Buna :). Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv :-s. Deci... Nu mai stiu parola de la id si tot nu merge sa intru. Am incercat acolo jos :FORGOT YOUR PASWORD. Dar degeaba, nu merge :((. Puteti sa`mi? (mai mult)
Aseară a fost un film pe Prima TV cu două blonde. Cum se numeşte filmul?
Ma gandesc sa imi inlocuiesc vechiul skate "romanesc" adica rco cu un skateboard nou de la intersport, acum nu sunt sigur c marci mai au pe acolo ultima oara aveau crazy creek si firefly... mi sau parut? (mai mult)
Care este cel mai mare cosmar al tau?
Buna TPU cum imi pot pune o imagine la profilul TPU? fundita+vot.scuze categoria
Spuneti-mi va rog site-uri gen:tweeter, facebook, my space?
Cine imi poate spune niste hoteluri all inclusiv pe litoralul Romaniei? nu conteaza statiune si nici pretul conteaza sa fie all inclusiv P. S. nu-mi trebuia neaparat si linkul. DAU funda+ folositor+ amuzant+...? (mai mult)
Bună, am şi eu o întrebare mai ciudată, era cândva o reclamă la cafea, cu un tip care avea orar bine stabilit şi odată nimereşte la vecina şi nu se prinde iar la final o întreabă :" Ai schimbat...? (mai mult)
Unde veti merge in vara aceasta?
Marius Moga, urat sau frumos?
Am scris o carte:xSe numeste "Viata, o enigma" si in curand ma voi duce la o editura:)As vrea sa`mi dati si mie niste idei de coperti mai interesante, mai captivante:)Mersi muult si funda+vOt:x
Eu mai demult am facut greseala sa imi fac breton si am stat decat o saptamana cu el. el e destul de scurt imi vine pe toata fruntea si ajunge putin la ochi dar nu stiu cum sa il mai prind deoarece imi...? (mai mult)
Stiti cumva daca pe Facebook se poate schimba numele? Si daca da, cum? Multumesc, dau fundita :*
Va rog imi ziceti cum sa salvez Comic Sans MS? Funda + VoT
Cum fac bani la 9 ani cand parintii nu au dar fara sa ii ajut?
Hey am nevoie de ajutor! Vreau sa faco revista virtuala pe http://issuu.com/home dar nu prea ma pricep ma poate ajuta cineva?
Hi TPU, cine imi poate da cele mai cool poze cu sasuke.Ms. Fundita
Buna funda, ...astzi plec la tara pentru o saptamana singura adica fara parinti o sa fiu doar eu cu bunica mea, tin sa mentionez ca nu am calculator adica am dar e dat in scadenta deci nu am ce face cu? (mai mult)
Ati auzit stirea aia cu Amy Winehouse beata la concert :)). Ce parere aveti de faza? Au inceput oamenii sa o huiduiasca =)).
Stiu ca era un program cre facea din emoticoane de messenger diferite forme... spre exemplu din :X faceai o inima...(as mai fi aratat alt exemplu da nu ma lasa-spune ca sunt prea multe majuscule, asa ca? (mai mult)
Buna tuturor! Am o problema (nu e chiar a mea) ieri mama mi-a adus o capra la bunici si ieri era foarte speriata. Si inca mai este. Iar ieri a dat 1, 5 de lapte si astazi un spert de litru si nu mananca...? (mai mult)
maine va veni prietena mea cea mai buna la mine si nu stiu ce sa facem(nu avem chef sa ne apucam de temele de vacanta).
am inceput sa joc doll and the city dar nu prea stiu cum se joaca.Cine stie sa imi spuna si mie...Plzzzzzzzzzz...
Care este reclama vostra preferata? Daca e ca si a mea fundita ( scuze pentru categorie )
O imagine de genu asta : http://navi-gaming.com/306/userfiles/image/NAVI/NAVI_log o_opacity_150x150.png Dar, sa scrie in loc de Na'Vi - IGN Si in loc de Natus Vincere, IGNITION Si faceti una cu scrisu...? (mai mult)
Sal Miercuri este ziua unui prieten bun si nu stiu ce sa ii iau? Ii place sa deseneze. Ce sa ii iau? ceva mai special dau funda
Heey! Buna tuturor! Care este noua moda? fundita+vot mersi
Stiti jocuri pentru telefonul Samsung Star pentru care rrebuie sa misti telefonul? Multumesc anticipat!
E cineva la facultatea de Stiinte politice la UVT? Am mare nevoie de niste sfaturi si pareri. Ofer fundita.
Cum se joaca tabinet si pescuitea?:DFunda!
Hey TPU:) am 14 ani si vreau sa fac niste bani vara asta. un job mai exact :D gen impartit pliant sau sa plimb caini orice:o3 plzz precizez sunt din brasov;)) plzz dau funda:X restul vot:X
De unde as putea sa fac ceva bani nu chiar multi un maruntis acolo tinand cont ca am 12 ani ceva nu de munca adica sa nu depuna mult efort fizic P. S ma pricep bine la calculator si la socializare. Sa fie...? (mai mult)
Lg optimus me sau HTC Wildfire sau Vodafone smart? De ce? funda
Stie careva daca sunt ceva promotii la telefonul HTC Wildfire? Dati-mi pls mai multe detalii. funda
Ce parere aveti despre vodafone smart? d. p. d. v. : 1.design 2.pret 3. ce poate sa faca
Cine shtye vreun site de unde pot sa citesc cartea ( Zori de Zi ) de Stephanye Meyer online? FUNDITA+VOT!
Stie cineva care a fost invitatul emisiunii "Maraton de duminica" de la Radio Romania Actualitati din 6 martie 2011? (a fost o doamna mai in varsta)
Buna TPU. ce melodii coreene imi recomandati? si ceva cantate de SS501 sau DSKB daca se poate.mersi mult.
Am o pisica de aproape 2 ani. Ziua o las sa mearga pe afara (eu imi tin pisica la sat) si ea a mers prin vecini, acolo a gasit un sobolan (mentionez sa era sobolan nu soarec). In fine... l-a? (mai mult)
ma plictisesc foarte tare cine imi spune ce sa fac cand sunt plictisita primeste Funda:)Stiu ca pare aiurea dar chiar sunt plictisita de moarte mai ales ca e si 2:12 noaptea:-s... P. S: fara bataie? (mai mult)
Ce cadou as putea sa-i iau celei mai bune prietene?
Care vrea sa devina reprezentant lady`s.sa faca un banuts in plus.;;)add miky_liciousss16 sau folositi codul PAqllunR DAU FUNDA CELOR INTERESATI;;)FUNDOI CHIAR:x:x
Ce parere aveti despre manelisti? Cea mai frumoasa parere are funda:*
Am o intreabre Vara asta vreau sa ma apuc sa fac tot felul de accesori din margele.si din plastilina FIMO. Si am o curiozitate cu argila ce sa fac:D. fundita:D
Am nevoie de un sfat...care tabara e mai buna, Camping sau Zimbet? Ofer fundita! Mersi!
Intrebare pentru fete : care credeti ca sunt baieti frumosi din Romania din showbiz (adica cantareti, actori, etc )?
Cum pot sa fac un chat?
Cum vi se pare nikon coolpix s8000? Credeti ca merita 800 lei? Dau funda pentru raspunsurile inteligente!
Darga tup stiti bine ca eu nu sunt din romaia si ca acum o inat si nu o stiu sa o sc bine dar eu sunt din spania si invat limba asa asa de grea pe acre acteodata nici nu o intelegg sau nu im dau seam ce...? (mai mult)
In ce secol si in ce limbi a fost tradusa opera "Istoria Imperiului Otoman" de Dimitrie Cantemir?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!