Sava din Bucuresti la profilul mate-info. Dupa pot sa fac facultatea de medicina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!