Am un Racer Zte ll la fel ca 858 Vodafone. mi- am pus o parola- un tipar si l- am bagat de mai multe ori gresit...si mi s- a blocat tel! imi cere datele contului google si le- am bagat dar tot nu merge!...? (mai mult)
Hai Salut Dati- mi Si Mie Linkuri La Videoclipuri Super Funny, Gen:Funny Look Alikes, Etc.Ca Am Vazut Foarte Multe Pe Youtube, Si Poate Imi Dati Altele Care Nu Le- am Vazut, Ms. Funda La Care Rad Mai...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce parere aveti despre jocul de cultura generala CONQUIZTADOR?
Am si eu o dilema. Am 15 ani si imi plac la nebunie piesele lego(mereu mi-au placut). Acum nu mai am. Ar trebui sa imi cumpar sau sunt prea mare pentru asa ceva?(Nu e o gluma vorbesc serios)
Http://www.timesnewroman.ro/monden/7734-lady-gaga-in-extaz-am-obtinut-autograful-lui-fuego a invatat-o sa impodobeasca bradul =))))) cum de ii place lui lady gaga de fuego? =)))
Va place acest cantecel? http://www.youtube.com/watch?v=1-KTaKCyKe8 P.S.: Aveti si versuri.
Care credeti ca e cel mai tare desen animat de pe Cartoon network? Mie imi place transformers sau clone wars
Care este cea mai haioasa si reusita reclama? mie imi place cea de la carnea de curcan penes
Stiu ca e o intrebare stupida dar... Voua de ce va este teama? :)).De curiozitate. Funda la cel mai amuzant raspuns :)) Stiu ca intrebaria a mai fost pusa dar sa vad ce mai ziceti:))
Ce parere aveti despre Nyan Cat? Si mai important, ce a-ti face daca ar fi sa apara la voi acasa? :D Comenturile pozitive au sansa la funda :)! Deoarece iubesc personajul asta micut ^.^!
Dupa parerea voastra, ce este aia o biulbiulina?
Cum ma pot juca cu puii de gaina? Stiu ca e o intrebare hazlie dar am mers in vizita la tara si vreau sa ma joc cu puisorii de gaina. PLIZZ dau funda!
Buna care este cea mai haioasa intamplare a voastra?
Ce s-a intamplat cu " Cheliosul "?
am si eu nevoie de ajutor...Era un video la "Copii spun lucruri trasnite" ultimul parca care era un copil care vorbea urat si a zis o chestie ceva de genu' : "Odata m- am dus seara la baie si era...? (mai mult)
Sall lume voi in cine v-ati reincarnat? P.S fara mata si tata dau funda la cel mai haios raspuns
EEEEE MACArEnA:))) stiti melodia?
Heey hey hey hey! Hey! Ce parere aveti despre rima "foaie verde solzi de peste uite prostu' cum citeste"? P.S Plictiseala ma aduce la disperare si mi- e o sete, da' doarme bunica in sufragerie si nu ...? (mai mult)
Ce parc acvatic e mai bun in kusadasi adaland sau aqua fantasy?
Al câtelea om de pe Pamant crezi ca esti?
Tu ce fel de otrava mananci? T/A Dar petrol? Ce fel de petrol? :->
Hey lume ce faceti cand cineva va streseaza nu uitati suntem la T/A funda pentru cel mai haios raspuns
Sall TPU^^ Am cateva intrebari: 1.Care este diferenta dintre negrii si asiani? 2. Femeile au un san mai mare decat celalalt? 3.De ce imi creste mai mult par la subrat la mana dreapta decat...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare stupida dar... Voua de ce va este teama?:)).De curiozitate. Funda la cel mai amuzant raspuns:))
Ce faci atunci cand mananci covrigi? :->
Ziceti-mi ceva, cevaa nu conteaza ceva amuzant
Raspunsuri haioase la intrebarea : "Cine stie o poveste incurcata si haioasa?"
Ce culoare are tricoul/maieul tau? daca esti pelea goala nu mai scrie nimic
Care a fost prima intrebare pusa vreodata pe TPU?
Cine ma stie am fost... R4?
Ce aveti cu Fuego? lasati-l in pace... ce va facut el voua? lasti-l in pace ce va facut el vouaaa :(
Deci nu poate omu' sa se uite la un film normal de pe youtube, ca iar apar videourile din partea ciudata a youtube'ului. http://postimage.org/image/6d9xhw0mt/
Voi mergeti in port de "Ziua Marinei"?
Ajutor! Vecinii canta manele chiar acum si volumul e foarte tare.Eu sunt rockerita si imi vine sa vars. Ce fac?
I- a uite ce am găsit pe youtube. Mă mir de prostia unora, dar până la urmă nu toţi suntem inteligenţi. Cum ziceam, căutam pe youtube ceva, şi am dat de. o persoană care îşi prezintă colecţia...? (mai mult)
ce ma sfatuiti sa cumpar : Rolls-Royce Ghost sau Rolls Royce Phantom? Care e mai bun?
Dc penisul meu scuipa cateodata?
Va iubesc LaughOutLoud TƎD BogdaneluluI sasul HiiHii AikkoxD BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod LikeACandyxD Musique zellyah psycho justname Klews NoShit. vreau baby with...? (mai mult)
Cele mai tari statusuri de mes? Amuzante! Funda! :o3
Acesta este un mesaj pe care l- am primit de la dragul meu prieten SalvatiAnimalele.Iti doresc tot binele din lume si exact ce mi- ai scris tu acolo cu mentiunea ca si eu m- am intalnit cu maicata si mi-...? (mai mult)
Cine vrea o bere? http://www.220.ro/reclame/Berea-Cavou/7mX6c6AgT8/
Vreau si eu samponul cu care se spala Basescu. Cum se numeste?
Pe cine votati la utilizatorul lunii? Eu pe Apache
Si categoria "Benzi desenate" a fost infectata. Nu inteleg de ce echipa TPU a sters categoria "Comics". Nu era intrebare care sa nu aiba un comic. Acum, cand s- a schimbat in Benzi Desenate, vin ...? (mai mult)
Vreau si eu un site cu coafuri pentru par intre scurt si mediu (e aproape pana la umeri)video va rog :D... funda pentru cele mai frumoase
Care este pluralul cuvântului "sticlă"?
Care este singularul cuvantului "nutrii"? :) Funda. :*
Http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=py7eHVVHbHI Mama deci cat am ras nu mai pot cat am ras, spuneti-mi daca nu va pistai pe voi de ras
Heii :) Deci intrebarea : Cum te imbolnavesti de Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza? /:) Sau macar este o boala?;)) Fundulitaa >:D<
Salut tuturor... dati pe translate si crieti asta pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului