Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
Situatie :) Mergi in spatele unor cunoscuti fara ca acestia sa stie. La un moment dat iti dai seama ca vorbesc despre tine si ca vorbesc urat. Deodata insa te observa, se opresc si se uita stanjeniti la...? (mai mult)
O sa mearga bine imaginea daca imi conectez Ps3 la Tv normal doar prin a/v?
Cum pun o poza la o melodie pe care tocmai am descarcat-o? Daca se poate, spuneti-mi si mi va rog mult :d! fundita (*)
Top 10 melodii frum si daca imi plac funda
Hai noroc, as dori si eu un script pentru yahoo detector cu 3 functii : online, offline, invizibil, cine are si il poate da gratis? am nevoie de un script nu conteaza cum arata doar sa mearga restul...? (mai mult)
Ce defecte si ce beneficii aduce darul frumusetii?
Credeti ca exista trifoiul cu patru foi? De ce? Ati gasit vreodata asa ceva? Daca da, atunci v-a adus noroc? Ce lucru considerati ca va aduce noroc? Raspunsuri bine intemeiate/serioase, va rog!
De ce VEVO nu este valabil si la noi in tara? adica am vrut sa ma uit la un videoclip si imi spunea ca nu este valabil in regiunea ta...
Sall! Care are cont metin2? Are careva un cont mai mare de 20 [de 15 pana ina 20] care poate sa mi-l dea? dau funda pentru cele mai mari, si like-uri ID si passward
Buna cum sa fac o petrecere surpriza parintilor mei va rog dati-mi sfaturi cel mai bun sfat primeste funda?(scuze categoria)
Ce trebuie sa fac ca sa devin reprezentant avon raspuns rapid... dau funda! trebuie sa mai comand ceva de o suma de bani ca sa devin?
Buna tuturor! Stie cineva cum pot pune emoticoane pe forum? Stiu cum sa pun emoticoane normale ( ex :d :-o :)) =)) ), dar as vrea sa pun kaomoji, cum sunt pe acest forum: http://j-effect.forumh.net/t149-cine-stie-cel-mai-mult-despre-anime....? (mai mult)
Ati mers la plaja vara asta? Cum este? Vreau sa merg si eu ca stau in Constanta, dar nu stiu cum este anul asta.
:*. Deci. O foarte buna prietena de-a mea are samsung GT-S5600. I-a pus parola si acum nu o mai stie. Cam cat costa sa se duca la decodat? Fundita, promit! :* :o3 :o3 :o3.
Hi TPU. Joi, eu si inca un prieten dormim la cineva. Acelui cineva, vrem sa ii facem farse, dar nu stim ce sa ii facem. :|! Idei?
Ce programe de editat poze pot sa downloadez pentru mac?
Ziceti-mi si mie niste jocuri action-horror gen the suffering!
dati-mi niste idei de combinatii de culori pentru vopsirea bicicletei mele :)sau din cate culori sa o fac ca sa fie frumoasa ca aspect. dati-mi dinste idei.Multumesc anticipat.
as vreau sa va pun 2 intrebari pentru cei din Radauti 1.Aseara cine o cantat la concert? ca eu am venit pe la 22:40 si era Pepe. 2.Azi se mai face concert (seara)? Cine canta? Stiam ca la concert...? (mai mult)
Pe jocul ano1777 poti primi bani indiferent de varsta? Am 15 ani si vreau sa ma apuc.Si ca sa transform in bani reali ce am nevoie?
Care este jocul vostru preferat?
am si eu o problema cu PC-u am windows 7 si nu stiu din ce motiv intra foarte greu pe desktop adica se incarca windowsu apare screenul cu welcome sta vrreo 5 min dupa aia se face ecranu negru...? (mai mult)
Funny http://1.bp.blogspot.com/_N_fTKxuwGk0/S-WPKHp5CCI/AAAAAAAAACE/YSrKdhS7Htc/s1600/emo-1.jpg
Va roog spuneti-mi un sait in care poti sa iti editezi imaginea si dau funda la cel mai bun!
Placa de intin sparul.PRO sau CONTRA? Avantaje si Dezavantaje.Argumentati!
Cand intru pe net de pe mobil scrie "packet data not available. Check network services. " p. s intru pe net cu ajutorul optiunii cadou de la vdf Ajutati-ma, va rog!
Filmul sau Viata?! Care ar fi motivul?
Buna! Stiti ce telefon cu touch-screen, pana in 500 lei (5 milioane vechi), as putea sa imi cumpar? P. S. Puteti sa imi spuneti daca e bun sau nu :D Fundita:)
Ce s-a intamplat cu lady popular? dc nu mah mere?
Dragii mei, cu totii asteptam romanii au talent dintr-un motiv sau altul.eu as vrea sa particip la acest concurs. imi spuneti ce malodie ar trebuisa interpretez, stiind ca am o voce subtirica darputernica?...? (mai mult)
Adevăr sau minciună?
Dati-mi site-uri cu vieti virtuale si un cont webkinz sau un cod si funda va voi da
Stiti cumva la ce nr trebuie sa sun ca sa primesc informatii pentru configurarea telefonului(ca sa intru pe net)? Sunt pe vodafone.
m-ati putea ajuta si pe mine? as vrea sa plec in vacanta la niste rude in suceava. dar intrebarea este cati km sunt de la bucuresti pana in suceava, si cu ce ajung cel mai repede
Ce parere aveti despre Trilogia Bartimaeus? Cine a citit-o imi poate spune daca merita? E interesanta? Ms. Dau funda pentru raspunsul cel mai bun;) :) :D
vreau o listă cu filme horror care merită văzute. mulţumesc. :-*
Http://maraiuliana.sunphoto.ro/Eutanasiere Ce parere aveti?
Cum va cheama?(sunt si eu curioasa) Pe mine ma cheama Florina, pe voi?
Cum schimb formatuk unei poze din png in jpeg?
Exista vreun animal care sa nu clipeasca, sau o insecta?
Care sunt cele mai stupide incalcari ale normelor limbii romane pe care le-ati intalnit? pe mine astea m-au dat pe spate: m-am ras cu "bigul", nu ma "jicni", "simt" ceva, "i-mi" plac fetele "frumuoase",...? (mai mult)
Care stranduri din Felix au apa rece(in afara de Apollo), sau la ce hotel este piscina cu apa rece?
Halal vreme de vara in Bucuresti. :-j... Ploua, tuna, etc. :l. Stie cineva cum o sa fie vremea pe 7 lulie ( de ziua lui sora mea :X )?! Dau fundita! :)
Pt cei experimentati servere de samp mi-ati putea id vostru sa ma ajutati si pe mine sa modific niste comenzi si bag altele? va rog mult funda
Buna ce faceti voi?
As vrea un server privat de Lineage 2.In toate topurile sunt diferite cele de pe locul 1, si nu prea stiu care e cel mai populat/jucat.
As dori foarte mult sa slabesc la fund si coapse facand aerobic.Credeti c-o sa fac muschi la coapse, adica nu-mi va creste masa musculara si respectiv greutatea?
Ma puteti ajuta cu ceva TPU plz. Vreau sa imi iau un montan bike si nu stiu de care sfaturi si idei. funda (bani pentru a cumpara bicicleta pana in 400lei)
Heii ajutati-ma sa pun si eu pe mine vara asta am 1.50 inaltime si 39 de kg...am incercat sa mananc dulciuri sa mananc mult dar nimic.va rog ajutati-ma sunt disperata :( toata lumea imi zice ca-s slaba.Multumesc!? (mai mult)
Ati putea face o lista cu filme de dragoste cu adsolescenti? Ceva gen, o noua fata intr-o scoala noua si cel mai popular baiat din scoala se indragosteste de ea... Va rog mult! Funda pentru cea? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!