Unde as putea sa imi public propriul site pentru a face rost de lume?
Se da happy hour in reluare daca da, cand?
Vand vesmant trandafir+9 pe Metin2.ro servarul Virgo daca sunteti interesati dati pm DivineQueen ch1!
Ce inseamna WWW? funda
Stie cineva unde au aparut cele 10 variante la biologie? Cele 10 dintre care va fi aleasa una pentru maine nu modelul. MS
Buna! As dori sa stiu si eu ce telefoane din categoria LG sunt bune` Initial am vrut sa-mi iau un Lg GT505 sau Lg GT400 dar mi-au spus cei de la orange ca nu se mai fabrica acest telefon. Apoi am optat...? (mai mult)
Ce fata da cele mai bune sfaturi de pe TPU? Cine are aceeasi parere ca mine ii
Am 12 ani. Sunt singur de ceva vreme... SI mi`e cam urat. De curand am vazut o tipa suuuper in totalitate. Dar, nu prea e de nasul meu. Si cand o bag in seama pleaca:((. Dar am o prietena care este? (mai mult)
Ce anime. uri imi recomandati gen Zero No Tsukaima ( Fara anime. uri de genu` Naruto, pentru ca nu imi plac ) Astept raspunsuri :o3
Hello TPU`;;) :*! De ce nu merge sa imi cumpar energie la CityVille [facebook]?:|... P. S : am banii deci pot sa cumpar:-? imi ajunge :d am 7, 542 :-? Mesic :* fundita >:ddd
Mai demult am vazut un film horror.Stiam ca o femeie a mostenit cred un castel si a stat in el... o noapte si a inceput dezastrul ...ma ajutati cu filmul? Dau funda
Mia-am downloadat fifa 2011 si cand dau sa o instalez merge dar, dureaza cam mult... arata aia plina dar nu zice ca s-a terminat zice copy files... plzz spuneti-mi cam cat trebuie sa astept... am 1 GB? (mai mult)
Sall TpU! Eu ma plictisesc. Ce sa fac sa scap de plictiseala?
Hii TPU. Da-ti-mi si mie sugestii cu privire la o carte buna pe care sa o citesc vacanta aceasta. Am 15 ani si vreau ceva palpitant si frumos care sa ma indemne sa o citesc. Dca va ajuta cu ceva mi-a placut...? (mai mult)
Hey voi ce jocuri mai jucati? mmorpg preferabil:D
Ce jocuri exista in telefonul Samsung Galaxy mini?
Buna! Imi puteti da niste site. uri cu poze dragute, artistice...
Ce nazbatii ati facut cand erati mici?
cine convinge cati mai multi prieteni sa ma voteze pe acest site, primeste fundita! sa specificati cati prieteni ati convins, nu aveti voie sa da-ti mai multe de pe aceiasi calculator intr-o zi,...? (mai mult)
Sall din nou! Am o nelamurire: ce inseamna parkour? Ca am vazut intrebari pe TPU despre parkour si ma uitam ca prostu ca nu stiam ce inseamna :)). Funda!
Am si eu nevoie de ajutorul vostru la o problema la matematica.Stiu ca nu e bine sa-mi rezolve altcineva tema, dar chiar nu stiu cum sa o rezolva. Asta e textul problemei: ABCD e dreptunghi.Triunghiurile...? (mai mult)
Sall TPU, pe jocul de pe facebook "Happy Pets", am primit un animal inchis intr-o cutie, ce as putea sa fac sa-l eliberez? Ca de platit nu pot, altceva pot face?
Hey lume sunt talentat la desen in creion sunt o fire care ai plac monstri credeti ca cand voi fi mare sa ma fac pictor funda+vot prom la toti.
Mai functioneaza light mt2?
Sall! Cum as putea sa fac rost de niste bani? Ce as putea sa fac?(tinand cont ca am 10 ani) Cele mai buna idee funda!
Ce as putea sa fac ca am plictises rau ceva practic cum ar fi origami sau ceva de confectonat va rog dati-mi idei nu terbuie neaarat ceva prctic dar de peferat. DAU FUNDA MARE MARE!
Hey. De unde pot downloada gratis carti? dau funda :D
Vreau sa ma apuc de scris fanficuri, de fapt m-am apucat in urma cu ceva timp dar am lasat-o balta desi aveam inspiratie. Scrie cineva ficuri pe aici? Aveti sa-mi dati cateva sfaturi in legatura cu scrisul?...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de un atestat pentru clasa a X| tema : Studiul codificatoarelor sau decodificatoarelor sau despre microcontroalere sa fie ca de 16 pagini Cel mai rapid raspuns primeste fundita :) Multumesc...? (mai mult)
Ma intereseaza fetele care au inaltimea de peste 1.70. Cate kg aveti?
A citit cineva volumul 3 din vampire knight? daca da imi dati va rog site-ul(funda+vot)multumesc :D
Descriete într-un cuvânt!>:d< ^-^
Salut lume imi place sa desenez in creion dati-mi niste idei ce sa desenz.desigur fundaaaaaaaaaa
mi-am facut un blog numit MissPimky, am 8 postari pana acum, ptc blogul e destul de nou, dar totusi destul de interesante si va rog, daca va place, dati follow: http://misspimky.blogspot.com...? (mai mult)
Va rog, nu radeti de intrebarea mea! Eu stau la casa.La vecinu', alaturi(la el nu mai locuieste nimeni asa ca mi-a dat mie cheia de la casa)a fatat o catea acum 2 luni, si are 6 puisori frumusei...? (mai mult)
Vand Sony PSP 2004 MODAT SAU schimb cu Pocket Bike. Pachetul include : cutie, carticele, incarcator, card de 4 gb, 7-8 cd-uri cu jocuri, un UMD cu jocul ridge racer 2 Platinum si o carcasa logitech...? (mai mult)
Voi ce faceti in vacanta in afara de:citit, computer, stat, TV, iesiri, sport etc., ca eu nu am nicio idee ce as putea face?;)
Hy.cine stie unde este cea mai apropiata ferma de calarie de langa Botosani :P.desigur ca dau FUNDA+VOT celui mai concret rasp.(nu vreau neaparat link-uri dar accept si asa ceva :D )
Vreau si eu coduri pentru sims 3! dar sa functioneze! cele mai multe----> FUNDA! MS ANTICIPAT!
unde gasesc si eu un program de micsorat melodii funda... vreau si site
spuneti-mi si mie niste nume de id (de la numele Adela)cine imi zice cel mai frumos nume si repede primeste fundita restul vot.
Voi ce faceti in vacanta in afara de:citit, computer, invatat, stat, TV, iesiri, sport etc., ca eu nu am nicio idee ce as putea face :?
Am nevoie de mai multe like-uri pe www.edesene.com şi click pe banner Dau voturi şi funditză :D
Exista vreun pericol dacă umflu un balon cu gaz direct din butelie?
Vreau niste filme horror care sa nu le uit niciodata asa sa ma inspaimante. Vreau horror care sa ma tina mereu in suspans pe parcursul filmului.Sa fie cu adevarat horror ni prostii ca mirrors si altele...? (mai mult)
Pe ce data va avea loc Teen Choice Awards 2011?
Ziceti-mi si mie moduri de a face bani in vacanta, va rog! Dau fundita +vot:):):)
imi poate spune cineva cum pot trece in jocul God of War de sarpele acela urias? Lupta se da pe un vas si inainte trebuie sa omori alti doi serpi mai mici.
SAll, vreau sa imi iau si eu niste machiaje ca in urmatorul video: http://www.youtube.com/watch?v=qg-2rDnWCJA& feature=related, de unde pot sa le cumpar si cum se numesc si ca cat costa. Sunt din Brasov. P....? (mai mult)
Cum se face un id ca am uitat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?