Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Cine vrea sa-si scrie id-urile sa o fac:D
Pe http://www.codefinity.ro/logo-me/ voua vi se intampla cum mi se intampla si mie http://pinkclaudia35.sunphoto.ro/Intrebare/39358823? Cum pot sa repar asta? Daca stiti voi alt program de creat logo online...? (mai mult)
Cine stie cum se face media pentru Liceul de Arta/se i-a in considerare si media din 5-8? pls e urgent:) dau fundita.:x
Cum as cuceri un baiat din zodia balanta, , timid care de o vreme nesimtit din cauza prietenilor lui care sa distruga tot. de 16 ani dragut foc. se rusineaza cand ma vede si de abia scoate un cuvant,...? (mai mult)
Ce ati invatat la mate pentru examen?:)
Buna! As vrea sa imi fac un Blog. Mi-ati putea da idei cum si despre ce sa-l fac? Funda+Vot :x.
Am mare nevoie de ajutor!, maine merg la analize, si mi-e frica! De fiecare data cand im ia sange, leshin! adica, ma ashez pe pat, ma gandesc la ( trallalalalala ), si nu ma uit nici la...? (mai mult)
De unde pot descarca photofiltre?
Cine imi da si mie niste statusuri despre prietenie falsa? Primeste funda
Cum schimb meniul unui telefon? Nu are decat in engleza. Trebuie sa INSTALEZ meniul caci nu are DELOC in romana. Telefonul este samsung.
Sall! pentru a descarca pozele de pe telefon am devoi e un cablu de ate.nu? cam cat costa unu pentru lg t300?
Nu mai stu ce sa fac pe strada, stie cineva vreun joc pe care sa-l joc cu priteni pe strada ca ne prictisim.
Cum am antrenez pe jocul Perfect World de speluri sau la cine?
Am mai pus aceasta intrebare si o pun iar.Stie cineva vreun program de zilele Sucevei? Mai sunt 3 zile pana vineri si nu se stie nimic. Ce concert va fi? Fundita. Sper ca de data asta sa raspunda cineva....? (mai mult)
Daca ati avea de ales doua vedete, una de la noi din tara si una din strainatate ca sa petreceti o zi intreaga cu ele pe cine ati alege si ce ati impreuna? Fundita pentru cel mai frumos raspuns.; ) [scuzati...? (mai mult)
Ce moment din viata voastra ati vrea sa il mai traiti? Inafara de cel in care v-ati nascut, v-ati casatorit, ati avut primul copil, v-ati intalnit marea iubire etc.Altele mai interesante. Fundita pentru...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie niste intrebaripentru oracol? Ofer fundita! :x
Care este filmul tau preferat? Mie imi plac foarte multe filme!
La ce ma pot uita in seara asta la TV ca nu am idee? auziti v-as ruga frumos sa nu imi dati filme ca degeaba dati eu nu ma uit la filme:D
La ce ma pot uita in seara asta la TV ca nu am idee...auziti v-as ruga frumos sa nu imi dati filme ca degeaba dati eu nu ma uit la filme:D
TPU. La Character Map, http://i.imgur.com/adqiR.png Am observat ca la unele semne este de exemplu : U+0111 Cum se fac aceste semne?:-? Multumesc!
Am 2 intrebari(una pentru baieti, alta pentru fete) Va rog mult sa imi rasp sincer. 1.Baieti, cum arata in mintea voastra fata perfecta? Cum se comporta, cum arata, ce ii place sa faca etc. 2....? (mai mult)
Au topogane la strandul tineretului?
Care aveti grilele de la licenta 2010/2011 Spiru Haret? dau funditaȘ))
Ma uitam la pozele prietenilor pe facebook si dintr-o data nu stiu ce am facut si am dar de rotita aia a mouse-ului si am micsorat imaginea foaaaarte tare:(nu stiu ce sa fac...pentur ca nu imi place deloc? (mai mult)
Oficial, a venit vacanta! De aici pana la intrebarea mea nu mai este decat un pas : Ce faceti vara asta? (P. S are toata lumea useful! ) >:D
Ce sa fac pe timpul verii in vacanta am 13 anii! funda!
Spuneti-mi si mie telefoane cu touch ( daca se poate si tastatura querty) care se incadreaza sub 500 de lei. Pllzzzz! Cel al carui tel i-mi va placea va primi fundita!;) :*
Revin la intrebare mea de aseara, azi am avut ce face mai exat vizite neasteptate pana acum, imi place idee asta de a calatori cu trenul dar unde si cu cine? ma gandeam sa merg in bucuresti...sau constanta.? (mai mult)
Cin stie jocul in care poti sa te imbraci ca la sims?
Imi trebuie conturi de imvu faine:X imi dati plz?
Ceau! stiti cumva joburi in timisoara ca distribuitor de pliante?
Care sunt toate strandurile din bucuresti si cat se plateste pentru fiecare...inclusiv daca este vreo diferenta de pret. [ luni->vineri / sambata- duminica ]
Buna TPU~! cum vi s-a parut examenul la romana? sper sa nu fie greu nici cel de mate...mult succes tuturor!
Ce magazine de haine trebuie neaparat vizitate in mall (adica sa aiba lucruri frumoase la preturi destul de mici)?
Chiar exista produse la 1 leu? http://www.youtube.com/watch?v=nYk5U7zLQu0&NR=1 Uitati acolo
Cat mai multe imagini cu tinute gen aceasta http://1.bp.blogspot.com/_cy_oK50iA3Q/TH4lOKaQtQI/AAAAAAAAATo/bL8X2wsAQAo/s1600/scoala.jpg
Stiti site-uri de pe care pot dowlanda sims 2 si sa mearga(sa fi folosit si voi acel site)? FUNDITA!
Cum se numeste lucrarea in care Fridrich Christian Weber il descrie Dimitrie Cantemir drept un domn invatat, cunoscator al multor limbi, membru al societatii brandemburgice de stiinte si in ce an a fost...? (mai mult)
Caut scripter samp pentru comunitatea experience.atspace.eu serverul va fi non stop ofer owner add ovi_boss2008@yahoo.com
Salut, puteti sa-mi dati exemple de site-uri cu celele mai hazlii video de genul cu omuleti desenatsi sau desene animate, cine imi va da cele mai hazlii site-uri va primi funda!=)
Vand aparat digital de fotografiat CANON PowerShot SX 120 IS NOU! 10mp, 10x aptical zoom, garantie +toate accesoriile, cablurile, cd-urile de la el.cineva interesat?:D
Daca din greseala ai vopsit cu carioca pe un poster, cun faci sa stergi? Va rog frumos... Funda+vot (folositor & inteligent).
este gratuit sa iti faci cont pe clopotel.ro? o pritena mi-a spus ca este gratuit iar alta fata mi-a spus ca nu mai este.pana la urma este sau nu este? merci
Help! cum imi fac un videoclip cu care pun poze si sa scriu si sa pun muzica? in afr de photoshop ca nu pot sa-l descarc(imi apare asa: an error occured). plizz dau fundita.
Hai sa scriem o poezie...incep eu: Codrul verede cu flori presarat Seara sopteste mi de povesti Ce te fac mereu sa zambesti Povesti cu aur impletit din tara fara de sfarsit ? (mai mult)
Stiti site-uri de pe care pot daulanda sims 2 si sa mearga? FUNDITA!
Cn are sa-mi dea cont metin2 lvl 97, 98, 96, 99 si 95 pe metin2 fun? PLZ
Cine imi sa si mie cateva ideei pentru blogul meu adica ce credeti ca lipseste :-? intrati aici http://adynablog.blogspot.com/ [daca nu merce puteti da un searci pe google ca nu va doare tastatura :)) ]...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?