TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 1877
  • 1878
  • 1879
  • 1880
  • 1881
Anonim0091
în 30 Iunie 2011 | Anonim0091 întreabă:

Cine stie de ce atunci cand dezarhivez ceva(am incercat winzip, winrar, total commander etc.) la unele arhive mi se dezarhiveaza pana la catva % apoi se blocheaza, dau un clic si jos pe bara scrie:not...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreea_2128
în 30 Iunie 2011 | Andreea_2128 întreabă:

Cine imi spune unde pot gasi niste avatare, sau altele frumoase? Ca nu gasesc frumoase.Cine imi da cele mai bune link-uri primeste fundita:)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2011 |

Vreau sa`mi fac un videoclip cu mine. mi-am instalat Windows Movie Maker, dar imi spune ca numai in Windows Vista merge?:( Eu am un alt windows. Ce sa fac? Exista alt program? NU vreau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lol1232
în 30 Iunie 2011 | lol1232 întreabă:

Funda De pe ce data pot pleca sa ma inscriu la liceu si cand este termenul limita

1
Răspunde Raportează
faratinenupotplange
în 30 Iunie 2011 | faratinenupotplange întreabă:

Vreau sa creez o pagina pe facebook si...nu stiu cu ce... cele mai bune idei funda

3
Răspunde Raportează
TiaFCRB
în 30 Iunie 2011 | TiaFCRB întreabă:

Cine stie cum e plaja eforie sud in anul acesta? Dau funda mare de tot.

4
Răspunde Raportează
Anahiteamo
în 30 Iunie 2011 | Anahiteamo întreabă:

Deci sunt in vacanta la bunici si mi-am facut prieteni noi si m-am reintalnit cu unii vechi.Numai ca nu prea am idee ce sa facem impreuna. Mi-a venit doar ideea sa mergem si sa ne plimbam prin oras,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
JusTyourLoV3
în 30 Iunie 2011 | JusTyourLoV3 întreabă:

Sall. cu ce program pot face o poza mai klara? dau funditzsa

4
Răspunde Raportează
nikolettta
în 30 Iunie 2011 | nikolettta întreabă:

Chiar n-are nimeni de aici vodafone smart? Sau prietenii vostri? M-ar interesa o parere de la cei care il au? :D funda

2
Răspunde Raportează
Sleepwalker
în 30 Iunie 2011 | Sleepwalker întreabă:

Am o problema la PC-ul meu.Astazi cand am intrat pe el, nu stiu de ce, dar totul s-a marit.Adica.ferestrele sunt de dimensiuni mai mari decat de obicei si scrisul de asemenea.Insa ieri cand...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StartingANewLife
în 30 Iunie 2011 | StartingANewLife întreabă:

Stie cineva cum sterg un topic pe care l-am creat pe site-ul www.kudika.ro? dau FUNDA si vot, va rog ajutati-ma

1
Răspunde Raportează
NightAngel_8574
în 30 Iunie 2011 | NightAngel_8574 întreabă:

De ce nu pot sa vizualizez videoclipurile de pe youtube pe ecran complet? Pe ecran mic imi merge si 1080P HD dar pe ecran complet nu imi merge nici macar pe 240P

2
Răspunde Raportează
SuntFata
în 30 Iunie 2011 | SuntFata întreabă:

Ma puteti ajuta? cum imi fac un cont nou pe facebook? dau funtitza :* :x sau daca nu un cont nou puteti sa imi spuneti cum sa imi schimb numele? va log mumos :o3

5
Răspunde Raportează
Villy0po
în 30 Iunie 2011 | Villy0po întreabă:

Acum trec in clasa 9 si sunt la liceul de arte Constantin Brailoiu, Tg-jiu. Ce trebuie sa invat la matematica? imi trebuie doar geometrie? si daca da care ar fi lucrurile elementare pe care ar trebui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Villy0po

Acum o sa trec in clasa 9 si o sa am si mister.As vrea sa ma duc (daca se organizeaza). Ce trebuie sa faci? Nu stiu nimic despre asta:d.Se mai numeste si balul bobocilor? Funda, restul' vot;)

1
Răspunde Raportează
Villy0po

Am mare problema :((. Acum cateva zile am observat ca tabla inmultirii a inceput sa se cam "stearga" din mintea mea.Si nu imi mai amintesc decat tabla inmultirii cu 0, 1, 2, 3, 4, 5 si 10 :|. Ce metode...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
tilica91
în 30 Iunie 2011 | tilica91 întreabă:

De ce unii prieteni fac acest ritual: se taie amn2 la mana si isi puna ranile (care sangereaza) un peste alta.ca semnifica? se pot lua boli (in afara de sida)

4
Răspunde Raportează
dididiana
în 30 Iunie 2011 | dididiana întreabă:

As dori sa imi spuneti niste jocuri de petrecere pentru clasa a 6 de gen ochi albastri, adevar sau provocare etc. Puteti sa imi spuneti jocuri inventate de voi :D Va multumesc ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2011 |

Exista prieteni adevarati? sau doar "prieteni adevarati"? ce inseamna pentru voi un prieten adevarat, in adevaratul sens al cuvantulu? daca vreti explicati-mi, va rog frumos. multumesc anticipat si apreciez...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Dragon01
în 30 Iunie 2011 | Dragon01 întreabă:

Stie cineva de unde pot lua si eu scenariul piesei de teatru "intoarcerea de acasa" in care juca Anis Doroftei? RWCOMPENSEZ! va roog...

1
Răspunde Raportează
Block240_5838
în 30 Iunie 2011 | Block240_5838 întreabă:

La ce folosesc fundele?:D

7
Răspunde Raportează
Ark8888
în 30 Iunie 2011 | Ark8888 întreabă:

Buna Joc Metin2 CandyLongJu si tot vad pe la magazine o piatra. Mi-a zis un prieten ca aceasta piatra ma ajuta sa fac chesti + 9 cu blesss...cica daca imi esueaza ramane la fel de exemplu am otel + 8? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LoStEyEs
în 30 Iunie 2011 | LoStEyEs întreabă:

Ceaiurile de slabit chiar functioneaza?

2
Răspunde Raportează
kamikazeboy
în 30 Iunie 2011 | kamikazeboy întreabă:

Sunetimi si mie... fac proiecte in AE vreau sa le salvez cu quick time... Dar e o problema, pana acum imi mergea si la un moment dat a trebuit sa il dezinstalez ...acum cand vreau sa il instalez imi? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
GuUumitza
în 30 Iunie 2011 | GuUumitza întreabă:

Aseara am avut un vis destul de funny, si as vrea sa va intreb semnificatia lui :)) inainte de asta, notez baiatul M, un baiat cu care vorbeam mult acum 1-2 ani pe net. el e roman, dar a emigrat in...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2011 |

Ce sa fac pana la 1... nu prea mare galagia si am citit toate raspunsurile si intrebarile de la "intrebari poplare" care sunt acum.

2
Răspunde Raportează
tilica91
în 30 Iunie 2011 | tilica91 întreabă:

Am un medalion de... un metal (nu e pretios)si am intrat cu el in apa si s-a inegrit. il mai pot aduce la culoarea initiala?

3
Răspunde Raportează
MissLumy
în 29 Iunie 2011 | MissLumy întreabă:

Buna:x am 2 intrebari: 1.bicicletele BMX sunt doar pentru baieti sau sunt si pentru fete?:D 2.cam cat costa o bicicleta gen : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.bmxfahrradshop.de/images/BMX%2520Fahrrad.jpg&...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ZbaCK
în 29 Iunie 2011 | ZbaCK întreabă:

Vacantaaaaaa! Calduraaaa (pe naiba). In fine sa trec direct la subiect. Din 1 vreau sa ma apuc serios de parkour. As vrea si eu niste exercitii pentru incepatori (amatori) tinand cont de greutate, varsta,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Minnye10
în 29 Iunie 2011 | Minnye10 întreabă:

Hei TPU, Sunt putin Suparata:(prietenul meu cand vede o fata il apuca tremuraturile adica imediat se duce la ea cum e Radu din "Iubiri Secrete", si m-am certat de muuuuulte ori cu el pentru chestiia asta,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2011 |

Cine vrea wallpapere cu un continent, o tara, sau diferite privelisti cu globul pamantesc, sa imi trimita PM cu detaliile, dimensiunile, numarul de wallpapere si in 15 min fac cate un wallpaper! Un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Diana0987
în 29 Iunie 2011 | Diana0987 întreabă:

Intrebare pentru baieti : 1.Cum va plac fetele mai grasute sau slabe, blonde, brunete, satene, cu ochii caprui, verzi albastrii? Si inca ceva ce apreciati voi la o fata?

5
Răspunde Raportează
Andrei_3923
în 29 Iunie 2011 | Andrei_3923 întreabă:

Reinnoirea abonamentului vodafone poate fii facuta inaintea expirarii contractului?

1
Răspunde Raportează
Diana0987
în 29 Iunie 2011 | Diana0987 întreabă:

Heiiii` vreau si eu niste statusuri faine ``gen ``gata de azi vreau sa fiu mai buna``[nu are rima dar vreau gen acesta]:*:*mersi:*

2
Răspunde Raportează
Neymar2
în 29 Iunie 2011 | Neymar2 întreabă:

6 Cai Frumosi - http://www.youtube.com/user/Ab3LuTz?feature=mhee#p/a/u/1/bvuLRgwHf2s Extorsiunea - http://www.youtube.com/user/Ab3LuTz?feature=mhee#p/u/3/wMyekQlmd94 Un tzigan destept - http://www.youtube.com/user/Ab3LuTz?feature=mhee#p/u/6/X3yjJazin0Y Momaie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Flöricicä
în 29 Iunie 2011 | Flöricicä întreabă:

Mai se difuzeaza pe disney channel Jonas L. A? daca da, cand?

4
Răspunde Raportează
Minnye10
în 29 Iunie 2011 | Minnye10 întreabă:

Cateva cuvinte. Mai de curand mi-am facut niste sufitze eu sunt blonda si am sufitzele satene sunt foarte tari cum au iesit! problema este ca imi cade parul dar nu inteleg de la ce este ori de la sampon...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
albatavlad
în 29 Iunie 2011 | albatavlad întreabă:

Cine se ofera sa aiba grija de un chat? http://vocea-romaniei-ro.blogspot.com/p/chat.html ii dau own sau mod si il las sa isi aleaga inca 2 prieteni sa fie mod pe chat daca deschide discutii si isi face...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StartingANewLife
în 29 Iunie 2011 | StartingANewLife întreabă:

Vreau sa-mi fac un nou id, si as vrea sa contina ceva inteligent, filozofic, original. idei? :*

1
Răspunde Raportează
rebekka11
în 29 Iunie 2011 | rebekka11 întreabă:

Ce pot face ca sa nu mai ma plictisesc? dau funda la cele mai bune raspunsuri

6
Răspunde Raportează
nikol6m
în 29 Iunie 2011 | nikol6m întreabă:

Acum ca a venit vacanta, am mai mult timp pentru citit. Doar ca nu stiu ce carti sa mai citesc. Am 18 ani, , ce carti imi puteti recomanda, care v-au placut sau care stiti ca sunt bune? Multumesc anticipat:*...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
RoxanaAndreeaBianca
în 29 Iunie 2011 | RoxanaAndreeaBianca întreabă:

Vreau si eu niste status de tristete :|ca si cum nai exista. Dau Funda pentru cele mai bune

4
Răspunde Raportează
emulas
în 29 Iunie 2011 | emulas întreabă:

La LOCO(Land of Chaos Online) nu stiu cum imi pot face caracterele Step 2, 3...(adica isi modifica costumele, armele...). Va rog ajutati-ma! funda, jur daca merge!

1
Răspunde Raportează
tilica91
în 29 Iunie 2011 | tilica91 întreabă:

Va rog imi puteti zice si mie saloane (curate) body piercing prin sibiu? si magazine emo tot in sibiu. funda si vot! si sa-mi ziceti si cum sa ajung la ele ca nu prea cunosc orasul.

3
Răspunde Raportează
AndreYutzUU
în 29 Iunie 2011 | AndreYutzUU întreabă:

Care vrea hack pentru metin2 sa-mi dea mesaj privat;)

1
Răspunde Raportează
mads
în 29 Iunie 2011 | mads întreabă:

Si-a luat cineva revista Bravo cu al doilea volum din Jurnalele Vampirilor? :) si daca este dispus sa ma ajute cu ceva, sa-mi lase un mesaj! multumesc.

1
Răspunde Raportează
deya_2793
în 29 Iunie 2011 | deya_2793 întreabă:

Sall! cine imi poate a un site unde pot urmari serialul nini da pana la ep 128 daca se poate plz in romana sau cel putin cu subtitrare:o2[FuNdItZzA':X:X]

3
Răspunde Raportează
thisissolawl
în 29 Iunie 2011 | thisissolawl întreabă:

Mi. a scris cineva la o poza "vreau own pe unghii" ce inseamna?

7
Răspunde Raportează
TeruoSan
în 29 Iunie 2011 | TeruoSan întreabă:

Dati-mi un player video bun pentru pc, imi trebuie urgent,,, funda+vot

10
Răspunde Raportează
simplu36712541
în 29 Iunie 2011 | simplu36712541 întreabă:

Bona cum pot sa intru in my room (camera mea) la imvu?:D

2
Răspunde Raportează
  • 1877
  • 1878
  • 1879
  • 1880
  • 1881
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
    19 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă acum 21 ore

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ce vă dă putere?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.992
  • Întrebări: 3.955.276
  • Răspunsuri: 17.671.083
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.120 Adolescenţi
  • 55.635 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii