| StefanGRX0 a întrebat:

Bună TPU!
Am o întrebare, ziua mea de nastere se apropie, fiind pe 13 Iunie. Fac 13 ani, are cineva idee cum sa imi fac ziua, avand in vedere ca cinematografele nu se deschid?

Răspuns Câştigător
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Fa o petrecere la tine acasa. Roag-o pe mama ta sa te ajute cu cateva decoratiuni pentru petreceri. Gasesti pe pinterest foarte multe idei. Poti comanda mancare sau poti cumpara cate ceva. Fa si un playlist cu muzica care iti place si ar fi o idee draguta sa iti rogi prietenii sa iti trimita si ei cateva melodii care le plac, ca toti sa se simta bine. La mult ani! happy

7 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Acasa cu mama si tata, ca nu-i indicat sa faci petreceri mari, in plina pandemie.
Nu poti pune la risc parintii si pe altii.
Implinesti doar 13 ani, esti inca micut pentru petreceri, deci, nu-i nici o darma, daca anul asta nu serbezi nimic, sau te serbeaza doar mama si tata.

| sierra1 a răspuns:

Dacă cinematografele se se deschideau aveai de gând să-ți sărbătorești ziua pe intuneric (mă rog, semiobscuritate) șezând in sala de cinema?

dacă, da, nu avem cum te ajuta!

| Georgiana2018 a răspuns:

Duceti-va la un picnic.Ia niște paturi și roaga-i pe părinții tăi sa te lase sa inviti câțiva amici.Este foarte plăcut sa petreci în aer liber.

| Silwian a răspuns:

Pai si dqca erai deschose ti o faceai la cinematograf?)))

| AndreiCraiova a răspuns:

Inteleg ca iti plac filmele. Pregateste acasa un cinema party. Cu popcorn, sucuri, draperii trase, cativa prieteni si gata petrecerea! Alege mai multe filme si da-le invitatilor sa voteze inainte.
La multi ani de pe acum!

| IonutViciosul a răspuns:

Salut! La fel cum s-a zis și mai jos, poți să o faci la tine acasă sau, zic eu, dacă e frumos afară poți ieși la un picnic. Îți chemi preietenii (un număr restrâns, nu chiar toată clasa), cumperi suc ca să satisfaci nevoile fiecăruia, îți iei pătura cu tine și un pachet de cărți, poate un joc și găsești un loc drăguț într-un spațiu verde în oraș. Lângă un bloc, într-un parc, în curtea școlii, te vei gândi tu. Poți comanda pizza odată ce ai ajuns la destinație și v-ați făcut cu toții comozi. Jucați cărți, ascultați muzică, spuneți glume, jucați sticluța (sau ce jocuri mai joacă tinerii adolescenți din ziua de azi). Eventual, dacă deții posibilitățile materiale, vă puteți uita și la un film. Presupunem că îl descarci pe laptop și îl rulezi afară utilizând bateria laughing).
Nu este exclus să ei cu tine și o minge, poate niște rachete de badminton.
Sper că te-am ajutat. La mulți ani!