Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
De ce cand deschid calculatorul imi apare low disk space?
Imi pot programa calculatorul sa se opreasca singur? funda+vot
Cum pot crea si eu teste ca cele de pe clopote.ro?
Va rog putin ajutor! Stiti ce inseamna " mojito "?
Cine stie cum imi incarc cartela vodafone de pe un telefon cu abonament?
Cine stie cum sa-mi incarc cartela vodafone de pe un telefon cu abonament? sa-mi zica urgent :D funda la primul caremi zice si merge!
Ce faceti vacanta asta, unde mergeti in vacanta?, eu ma cam plictisesc imi trebuie ceva idei... dau fundita celui mai bun raspuns:*
Cum se zice te iubesc in toate limbile? Funda cine scrie in toate limbile!
De vreo 3-4zile incerc sa stau dreapta pentru ca am cam inceput sa fac cocoasa. Imi puteti da niste exercitii pentru asa ceva de facut acasa? Va rog sa fie si imagini.
Care a fost inceputul filmului GAMER de pe PROTV?
Care membru al familiei Cullen(Twilight)va place cel mai mult? De ce?
cum se zice "Te iubesc, esti viata mea" in SPANIOLA?
Acum 2 luni am vazut ca cineva i-a lasat unui prieten pe perete(facebook) ceva. Era un fel d aplicatie si era ceva in gen"...este cel mai bun prieten/cel mai bun ascultator/etc" dar nu mai stiu cum? (mai mult)
Hey TPU; ; ). Ajutati-ma si pe miine. Deci mai sunt cam 2 luni de vacanta :((. Si eu nu am facut nimic special si distractiv. Dati-mi si mie niste idei ce as putea face, ca eu zilnic ma plictisesc de mor...? (mai mult)
Cand moare Orochimaru? Pentru cei care nu stiu cine e, mai bine sa nu comenteze - daca voi nu stiti raspunsul la o intrebare si "raspundeti" tot cu o intrebare(stupida sau nu) inseamna ca voi comentati...? (mai mult)
Va rog sa imi raspundeti. Am vazut pe site-ul clopotel.ro la raspunsurile unor teste urmatoarea chestie: "1.Scuipa-te in mana de 2 ori incet.2.Spune cuvantul mana o data.3.Tine iochii inchisi apoi spune...? (mai mult)
Buna TPU. Vreai si eu site'uri de unde pot downloada jocuri pentru telefonul Samsung C3300k(champ). Funda+vot celui mai bun raspunsi si vot celorlalti:*
Cum imi pot schimba parola de la id' daca nu imi mai stiu nici parola actuala si nici raspunsurile la acele intrebari:D... fundoi:)
Sall TPU:*:*Se pot sterge raspunsurile? Daca da, cum? Fundaa.
Mai stiti ceva de Demi Lovato?
Fundaa! :x hey... ce faceti? dati-mi va rog si mie idei cu ce sa fac in vacanta asta... mai sunt 2 luni si pana acum nu am facut aproape nimic special :((
Salut cei care au jucat candy longju si sau plictisit ii rog fromos sa-mi dea mie contul va rog mult! multumesc, daca are cineva va rog contactati...? (mai mult)
Poate credeti ceva stupid dar va intreb : ce inseamna trivia? gen trivia/amuzante la aia ma refer nu la Trivia este un termen international, un cuvant din limba latina, ce defineste in mod obisnuit un...? (mai mult)
Cat ati facut cel mai mare scor record la Snake Xenzia?
Pun intrebarea acum pentru ca s-ar putea sa fie cineva pe site mai treaz decat mine( mie mi-e cam somn si cred ca de asta nu-mi dau seama acum) dar... care e rima din versurile: A plecat nu mai pot sa? (mai mult)
Ajutor va rog. mi-au cazut saibelede la suspensia pe spate la bicicleta creativ dhs un ajtor va rog cat mai rapid
Ce carti cu vampiri/fantome/fantomite/varcolaci/fenomene paranormale(d'astea)sa citesc si eu?;;)Mentionez ca am citit Twilight, Interviu cu un vampir.Multumesc;;)[Fundita la cele mai multe]
Pentru fanii Twilight... In al patrulea film, Bella devine si ea vampir? Multumessc.
Heiii all...Am o problema in legatura cu Metin2ro. Nu m-am mai jucat Metin2ro de doi ani, si nu am mai intrat pe cont.Acum problema este ca eu mai tin minte doar numele contului.Nu mai tin minte e-mailul? (mai mult)
Dati-mi va rog niste nume de bluetooth. Ma cheama Laura. Ms :)
Care sunt cele 4 volume din Amurg?
Daca ati putea alege, in ce oras din america ati locui si de ce?
Ce va place sa faceti in timpul liber?
Cum pot face rost repede de vizualizari pe youtubee?
Caut prieteni bad_boy4ever96
Am nevoie de cineva care se pricepe ff bine la photoshop! Dau FUNDA! Imi ziceti aici si va dau un PM cu id-ul de mess! Multumesc!
Dau invitatii gratis pentru noua retea de socializare google + (sau google plus). Nu-s eu adeptu retelelor de socializare, dar consider ca unii chiar sunt curiosi sau chiar au nevoie.Pentru cei...? (mai mult)
:)Vreau sa-mi fac un id si nu stiu cum sa ma cheme:DImi dati voi vreo idee?:o3 Apropo.Ma numesc Iustina;)
Care ar fi(sau a fost) cea mai frumoasă dimineață din viața ta?
Sal TPU. Cum imi pot afla codul PIN de la telefon daca l-am uitat? (codul l-am schimbat eu dar nu mi-l mai amintesc) FUNDA pls P. S. sunt in reteaua cosmote daca va ajuta.
Azi fratele meu mi-a imprumutat iPodul lui cat timp eu plec in tabara. Am facut o mare tampenie si nu cred ca mai pot repara. Am sters (din greseala :(( ) toate melodiile (erau vreo 500) din el. Chestia...? (mai mult)
Bună. Cât de des trebuie să mănânc pe zi ca să mă îngraş? Făra pastile, tratamente, Mc, sau alte chestii. Sau cum să-mi creasca sănii în vacanţa asta? Ce trebuie să fac? Vreau multe...? (mai mult)
Sunt interesata de legende reale(nu neaparat) ciudate.sau infricosatoare:p FUNDA LA CEA MAI BUNA( nu inventati)
Cum o cheama pe mama ta? Funda daca o cheama ca si pe a mea!
Puteti sa imi spuneti va rog cati km sunt de la bucuresti pana in bucovina?
De ce mi se blocheaza cand vreau sa ascult muzica sau sa ma uit la ceva pe youtube? dau funda+vot!
Ce nume odno pot sa-mi pun?
Funda Este cineva de aici la liceul Nicolae Teclu din Bucuresti as vrea cat mai multe informati despre acest liceu funda
Hi! Are cineva revista Bravo Girl din luna mai 2011, cu Emma Dumitrescu pe coperta?
Dati-mi o lista cu cele necesare pentru luat intr-o tabara. Cea mai completa lista primeste Funda!:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!