urmeaza sa merg in Elvetia cu Avionul, EasyJet, am o ntrebare, e voie sa faci poze din avion? :) Mersi mult, dau funda dupa ce vin daca e adevarat raspunsul :)
Care este anotimpul vostru preferat? De ce? :D
Ce premiu ati luat anul asta la scoala?
Ce carte sa citesc in vacanta? As vrea sa ma apuc sa citesc si eu o carte!
Vreau si eu filme cu fantome cu oameni/copii care au diverse viziuni! :|. funda:x
La ce ma pot uita si eu la televizor vineri seara...adica in seara asta:D?
Azi noapte am avut un vis care m-a pus pe ganduri. Am visat ca visam(practic a fost un vis in alt vis) ca am ajuns intr-un loc unde trebuia sa aleg dintre 2 cai pe care sa le urmez. Una se numea calea dreapta...? (mai mult)
Dca la factura de telefon (fix) arata numerele de telefon pe care le-ai format...de exemplu daca suni de mai multe ori la acelasi numar arat si asta si arat si la ce ora si in ce zi?
Hey! Pentru ca e vara suntem in vacanta iar vacanta de vara pentru mine inseamna foarte multa distractie dar si sa invat sa merg pe role.Vara trecuta chiar puteam sa merg asa cat de cat dar acum deloc pentru...? (mai mult)
Cum pot sa fac si eu poze ca asta? :) http://blingee.com/stamp/view/5511035-Angelica-Jack-Sparrow-Black-Shadow?owner=angela3747&offset=7 Adica fara fundal...Plz help! Fundaaa+Voturi!
Vreau si eu statusuri gen: scuza`ma daca sunt prea insistenta. tu esti drog si eu sunt dependenta.si daca nu`ti convine ceva. date`n pl mea.sau adio puisorul meu nu mai sunt cu tine fi cu cine vrei si uita`ma...? (mai mult)
Sunt clasa a 7a si vreau sa citesc ceva in vacanta asta. Aveti ceva sugestii de carti/romane?
Stiti cumva trucuri cu carti? Cine imi da cele mai multe trucuri... funditaaa!
Factura de la telefon arat si la ce numere am apelat sau de la ce numere am avut apeluri?
Buna TPU.Maine voi dormi la o prietena(petrecere in pijama) si as vrea sa imi spuneti ceva idei. Ce chestii distractive am putea face ca intre fete? FUNDA MARE...
Cine credeti ca va fi castigatoarea de la Burlacul dintre Anca si Cezara? ... cel mai bun raspund fundita:*:*:X:X
Buna TPU.Vaar aceasta as vrea sa fie una super, dar eu si cea mai buna prietena a mea nu prea stim ce sa alegem.As vrea sa imi spuneti vreo 10 activitati gen amuzante pe care le-am putea practica eu si...? (mai mult)
BUna, a sosit vacanta si stau la sat.NU prea stiu ce sa fac...imi puteti face voi un "program" zilnic cu cu as putea fac ziua?
Cate caractere trebuie sa aiba o paroal pentru a te loga pe xat?
Hey! Cine stie cum se sterg prietenii pe FaceBook?
Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost... Argumentati!
Hey trec in a 7 a si vreau sa stiu cum e. E greu? Ce materii am? Ce invat la acele materii?
Vreau si eu idei nebune de facut intr-o zi de vara, cu prietenele. :)) Funditaa. :-*
Voi la ce va uitati diseara la televizor? Dati-mi niste idei. Habar nu am si nu vreau sa ma culc devreme pentru ca trebuie sa sarbatorim ca am terminat scoala, nu?
Buna am 1, 54 si am vreo 57-58 Kg. Cu pot sa slabesc sunt o fire asa mai grasutza si as vrea sa slabesc macar vreo 4 -5 kg. Am inceput sa fac exercitii (abdomene etc...) Recomandati-mi si mie altceva. Funda? (mai mult)
A venit vara si as vrea sa stiu ce filme imi recomandati. Cele mai bune primesc funda! Ms anticipat.
Bună, am o problemă, am jocul Pro Evolution Soccer 2011, şi nu îmi merge pentru că calculatorul meu e vechi. Ce credeţi că e mai bun:Un nou calculator sau Un Laptop?
Care sunt melodiile acestei veri?
Cum pot sterge poze de pe facebook?
SalL! a venit vara si puteti sa imi spuneti si mie ce sport sa fac?(vara trecuta m-am dat pe role( iunie-iulie role de viteza august-septembrie-octombrie role agressive) si m-am dat pe skate acum un an...? (mai mult)
Ce o să faci în vacanţa de vară?
Cel care imi da o poza cool ii dau funda... puneti ce poza vreti voi!(funda:x)
Cine stie cele mai multe programe cu care sa imi fac cel mai super site? dar sa ziceti pas cu pas cum:d
Heii! Vara asta plec prin Iulie in Italia. Dar pana atunci nu ma mai duc aproape nicaieri! Ce pot face? Dar ceva in afara casei!
Ce premiu ati luat? Ati asteptat de mult vacanta mare?
Cum imi fac un radio pe net?
PASUL 1: alege luna in care te-ai nascut IANUARIE: m-am sarutat cu (un/o) FEBRUARIE: m-am pishat pe (un/o) MARTIE: am facut poza cu (un/o) APRILIE: m-am culcat cu (un/o) MAI: fac sex...? (mai mult)
Oare ce as putea face vara asta? Mentionez ca nu sunt corigent la ceva, sau ceva, ca sa nu ma luati cu invatatul:))Ca la mine mai mult actiunile care le fac vara cu gasca sunt:Fotbal, Calculator,...? (mai mult)
Cam cat costa sa scot o poza la pim? pe foaie cartonata si lucioasa :D. m-am uitat pe site-ul lor, dar nu prea am inteles.
Cei care au prins Fox Kids, ce desene v-au placut! funda
Sall! cum imi pun admin pe sv de cs ca nu merge imi spuneti si mie cu parola desigur?
vreau si eu muzica noua va rog dau fundita celor mai frumoase:X restul vot:*
Cun pot adauga priete pe profilul TPU? Primul si cel mai bun rasp: funda!
Unde v'ar plk sa plecati in aceata vara? :)
Care animal va place mai mult cainele sau pisica?
Cum pot sa pun poza la profilul TPU?
Care e melodia voastra preferata? Cea mai frumoasa funda!:x
Imi place de un baiat din clasa si mie rusina sal intreb daca ma place. dau fundita lu cine imi spune cum sa fac
Ce aveti de gand sa faceti in acest/aceasta concediu/vacanta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!