Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
Iubesc Romania foarte mult desi locuiesc in alta tara. Si din pacate acum criza asta darama to mai mult Romania. In fine... In ce tara ati migra? Permanent, temporar nu conteaza. Si dupa parerea voastra,? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva o metoda de a face bani pe internet? Eu am gasit una dar e castigul ff mic: www.microworkers.com Am inteles ca sunt multe metode si vroiam putin ajutor! Va multumesc!
Placa de intins parul sinbo shd 2690 este buna?
Cea mai faina gluma funda!
aveam mai demult pe calculator un joc cu o bila si trebuia sa sparg tot felul de patrate si era pe nivele.Stiu ca la nivelul 2 partatele erau asezate in forma de steagul Americii.Si daca spargeai? (mai mult)
Dati-mi si mie niste status, va rog:).
imi ziceti si mie niste jocuri gen:MicroVolts, Metin 2 ceva jocuri fantasty? fundita!
Peste 2 luni trebuie' sa merg la ziua unui baiat care face 13 ani. Ce cadou sa-i cumpar? PS:E bine sa fi pregatit din timp:)) PS:Am fost cu el
La campionatele de fifa07 online aia care le organizeaza cum isi dau seama ca eu am castigat sau am pierdut?
Cine imi poate spune si mie cum pot sa setez in movie maker ca in momentul cand pun un video downloadat de pe youtube sa nu se auda ce este pe fundal?
Americani ce folosesc sa vorbeasa pe net, cum ar fi la noi messengeru?
Dati-mi niste site-uri anti-plictyseala va rog, funda
Voi ce preferati: Facebook sau Hi5. Yahoo sau GMail. Mozilla sau Google Chrome.
De unde pot cumpara postere cu Justin Bieber?
Am si eu nevoie de un inel. As vrea unul care sa semnifice armonia, uniunea dintre doua suflete diferite (nu e pentru cineva laughing, e pentru o carte)si daca se poate sa fie si un trandafir rosu prin...? (mai mult)
Cum reusiti sa scapati de plictiseala? :D
Eu ma plictisesc in vacanta asta! Stau toata ziua la calculator! La lac nu pot sa merg ca-i frig, BFF meu e in Franta, altele in tabara, unele si ele numai la calculator altele la bunica! Sa-mi fac prietene...? (mai mult)
Am o intrebare interesanta. voi dati vreodata funda cuiva care o cere insistent, chiar daca are si un raspuns foarte bun? :D eu de multe ori am vrut sa dau funda unor raspunsuri, insa cand vedeam la...? (mai mult)
Cateodata daca intru pe un cont de youtube incepe un film automat! cum pot face asta?
As vrea sa mi se dea cateva sfaturi despre cum as putea petrece timpul liber! Ca in vacanta ma plictisesc! Va multumesc anticipat Ps cel mai bun sfat primeste funda iar celelalte vot, va pup...? (mai mult)
Dau funda pentru cea mai faina rima
Buna TPU ii spuneti si mie de ce nu merge sa-mi pun poza a avataru depe TPU am dat brouse am dat click pe poza am dat ok a mine imi apare a editare profil dar am dat la vizualizare profil si nu imi aparea...? (mai mult)
Daca folosesc un singur tub de vopsea de par desi am parul lung, nu se va colora cum trebuie? m-am mai vopsit cand aveam parul ceva mai scurt si mi se parea ca am in cap mult surplus de vopsea. de-aia...? (mai mult)
Stiti daca sunt bune cartile The vampire diaries de pe www.scribd.com?
Cine nu poarta lenjerie intima vara(cel putin)? Intrebare pentru fete:D si baieti. Dar cel putin e sanatos? adica nu iritatii nu raceala
Caut echipa tehnica si persoane pentru promovarea http://ok-ok.forumer.ro/forum, vom efectua donatii pentru a ne achizitiona domeniu. com, cautam echipa tehnica, designeri, moderatori, persoane pentru...? (mai mult)
Sall, cum fac sa fiu DJ pe xhatul meu de pe xat?
Hello :). Voi ce parere aveti de cartiile din seria : " Academia Vampirilor"? Eu le-am citit pe primele doua. Sunt super :x!
LoOoOme cum se zice in spaniola "imi este foarte dor de tine"? Funda:X
Legat de intrebarea precedenta : http://www.tpu.ro/timp-liber/salutare-am-nevoie-de-un-atestat-pentru-clasa-a-x-tema-studiul-codificatoarelor-sau-decodificatoarelor-sau-despre/ Se pare ca s-a inteles...? (mai mult)
Sall all;;)! Voi ce faceti in vacanta eu m-am plictisit vreau ideii:o3 fundita:*:*
Care este anotimpul tau preferat? Si de ce? Funda pentru cel mai frumos raspuns:).
Ce zodie sunteti? Eu capricorn, nu prea am alte cunostinte capricorni, eu "sunt singura pe care ma stiu".
Salut, a trecut deja o luna de cind s-a inceput vacanta dar eu inca nu m-am distrat prea bine, imi da cineva citeva idei pentru imi petrece timpul? plzzz dau fundita pentru cel mai bun raspuns! Multumesc!...? (mai mult)
Tu cum te consideri?
am o mare problema eu sunt fata, si am mult par pe picioare. ce sa fac? mama zice ca daca ma epile o sa imi creasca mai mult, si pe afara imi este jena sa ma mai imbrac in fusta, in rochie,...? (mai mult)
Cine stie firma de impartit pliante?
Vreau sa scriu un mesaj de "la multi ani" pentru o prietena si ma gandeam la ceva de genul : Vei intalni oameni care te vor uita. Vei uita oameni pe care i-ai intalnit. Dar uneori intalnesti oameni...? (mai mult)
Unde pot vedea Colegiul Trinity online?
De abia a inceput vara si m-am plictisit puteti sa imi spuneti si mie titlurile unor anime-uri care seamana cu naruto sau inuyasha? plzzz nu one piece sau bleach mersi moooolt funda pentru cel...? (mai mult)
Ce cocktailuri sunt preferate de oameni? Stiu ca sunt mii de sortimente dar cele mai cunoscute? Si chiar preferate de voi. Am citit ca undeva in America intr-un club un cocktail costa 10 000 de $ bineinteles...? (mai mult)
Vreau sa citesc o carte dar nu stiu ce carte. Ma puteti ajuta cu cateva idei? Pllz.
Stiti ce mi-a trecut prin cap? Tot aud cazuri de femei care lesina cand vad sange. Oare si cand le vine menstruatia, ele lesina?:|
caut un om apropiat din rominia iar eu sunt din moldova. spuneti-mi va rog vreo modalitate sa-l gasesc. dau funda...
Scrieti primele trei lucruri despre care v-ar placea sa aveti multe cunostinte, sa fiti profesionisti in acele lucruri; cum ar fi, mie mi-ar placea sa stiu totul despre marketing, dragoste si lume (includ...? (mai mult)
Am ratat episodul din Nini cand i s-a dat custodia ceciliei. Cine a luat-o?
Care este contul tau pe Facebook?
Buna TPU cat costa un bilet la concertul bon jovi (cel mai mic si cel mai mare pret daca se poate):D... urgent fundita:D
Buna(Funda). Cine imi spune toate echipele actuale Tag Team din WWE? Cine le spune pe toate primeste funda!
Ce porunci as putea da cand joc pool pe mess cu cineva? Sau sticluta sau alte jocuri pe porunci. (porunci de orice fel :D )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!