| Bisbiavatar12 a întrebat:

Salut TPU, de ceva timp tot astept un colet(mai multe) iar aliexpress spune ca pana acum ar fi trebuit sa ajunga dar niciunul nu a ajuns. Nu cred ca este vorba de o intarziere pentru ca ar fi prea mare coincidenta (am 6 chestii diferite comandate si niciun semn de viata pana acum)
Intrebarea mea este, pot merge cu buletinul la oficiul postal sa intreb daca au sosit pe numele meu? Sau ce pot face sa aflu daca au sosit in orice fel? Funda

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mai lua de acolo e dubios situ ala la fel ca alibaba. Orienteazate pe ebay si amazon

| Simpatik a răspuns (pentru mgtow):

Depinde si de la cine cumperi.
au fost comenzi care mi-au ajuns in 35-40 de zile din china
de pe ebay o comanda de la fratii nostri semi-rusi din rep. Moldova a venit in 7-8 zile.
Conteaza si distanta si mai ales faptul ca daca se trimite prin posta chineze acolo unde e free transportul ajunge greu!

| Bondarel99 a răspuns:

Daca au trecut 60 zile deschide disputa cu vanzatorul si o sa iti dea banii inapoi.

| Bondarel99 a răspuns:

Dar ar trebui sa ai un nr de tracking sa vezi unde e coletul.

| resp3ct a răspuns:

Nu poti sa te duci doar cu buletinul la posta, o sa te trimita la plimbare imediat daca n-ai hartia aia micuta ce-ti vine in cutia postala.
"nu avem cum sa va cautam dupa nume si prenume prin colete! veniti cu hartiuta aia altfel nu avem ce sa va facem" sau cel putin asa mi-au spus mie...

| croissant a răspuns:

Da exista si asta o posibilitate insa stiam ca livrarile la aliexpress se fac foarte tarziu peste cateva luni

| Bisbiavatar12 explică (pentru croissant):

Depinde, mi-e mi-au ajuns unele si in 2-3 saptamani dar aliexpress are pe site o optiune care iti spune cam cand ar trebui sa ajunga coletul. De obicei mie imi ajungeau inaintea datii lor, de aia ma diferite suspiciuni

| mihai69 a răspuns:

Ai AWB la colete de obicei și ar trebui să știi permanent unde se află. De pildă, am cumpărat și eu ceva din China, recent. A ajuns pachetul în țară în cel mult o săptămână, apoi i-a trebuit două luni să ajungă la poșta vamală (nu la aia din cartier, unde ai primi pachetele din țară).
Deci orice e posibil.

| AlphaAttitude a răspuns:

Cel mai bine du-te la posta si vezi care-i treaba.
Si eu stateam si asteptam un colet, pana la urma mi-a ajuns, in termen, dar persoana care mi l-a livrat a recunoscut ca a mai stat o perioada pe la ei.
Si acum mai am 2-3 colete care ar trebui sa-mi fi ajuns si nu stiu nimic de ele, probabil le voi face si eu o vizita, le-am facut si ieri, dar era sediul inchis laughing

| gogu220 a răspuns:

Nu zic că nu ar fi bun alliexpres, dar după ce şi eu am primit coletul în 62 de zile de la comandă, că îmi şi luasem gândul de la el, acum comand pe - Joom - are prezentarea în limba Română, are descrierea produsului, preţul este în lei, iar transportul este gratuit. Nu ca la Alli unde uneori mai scump era transportul decât produsul în sine.
Cât despre coletul tău, dacă nu ai primit de la poştă fluturaşul de inştinţare mai greu să te găsească, dar verifică dacă ai scris bine adresa de livrare pe site.