doresc cele mai tari farse :X Cine scrie cele mai multe si cele mai distractive farse primeste Funditaaaaaa :X
Daca o veverita este pe combustie electronica si un ornitorinc e pe clima bizonica, cangurul din baia mea(nici acum nu a iesit) cati ani are?
De Hallowen avem la scoala o mica petrecere bla bla bla... Facem un concurs " Elevii trazniti" si eu cu un baiat facem o sceneta, trebuie sa fie scurta si amuzanta..sau altceva ce putem face....eu...? (mai mult)
Din ce extraterestru va trageti?
V-ati scris vreodata temele pe hartie igienica? Nu-i asa ca sunt temele si mai reusite? Sau pe closet va cititi lectiile? :D
Daca ai avea trei dorinte care ar fi acestea? Vreau sa fie triste :p capcana!
Salut vreau si eu niște bancuri amuzante, funcția:)
Vreau niste bancuri tari!
De cate ori ma uit la asta ma prapadesc de ras=) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=356808107746024&set=a.356807894412712.85749.100002505145980&type=3&theater
Http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY&feature=fvwrel.It" s a banana?:))
Oare ce crede laptele batut despre violenta in familie?
Cate burlane aveti la casa/apartament?
Am nevoie de glume/bancuri despre/de toamna.DAU FUNDA pentru cele mai bune
Glume tomnale plizzz, FUNDA
Bancuri tomnale va rog, FUNDA
Bancuri tari?;> Cel mai tare primeşte Fundiţa :o3 [Lipsă de ocupaţie.]
Cum âmparti 3 mere la juma de om
Care este diferenta dintre purici si elefanti?
OP OP OP OP OPPAN T/A STYLE! Restul continuati voi.
Scuzati categoria,dau FUNDA, pentru cea mai haioasa gluma tomnatica, astept raspuns urgent
Numele meu este lilian si as dori sa aflu numele meu aproximativ dar mai ironizat ca sa impresionez prietenii, multumesc.
"Daca doriti sa aveti o sanatate exceptionala si daca tineti la sanatatea dumneavoastra aruncati tigaile din casa!" mai frate :)), asta chiar ne indeamna la razboi civil =)) Cine afirma ce am scris...? (mai mult)
*old* Va merge frigiderul?
Sal'tare TPU! Am si eu o intrebare care sunt toate baladele spuse de cei de la vacanta mare? Am auzit azi una cu bucatarii da nu stiu care sunt si celelalte...
Cum se numeste melodia si cine o canta http://www.youtube.com/watch?v=34ggIm1nSrU&feature=related?
Momentul acela cand cineva se plange ca nu il bagi in seama, atunci cand ii raspunzi trece un secol sa iti raspunda la loc : te gandesti "Vrei sa vorbim, dar raspunzi din c*ie" :))=))) Asa e?
Sunt singurul care rade la acest raspuns primit in urma cu 2 minute? - > RoxxxHhFuck a răspuns: Declară răspunsul câştigător? Poi eu stiu sa desenez scorpioni crani dragoni si ceva fete insa foarte...? (mai mult)
Care a fost epoca de aur a trollingului de pe TPU?
Daca pisica lu' Nea Vasile e surda, cati iepuri se inmultesc intr-o noapte fara stele?
:X un banc sa te prapadesti pe jos :)). [ vorba vine :* ] aveti pentru mine. :*. sau un link cu un site misto care il stiti. Mersi mult! :* [ fundoi :* ]
Ziceti-mi si mie niste provocari nebune, haioase, de oricare.
Daca mi s-a spart un pahar cu apa,iar apoi am mers pe apa, pot fii Dumnezeu? (ca am mers pe apa)
cum credeti ca ar trebui sa ma imbrac pentru banchet? Eu ma gandeam sa merg in pantaloni trei sferturi, tocuri de 15 cm, un hanorac din acela cu gluga si dedesubt o bluza de pijama si cu ursuletul...? (mai mult)
Cine îmi spune şi mie bancuri de logică? Gen : "Într`un acvariu sunt 5 peşti, 2 se îneacă, câţi peşti rămân?" Şi răspunsurile. Dau Fundăă.
Ştiaţi că că 90% dintre oameni nu observă repetarea cuvântului (că) la începutul acestei propozitii?;)
Ce desene handicapate cunosti?
Da mare mare mare mare mare shukarimeee eu mor de tinee si tu mori de minee da numa numa numa cu tine vreau sa fac soarta ca nu mai vor alta nici mama nici tataa
Heii daca ar fi sa inventati un cuvant nou care ar fi acela? :)
Si pentru ca am observat ca in ultima vreme avem si introvertiti pe site care printre altele mai citesc si carti(de colorat)... http://i.imgur.com/L14rF.png Continuati-l cum va taie capul.
O problema de matematica, Clasa IV : Un om merge pe strada. si se intalneste cu niste gaste, si spune : - Buna ziua 100 de gaste. Una dintre gaste raspune: - Buna ziua.Nu suntem 100, daca am fi...? (mai mult)
Astazi mi s- a intampalt ceva extraorinar! Stateam linistit in pat citind o carte (de colorat) si un urs panda da cu un scaun in geamul meu pana il sparge (stau la etajul 24), imi danseaza pe oppa gangnam...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/nUuQx.gif Este?
Am facut un filmutet imreuna cu niste colegi pentru scoala si vrau sa stiu parea voastra... http://youtu.be/jQShYOFB- 4k - vizionare multipla:) P.S.: V a rog sa il dati mai departe si astept...? (mai mult)
Cine stie un site cu bancuri fara injuraturi si alte chestii?
Dati-mi va rog niste glumitze cu zombie:o3 dau funda pentru cele mai: multe,scurte, faine ^^
Spuneti cele mai mari gafe pe care colegi vostrii le- au spus cand au fost ascultati/au dat lucrare.La mine una a zis :Romanii i- au ajutat pe spartani sa cucereasca razboiul de independenta din anul 1278...? (mai mult)
Ce vezi in partea dreapta? :|
Cati dintre voi aveti colegi ciudati? =)))))) Exemplu de la mine: Eram cu niste colege si un coleg.Colega mea ii zice ceva de genul: - Hey, ce bascalie ai! La care colegul: - Scuze, cred ca ma iconfuzi...? (mai mult)
De ce spun toti ca Nokia 3310 este indestructibil? Am avut si eu mai demult l-am trantit de pamant si s-a spart ecranu!
Faza tare! Un pr de-al meu si-a comandat de pe net aparat de marit penisul cu 500 lei, cand a sosit coletul surpriza in lod de aparatul dorit a gasit o lupa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!