sa ma ierte spider jmen ca pun intrebarea asta aici dar nimeni nu imi rapunde pe celelalte! Ce minecraft ar trebui sa iau pentru a merge texture packul asta? http://www.youtube.com/watch?v=OMPxa-MRkEI&...? (mai mult)
Daca cumperi ceva din magazin si pe el scrie : nu consumati daca e desigilat, tu ce faci dupa ce-l desigilezi?
Daca un atlet fuge cu viteza sunetului ce mai asculta la walkman?
Daca o broasca testoasa ramine fara crapace se cheama ca nu are casa sau ca e dezbracata?
Sincer va puteti abtine sa nu radeti: http://www.youtube.com/watch?v=ibg1Bz5ykFY&feature=related Eu nu:)):)):)):)):))=))=))
Cand zic mancare tu la ce te gandesti? Eu sincera la banane...
La caderea noptii sta cineva s-o prinda?
Intri pe net, dai pe TPU, îmi vezi întrebarea la `Întrebări recente` sau dai click pe categoria T/A, îmi vezi întrebarea, apoi îmi vezi nick name-ul, îmi vezi poza de profil, din păcate nu o vezi...? (mai mult)
Hartuirea sexuala la munca e valabila si pentru Persoana Fizica?
Daca incerci sa gresesti si reusesti, atunci care-i rezultatul?
Eu sunt ardeleancă! Voi?! Have a nice life xx
Daca arde o fabrica de luminari, toti cei care se uita cum arde cinta si La multi ani?
Întrebare pentru fete: Vi s-a întâmplat vreodată ca voi să mergeţi liniştite pe stradă, în parc, în ghena de gunoi etc. şi vine un descreierat şi vă pune mâna pe fund în timpul ciclului...? (mai mult)
Cum era bancul ala Ceausist de genu "In Romania apa calda este rece?"
Vi s-a intamplat vreodata sa va scoateti castile din urechi doar ca sa mirositi mai bine un miros? orice miros.
Tu ce animale ai in chiloti?
Cine poate sti De unde vine vara ...? (mai mult)
Ce ati face inainte cu 15 minute de sfarsitul lumii? :s
SALL TPU! I-a spuneti-mi si mie cine a inventat leapsa?:))
Pai cum se numea aia cu pisica care se plimba pe ferstrele tale?
N-am înţeles moda asta cu copiii rârâiţi în reclame...e ceva atât de tare legat de ei?
Dau funda daca imi spuneti cati ani am, daca sunt baiat sau fata si daca imi place sa fac sex?(ultima intrebare nu se pune) :)).
Cel mai amuzant banc primeste funda deci care este bancul preferat?
La ce te gandesti cand auzi maciucă? :)) sincer
Http://x-x.org.ua/admin.php Ce m-am speriatVa avertizes sa nu dati X_X
TPU foloseste prajituri(cookies)?
Ce gust are esenţa lui Biberon? ಠ_ಠ
Daca v-ati putea reincarna in orice animal pe care l-ati alege si de ce?
Ce reclame nu va puteti scoate din cap? :)
Care e cel mai stupid lucru pe care l-ati facut cand ati ramas singuri acasa? Eu m-am crezut zana
Asa-i ca internetul e minunat?
Cate clickuri dam pe zi?
Băieţilor, vă place de gagica asta? http://2.bp.blogspot.com/-QeSnOh0jp3A/TWWYDlLbZZI/AAAAAAAABow/lw1JaDnerhM/s1600/justin-bieber-girl.jpg
Am o "dilema" : de ce isi vopsesc batranele parul mov?
Heeeeii :X Am gasit pe un site niste status-uri ( descrieri pentru. fb): Ea: Te iubesc! El: SI eu te iubesc! Ea: Dovedeste! Striga sa te auda toata lumea! El (sopteste): Te iubesc! Ea: De ce ai...? (mai mult)
Cum se spunea la sandwich inainte sa fie imprumutat cuvantul din limba engleza?
imi poate spune cineva cat costa o tura cu ciocanele din balciul din Campulung, ca vreau si eu sa ma dau in ele...;)
Ce vreti sa va faceti cand o sa fiti mari? Eu vreau sa ma fac musafir :)
Spune-ti niste glume asa de amuzante incat sa cad de pe scaun de ras.
Daca un avion se prabuseste la granita dintre USA si Mexic, unde se ingroapa supravietuitorii?:>
Sall all, azi o sa va zic cele mai tari 3 farse : 1. Facetiva un iD cu numele Popa Ion(orce nume de preot)Spuneti ca sunteti de la manastirea-biserica etc, din orasu..., si ca acea persoana a castigat? (mai mult)
La ce va referiti atunci cand spuneti despre iubitul/iubita voastra ca este"diferit/a". Tot aud chestii de genu: aaaaa mi-a placut ca este diferit/a. : )). Chestii cat mai amuzante dar si adevarate...? (mai mult)
Ajutor! Urgent! Am fost injurat pe mess si nu stiu daca sa raspund sau nu. Sa il injur? Si daca da,cum? Ce sa imi bag si unde,in cine? Familie,morti, rasa sau toate? Ajutor!
Toate sunteti la fel? http://www.youtube.com/watch?v=Lsf5BFlwvEU&feature=g-all-f
Unde merge Mos Craciun in vacanta de vara?
Asta e birou & tastatura & paper childuri'le mele http://imgur.com/P5yde, JTJXp, Voewq, TiyGQ, qSNd7, l27vq, z7QL4, lpfV2, xUdTL, i4R3F, bCUn9, m4qdG (schimbati voi pe 1 2 3 4 5...12. Birou? (mai mult)
Pe bune.cei ala fainosag?
Simtiti-va bine! Cum?
Stiu ca am mai pus aceasta intrebare dar vreau mai multe sugestii, deci intrebarea este:Ce sa fac sa nu ma mai plictisesc? Nu vreau sa ma joc pe calculator sau orice altceva legat de calculator,...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste bancuri deocheate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?