TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 1856
  • 1857
  • 1858
  • 1859
  • 1860
xDeeDee8D
în 7 Iulie 2011 | xDeeDee8D întreabă:

cine imi spune si mie niste sit-uri de editat poze? Cel mai bun raspuns primeste funda.Multumesc anticipat.

6
Răspunde Raportează
patricia_4044
în 7 Iulie 2011 | patricia_4044 întreabă:

Ce pot face in timpul liber? Ceva neplictisitor va rog! Si daca imi raspundeti va dau funda! mersi!

10
Răspunde Raportează
Neymar2
în 7 Iulie 2011 | Neymar2 întreabă:

Joc metin 2 ro de 1 an si ceva si mi-am creat o bresla DarkAngels. Ziceti-mi si mie va rog niste graduri sa pun la bresla!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2011 |

Ce se intampla daca imi fac cont pe MySpace? adica ce pot sa fac cu el?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2011 |

Cat costa un Iphone 2g? Vreau cel mai adevarat pret din 2011. Si. Un iphone 2g are internet gratuit sau trebuie sa platesc? Daca ar trebui sa platesc cat ar trebui? Vreau sa`mi iau unul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
?????
în 7 Iulie 2011 | ????? întreabă:

Salut, am avut programul Fraps de filmat in calculator si filma decat 30 de secunde, l-am intrebat cum a reusit sa filmeze cu Fraps 2 minute si ceva si a spus ca eu am versiunea trail si imi trebuie toata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2011 |

O fi adevarat ca femeile infidele au regrete, dar tot cele fidele regretă mai mult?!

2
Răspunde Raportează
TurnOn
în 7 Iulie 2011 | TurnOn întreabă:

Dupa cat timp arata raspunsul unei intrebari de la trimitere?

3
Răspunde Raportează
Just4FunIE
în 7 Iulie 2011 | Just4FunIE întreabă:

Cine imi spune si mie CUM si CU CE program pot sa tai secvente dintr'un film? Dar cel mai important CUM FAC ACEST LUCRU?

3
Răspunde Raportează
ana_9527
în 7 Iulie 2011 | ana_9527 întreabă:

Ce faceti cand va plictisiti in casa nu afara?

12
Răspunde Raportează
agathodaimon
în 7 Iulie 2011 | agathodaimon întreabă:

Raportez prostia ta si nu ma gandesc la tine, Mi'am facut un milion de draci, Cine esti, ce tot vrei de la mine? Te rog sa te sinucizi sau iti voi oferi eu alternative, Nu cred insa ca iti vor...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Meli34
în 7 Iulie 2011 | Meli34 întreabă:

Am nevoie de o parere, avand in vedere ca ma plictisesc. Deci, o fata a comentat o poza pe facebook cu framiu mai mic, si a zis na, mai multe apoi ultimul comentariu a fos ca, , dar e foarte scumpel"...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2011 |

Mi-am activat optiunea Orange Young, am primit un SMS "Bun venit in Orange Young", iar acum cum fac ca sa-mi mearga netul? Am intrat pe http://www.orange.ro/setari-telefoane/ si am facut tot ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KaterinaPetrova
în 7 Iulie 2011 | KaterinaPetrova întreabă:

Care e cea mai buna marca de camere foto compacte? eu as vrea sa mi iau un benq c1450.rog seriozitate. funda:X

5
Răspunde Raportează
AnToNyA_6837
în 7 Iulie 2011 | AnToNyA_6837 întreabă:

Heii! stie cineva unde se tine RMA anul asta? In Craiova sau la Brasov?:)si pe cat?

2
Răspunde Raportează
SecretLady
în 7 Iulie 2011 | SecretLady întreabă:

TPU voi personal ce ati salva un om sau o pasare? De ce?

6
Răspunde Raportează
Katakimiku
în 7 Iulie 2011 | Katakimiku întreabă:

As dori sa imi trimiteti cateva site-uri de unde pot lua jocuri pentru android... in afara de androidmarket.com si android.com... Funda! Merci!

2
Răspunde Raportează
Stelist658
în 7 Iulie 2011 | Stelist658 întreabă:

Salut am o intrebare al matematica la o formula! Am 5a supra 2 SUPRA 25a supra6 ziceti-mi va rog formual aceea de a o face intr-o singura fractie sau macar asta rezolvata ca ma prind eu! Funda

6
Răspunde Raportează
Miruna66
în 7 Iulie 2011 | Miruna66 întreabă:

As vrea si eu niste poze cu "Bloo" [casa foster pentru prieteni imaginari] dar mai rare, ca nu imi plc de pe net. Ms! Fundaa:]

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2011 |

Deci... Eu am un mobil Lg Kp500 cookie si mi-am activat optiunea orange young. Dupa am primit un mesaj si spunea ca am Yahoo Mail si Yahoo Messenger nelimitat timp de 1 luna. Dar nu stiu cum pot sa? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ancutzyka
în 7 Iulie 2011 | ancutzyka întreabă:

Buna TPU pe 10iulie este ziua mea si invit cativa copii la ziua mea si nu prea stiu ce invitatii sa fac ziua mi-a fac acasa si nu prea am idei de invitatii dati-mi niste idei cea mai buna va avea funda...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PopStarInMyMind
în 7 Iulie 2011 | PopStarInMyMind întreabă:

Duminica o sa plec la mare cu parintii(doar cu parintii). E prima data pentru mine cand mergem la mare fara prieteni.De obicei mergeam cu rude sau prieteni care aveau si ei copii.Mereu am avut pe cineva....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maryusik
în 7 Iulie 2011 | maryusik întreabă:

Vreau si eu un sait care pot tuna masini.:D

1
Răspunde Raportează
raluioana
în 7 Iulie 2011 | raluioana întreabă:

Buna as dori sa va intreb cine mi-ar putea da link cu filmuletul in care apar fantome iar la final aparea o femeie si tipa iar mai spre final arata cum ca o fetita vorbea in cimitir si era inregistrata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexUnder
în 7 Iulie 2011 | AlexUnder întreabă:

DActimi si mie niste siteuri de magie gratis care iti explica de preferat video da in romana sau daca stiti voi niste scamatori cum ar fi elasticul adica din astea imi uimitoare ziceti-mi is mie cum sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Simmsii
în 7 Iulie 2011 | Simmsii întreabă:

Buna TPU. cum pot sa pun un videoclip intr-o postare?

2
Răspunde Raportează
gLz
în 7 Iulie 2011 | gLz întreabă:

Vot http://lgn.ro/frag/frag.php?player=Gore.

2
Răspunde Raportează
JustUs4ever
în 7 Iulie 2011 | JustUs4ever întreabă:

Voi ce faceti in timpul liber? Dati-mi si mie cateva idei ca mor de plictiseala... fundita +vot;)

11
Răspunde Raportează
RoxYuuKikyo
în 7 Iulie 2011 | RoxYuuKikyo întreabă:

Stie cineva care este distanta de la Complexul Turistic Sailor (statiunea 2 mai) pana la plaja? Funda+vot.

1
Răspunde Raportează
gheorghe33
în 7 Iulie 2011 | gheorghe33 întreabă:

Liberty Parade 2011! Anul acesta merg si eu in tabara in acea perioada (25-1)si prin si LP (30 iulie). Am auzit totusi ca nu ai voie sa intri daca nu ai 18 ani :|(eu am 16). Vreau sa stiu de la alti care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ioana_5967
în 7 Iulie 2011 | Ioana_5967 întreabă:

Hey! Am un Samsung GT 5230 si nu merge sa pun parola la mesaje:( Oare de ce? [De fiecare data cand incerc sa pun parola imi zice "PAROLA GRESITA"]

3
Răspunde Raportează
beckylove
în 7 Iulie 2011 | beckylove întreabă:

Am sa adopt un catelus si nu stiu ce rasa! as fii foarte bucuroasa sa imi sugerati ce rasa sa adopt!

7
Răspunde Raportează
Otilikaa
în 6 Iulie 2011 | Otilikaa întreabă:

Salut.sunt din Chisinau, poate cineva sa-mi spuna de unde sa cumpar coloranti artificiali pentru crema? un fel de crema care se unge turta dupa ce se coace, cred ca intelegeti pentr asa fel de crema ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sweet2kitty1049
în 6 Iulie 2011 | sweet2kitty1049 întreabă:

imi puteti da niste site-uri cu teme pentru telefon ( am un telefon nokia 7610 supernova)? si inca ceva... daca trimit de la ovi teme pe telefon trebuie sa am internet ca sa o pot folosi? multumesc!? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Raluca_6071
în 6 Iulie 2011 | Raluca_6071 întreabă:

HEI TPU! :*:* Ieri m`am vopsit :| bruneta. Nu`mi place! Urasc culoarea :| E mult prea strident si e foarte ciudat! :| Cum fac sa mi se duca din culoare cat mai repede?! Nu toata, sa ajunga un fel de castaniu,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BobMarley_6652
în 6 Iulie 2011 | BobMarley_6652 întreabă:

Salut TPU vreti careva sa va bagati pe samp facem un sv

2
Răspunde Raportează
unbaiat_5498
în 6 Iulie 2011 | unbaiat_5498 întreabă:

De ce nu pot baga comentarii pe youtube la videoclipuri? Apar sus in dreapta ca sunt logat cu numele pe care l-am ales, dau sub videoclip pe spatiul acela alb unde pot baga comentarii, scriu comentariul,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PiNkLikEz
în 6 Iulie 2011 | PiNkLikEz întreabă:

Caut Reffereli care sa ma ajute pe un ptc :D! Sau facem schimb de reffereli cei care sunt interesati si vor sa faca asta sa lase reply aici si dau si funda!

3
Răspunde Raportează
tudorflorin96
în 6 Iulie 2011 | tudorflorin96 întreabă:

Stiti si voi ca la universitatea din baltimore se practica un curs despre zombie.as vrea daca se poate cateva carti despre zombie din filme si vreau sa va pun intrebarea credeti ca vor exista zombie. oricum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaRkAnGeL19
în 6 Iulie 2011 | DaRkAnGeL19 întreabă:

BUNA TPU! Am telefonul samsung omnia i900 si vreau sa-mi activez gps-ul dar nu stiu cum ma puteti ajuta sau sa-mi dati un tutorial?

1
Răspunde Raportează
Kesha1428
în 6 Iulie 2011 | Kesha1428 întreabă:

Dati-mi idei de desene.Adica ce as putea desena, pls! funda cea mai buna idee!

14
Răspunde Raportează
Bby22
în 6 Iulie 2011 | Bby22 întreabă:

Hey TPU`;;) :* `Vreau si eu melodii gen : "Jayoh feat Alexya - Te vreau inapoi" sau "Assasin totul despre ea " Mersiiiii :X Dau fundita :*

6
Răspunde Raportează
ElenaGilb3rt
în 6 Iulie 2011 | ElenaGilb3rt întreabă:

Cine mai face cercei din plastelina sau handmade art? Astept idei noi pentru cercei si ce anume faceti "handmade art". Funda pentru. cel mai de folos raspuns.

1
Răspunde Raportează
Mi16
în 6 Iulie 2011 | Mi16 întreabă:

Cum se face nodul de baza la bratarile impletite manual cu noduri? un video sau niste imagini va rog, chiar si explicatii sunt bune... funda si voturi :*

2
Răspunde Raportează
antonika_8862
în 6 Iulie 2011 | antonika_8862 întreabă:

Salut la toti :). cine imi spune unde pot gasi toate serialele de pe disney channel dublate in limba romana.Multumesc anticipat... xD

3
Răspunde Raportează
Lauriky_6092
în 6 Iulie 2011 | Lauriky_6092 întreabă:

Cine poate sa imi dea siteuri unde iti poti crea personaj anime/manga. Mi-a spus o fata ca este un site unde poti sa ii alegi pozitia si nu mai stiu ce... spuneti-mi si mie, fuunda :>

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2011 |

Pe ce site-uri pot sa urmaresc programele TV live?

4
Răspunde Raportează
iuandfto
în 6 Iulie 2011 | iuandfto întreabă:

Am nevoie de parerile voastre. Ma gandeam sa fac un blog dedicat animalelor fara stapan. Adica sa am o adresa de mail si cei vor sa dea un animal spre adoptie imi trimite niste poze si un numar de telefon....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Kida_5763
în 6 Iulie 2011 | Kida_5763 întreabă:

Vreau si eu retete de prajituri si dulciuri bune. Funda :x

2
Răspunde Raportează
Ixiii_1105
în 6 Iulie 2011 | Ixiii_1105 întreabă:

( : Am si eu nevoie de ajutor :( Mi s`a umplut C singur. Fara sa bag nimic in el. Am windows 7.:( Uitati si o img. cum arata si mai multe date http://imgur.com/O0dIj Am dat un scan la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1856
  • 1857
  • 1858
  • 1859
  • 1860
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 4 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
    21 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă acum o oră

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.001
  • Întrebări: 3.955.290
  • Răspunsuri: 17.671.165
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
The Kardashians

The Kardashians

Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.906 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii