Buns TPU! Cine poate sa imi zica si mie cum modific o poza in Photoshop 7.0 in asa fel in cat pers. din poza sa para insarcinata?
SAl, plz am mare nevoie de ajutor, am un ipod touch 4 (noul)si imi place o husa cu angry birds, rosie, de pe net si am de gand sa mi-a comand numai ca mi se pare destul de mult 130 de lei pentru o husa....? (mai mult)
Buna TPU as avea si eu nevoie de un site de unde pot sa descarc melodi si videoclipuri care ma ajuta primeste funda + vot
Mai am si eu o luna si plec in tabara cu scoala. Ce farse sa le fac? Mentionez ca avem piscina interioara si sauna ce ar trebui sa le fac colegilor mei care m-au sacait la cap tot anul?
Vreau sa ies din tara. Ma duc la greci. Merg cu un singur pachet de tigari, care este desfacut. Semnez ceva, ma trage cineva la raspundere? Care este formalitatea de fapt? Funda.
Jocuri gen darkorbit si the west, pe site-uri online, de care mai stiti?:) Multumesc:D
Am si eu o problema. Deci imi apare C incarcat app. tot [ apare cu rosu ] si nu stiu dc, deoarece eu nu am instalat sau bagat nimic in C. Dc apare asa?
Cine imi poate da lista absolventilor la bacalaureatul din 2011 din judetul Constanta Liceul Teoretic "Emil Racovita" Techirghiol?
Apropo fetele pot invata breakdance? Si de unde pot invata? Cel mai bun raspuns FUNDA! V-am pupat:*!
funda +vot:*... Vreau sa-mi spuneti un loc de unde pot sa-mi fac un tricou personalizat:D Din Arad daca se poate.Multumesc:)
Intrebare pentru fete:care vampir este cel mai atragator:Jasper, Emmett sau Edward? Dar cea mai hot vampirita:Alice, Rosalie sau Bella(viitoarea vampirita)? Dar cel mai frumos cuplu:Alice-Jasper, Rosalie-Emmett...? (mai mult)
Buna TPU.Eu vreau sa invat italiana aproape la perfectie deoarece sunt in italia de aprox o luna si stau aici si aici sa merg si la scoala si din astea:(:(:( eu va rog foarte frumos sa imi dati un site...? (mai mult)
HEIII! :) mi-am luat o catzelusa micaaa:x vreau si eu idei de nume;;) repedeeee
Care este top 100 al wrestlerior din wwe?
Hi! Unde pot gasi poje din astea? http://i.imgur.com/at1WD.jpg adica.Pe ce site? in afara de sunphoto glitter.pl sh altele gen fb sau hi5 mz
Cum fac sa scriu cu semnele alea ca inima si din alea? Repede... fundita
Ce nume aveti la hi5 si mess? Eu la hi5 ♪♪รtєאקק รtєקקคภאค™♫♫ si la mess am sTePpAnYa sTePpY 3* :x :x beeep***LoVe***... cel mai interesant nume
As vrea as imi dresez cainele. Dar cum sa fac sa ma ascunte? As vrea niste site-uri sau ceva in genu'! Ms! Funda
Cine imi poate spune si mie unde pot gasi pozele din telefoanele Samsung Corby! Multumesc!
Dati'mi si mie niste site-uri d modificat poze unde poti sa si atasezi poze la imaginea princopala...ca nu toate au :] Fundaa
Pe ce data aflii la ce liceu ai intrat?
Ce farse la telefon sa fac? Sau in excursii ( farse cu apa, etc )... Funda!
La concursul(promotia)de mananca inghetata Algida si castigi, pe site http://www.iubesteinghetata.ro/ trebuie sa pui o poza cu tine, inghetata am dar nu stiu cum sa fac poza, cu inghetata in mana si...? (mai mult)
ce as putea scrie intr-o poveste cu urmatorul titlu:la lumina lunii?
Nu prea stiu ce sa fac. Mie imi place de un baiat si imi e frica sa ii zic deoarece nu stiu cum va reactiona.Imi puteti spune va rog cum sa fac.
Cum vi se pare videoclipul reusit sau nu... dau fundita la primul raspuns
Ce cadou pot sa iau celei mai bune prietene de 11 ani?
Heyy TPU! Maine as vrea sa merg cu o prietena la piscina de sub tampa Agrement Tampa sau ceva de genu nu stiu sigur cum se numeste. Stie cineva cat costa intrarea pentru doi copii si un adult si daca e...? (mai mult)
Salut sunt Dj Flavyus si caut dj disponibil pentru Radio Dedicati. Conditie sa aiba habar cu SamBC si sa fi facut emisii[adica sa nu fie prima lui emisie aici] Mai multe informatii la id: flawy_dav98@yahoo.com...? (mai mult)
Care aveti conturi la ladypopular si nu le mai folositiii? :o3 dati-mile mie, plsss. :o3 orice lvl nu conteaza... dau FUNDA. :o3 ( sa nu in faceti acum, ca nu primiti funda ) Cel mai bun cont primeste? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste planuri pentru vacanta? Voi ce veti face vacanta asta? Va astept parerile
Ce filme irlandeze stiti?
Hi TPU! As dori sa merg in vacanta oriunde in lume (nu sunt probleme financiare). Imi spuneti, va rog, niste destinatii (munte, mare, oras, campie, orice), unde ai ceva de vazut (vreau sa o impresionez...? (mai mult)
Am niste intrebari legate de LG Optimus One Intrebarile mele: 1. Are lag la ceva? 2. Touchscreenul se simte ok? 3. Ce clasa trebuie sa fie microSD-u?
Am si eu o intrebare vreau sa merg in excursie cu familia si nu stiu unde>Unde asi putea sa merg?
Am niste intrebari legate de LG Optimus One si despre Android: -Cei care au LG Optimus One spuneti-mi si mie cum e bateria? cum se misca netul? are lag la jocuri? -Daca acest telefon are android 2.2,...? (mai mult)
Salut cauta subiecte pentru admitere la Forte Terestre - Ofiteri Sibiu, da nu am gasit mare lucru, ma puteti ajuta va rog. Dau funda! pls
Se poate trece de la cartela la abonament fara sa schimb numarul de telefon?
Ce melodie a cantat Justin Star in shake it up? cand au dansat Sisy sh roky cu el? Fundita
stiti cumva cum se numeste melodia de pe fundal? http://www.youtube.com/watch?v=vDpmChJgvBs
Salut azi mi-am luat camera web hama metal pro e din metal si care o are poate-mi zice si mie cum este. primul venit primul servit... cu o funda
As dori sa va cer o parere, dar fara mistouri va rog. http://oi54.tinypic.com/4vkec8.jpg Va place? Sapca este una cumparata. Vesta+ gluga, facute de mine. Esarfa-din servetel umdet...? (mai mult)
Cum este Cabal Online? Este misto? Merita jucat? Cat % este de greu dupa tine? Cat % ti-a placut l-ai recomanda altor persoane? Cine RASPUNDE cel mai mult la intrebari:::::d FUNDA SI VOT LA TOTIIII
Care ati folosit Garnier Pure Active, aia pentru cosuri? Are vreun efect?
Ce ora este la 11:30 AM GMT Time Zone pentru Romania?
imi spuneti niste statusuri foarte tari( unele sa fie si in versuri daca se poate) multumesc!
Hi! cum pot sa pun poze sau muzica pe CD? (stiu ca s-a mai pus intrebarea asta dar tot nu am inteles:D) explicati-mi mai clar va rog:P fiecare pas in parte pls:o3 ca de obicei funda+vot;)
Unde va petreceti vacanta?:)
De ceva timp nu imi mai merge id.Nu mai merge sa trimit poze. Puteti sa imi spuneti ce are? Funda!
stiti cumva cam cat ar costa un cablu de date pentru telefon(nokia)? vot+funda;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!