cine imi spune si mie niste sit-uri de editat poze? Cel mai bun raspuns primeste funda.Multumesc anticipat.
Ce pot face in timpul liber? Ceva neplictisitor va rog! Si daca imi raspundeti va dau funda! mersi!
Joc metin 2 ro de 1 an si ceva si mi-am creat o bresla DarkAngels. Ziceti-mi si mie va rog niste graduri sa pun la bresla!
Ce se intampla daca imi fac cont pe MySpace? adica ce pot sa fac cu el?
Cat costa un Iphone 2g? Vreau cel mai adevarat pret din 2011. Si. Un iphone 2g are internet gratuit sau trebuie sa platesc? Daca ar trebui sa platesc cat ar trebui? Vreau sa`mi iau unul...? (mai mult)
Salut, am avut programul Fraps de filmat in calculator si filma decat 30 de secunde, l-am intrebat cum a reusit sa filmeze cu Fraps 2 minute si ceva si a spus ca eu am versiunea trail si imi trebuie toata...? (mai mult)
O fi adevarat ca femeile infidele au regrete, dar tot cele fidele regretă mai mult?!
Dupa cat timp arata raspunsul unei intrebari de la trimitere?
Cine imi spune si mie CUM si CU CE program pot sa tai secvente dintr'un film? Dar cel mai important CUM FAC ACEST LUCRU?
Ce faceti cand va plictisiti in casa nu afara?
Raportez prostia ta si nu ma gandesc la tine, Mi'am facut un milion de draci, Cine esti, ce tot vrei de la mine? Te rog sa te sinucizi sau iti voi oferi eu alternative, Nu cred insa ca iti vor...? (mai mult)
Am nevoie de o parere, avand in vedere ca ma plictisesc. Deci, o fata a comentat o poza pe facebook cu framiu mai mic, si a zis na, mai multe apoi ultimul comentariu a fos ca, , dar e foarte scumpel"...? (mai mult)
Mi-am activat optiunea Orange Young, am primit un SMS "Bun venit in Orange Young", iar acum cum fac ca sa-mi mearga netul? Am intrat pe http://www.orange.ro/setari-telefoane/ si am facut tot ce...? (mai mult)
Care e cea mai buna marca de camere foto compacte? eu as vrea sa mi iau un benq c1450.rog seriozitate. funda:X
Heii! stie cineva unde se tine RMA anul asta? In Craiova sau la Brasov?:)si pe cat?
TPU voi personal ce ati salva un om sau o pasare? De ce?
As dori sa imi trimiteti cateva site-uri de unde pot lua jocuri pentru android... in afara de androidmarket.com si android.com... Funda! Merci!
Salut am o intrebare al matematica la o formula! Am 5a supra 2 SUPRA 25a supra6 ziceti-mi va rog formual aceea de a o face intr-o singura fractie sau macar asta rezolvata ca ma prind eu! Funda
As vrea si eu niste poze cu "Bloo" [casa foster pentru prieteni imaginari] dar mai rare, ca nu imi plc de pe net. Ms! Fundaa:]
Deci... Eu am un mobil Lg Kp500 cookie si mi-am activat optiunea orange young. Dupa am primit un mesaj si spunea ca am Yahoo Mail si Yahoo Messenger nelimitat timp de 1 luna. Dar nu stiu cum pot sa? (mai mult)
Buna TPU pe 10iulie este ziua mea si invit cativa copii la ziua mea si nu prea stiu ce invitatii sa fac ziua mi-a fac acasa si nu prea am idei de invitatii dati-mi niste idei cea mai buna va avea funda...? (mai mult)
Duminica o sa plec la mare cu parintii(doar cu parintii). E prima data pentru mine cand mergem la mare fara prieteni.De obicei mergeam cu rude sau prieteni care aveau si ei copii.Mereu am avut pe cineva....? (mai mult)
Vreau si eu un sait care pot tuna masini.:D
Buna as dori sa va intreb cine mi-ar putea da link cu filmuletul in care apar fantome iar la final aparea o femeie si tipa iar mai spre final arata cum ca o fetita vorbea in cimitir si era inregistrata...? (mai mult)
DActimi si mie niste siteuri de magie gratis care iti explica de preferat video da in romana sau daca stiti voi niste scamatori cum ar fi elasticul adica din astea imi uimitoare ziceti-mi is mie cum sa...? (mai mult)
Buna TPU. cum pot sa pun un videoclip intr-o postare?
Vot http://lgn.ro/frag/frag.php?player=Gore.
Voi ce faceti in timpul liber? Dati-mi si mie cateva idei ca mor de plictiseala... fundita +vot;)
Stie cineva care este distanta de la Complexul Turistic Sailor (statiunea 2 mai) pana la plaja? Funda+vot.
Liberty Parade 2011! Anul acesta merg si eu in tabara in acea perioada (25-1)si prin si LP (30 iulie). Am auzit totusi ca nu ai voie sa intri daca nu ai 18 ani :|(eu am 16). Vreau sa stiu de la alti care...? (mai mult)
Hey! Am un Samsung GT 5230 si nu merge sa pun parola la mesaje:( Oare de ce? [De fiecare data cand incerc sa pun parola imi zice "PAROLA GRESITA"]
Am sa adopt un catelus si nu stiu ce rasa! as fii foarte bucuroasa sa imi sugerati ce rasa sa adopt!
Salut.sunt din Chisinau, poate cineva sa-mi spuna de unde sa cumpar coloranti artificiali pentru crema? un fel de crema care se unge turta dupa ce se coace, cred ca intelegeti pentr asa fel de crema ...? (mai mult)
imi puteti da niste site-uri cu teme pentru telefon ( am un telefon nokia 7610 supernova)? si inca ceva... daca trimit de la ovi teme pe telefon trebuie sa am internet ca sa o pot folosi? multumesc!? (mai mult)
HEI TPU! :*:* Ieri m`am vopsit :| bruneta. Nu`mi place! Urasc culoarea :| E mult prea strident si e foarte ciudat! :| Cum fac sa mi se duca din culoare cat mai repede?! Nu toata, sa ajunga un fel de castaniu,...? (mai mult)
Salut TPU vreti careva sa va bagati pe samp facem un sv
De ce nu pot baga comentarii pe youtube la videoclipuri? Apar sus in dreapta ca sunt logat cu numele pe care l-am ales, dau sub videoclip pe spatiul acela alb unde pot baga comentarii, scriu comentariul,...? (mai mult)
Caut Reffereli care sa ma ajute pe un ptc :D! Sau facem schimb de reffereli cei care sunt interesati si vor sa faca asta sa lase reply aici si dau si funda!
Stiti si voi ca la universitatea din baltimore se practica un curs despre zombie.as vrea daca se poate cateva carti despre zombie din filme si vreau sa va pun intrebarea credeti ca vor exista zombie. oricum...? (mai mult)
BUNA TPU! Am telefonul samsung omnia i900 si vreau sa-mi activez gps-ul dar nu stiu cum ma puteti ajuta sau sa-mi dati un tutorial?
Dati-mi idei de desene.Adica ce as putea desena, pls! funda cea mai buna idee!
Hey TPU`;;) :* `Vreau si eu melodii gen : "Jayoh feat Alexya - Te vreau inapoi" sau "Assasin totul despre ea " Mersiiiii :X Dau fundita :*
Cine mai face cercei din plastelina sau handmade art? Astept idei noi pentru cercei si ce anume faceti "handmade art". Funda pentru. cel mai de folos raspuns.
Cum se face nodul de baza la bratarile impletite manual cu noduri? un video sau niste imagini va rog, chiar si explicatii sunt bune... funda si voturi :*
Salut la toti :). cine imi spune unde pot gasi toate serialele de pe disney channel dublate in limba romana.Multumesc anticipat... xD
Cine poate sa imi dea siteuri unde iti poti crea personaj anime/manga. Mi-a spus o fata ca este un site unde poti sa ii alegi pozitia si nu mai stiu ce... spuneti-mi si mie, fuunda :>
Pe ce site-uri pot sa urmaresc programele TV live?
Am nevoie de parerile voastre. Ma gandeam sa fac un blog dedicat animalelor fara stapan. Adica sa am o adresa de mail si cei vor sa dea un animal spre adoptie imi trimite niste poze si un numar de telefon....? (mai mult)
Vreau si eu retete de prajituri si dulciuri bune. Funda :x
( : Am si eu nevoie de ajutor :( Mi s`a umplut C singur. Fara sa bag nimic in el. Am windows 7.:( Uitati si o img. cum arata si mai multe date http://imgur.com/O0dIj Am dat un scan la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?