Voi ce talent aveti? Eu dresez muste.
Cât de` maree e un om miic`?:>
Un sinonim pentru cuvantul ``pai``?
OK...ras[punsul la prima intrebare era: "noiembrie". 2. Cu ce sunt făcute pensulele cu păr de cămilă? desigur, funda la primul raspuns CORECT
Care sunt chilotii tai preferati?
Daca un aparat de ras Gillette Mac3 dureaza de doua ori mai mult decat un aparat de ras de unica folosinta, cat dureaza un aparat de ras Gillete Mac3?
Seara asta o sa va pun 8 intrebari foarteee simple! Tot ce trebuie sa faci e sa raspunzi la ele! Prima e : În ce lună sărbătoresc ruşii Revoluţia din octombrie? Care raspunde oprimul CORECT...? (mai mult)
Radeam intr-o zi cu mama ca imi spusese un banc: "Ion si Vasile erau buni prieteni.Vasile mergea la scoala dar Ion nu.Intr-o zi vine Vasile la Ion si ii spune: -Ion stii cine e presedintele Americii? ...? (mai mult)
Am o poza cu justin bieber. ce sa fac sa ii dau foc sau sa o bag in acid sulfuric?
Cand a inceput al doilea razboi mondial din 1940? :> Ia sa vad, cine stie :>
Ce ati face daca ati fi "Stapanul Lumii"? Ce decrete ati elibera? Cum ar arata planeta sub stapanirea voastra?
Nu am mai venit de mult pe aici... ce mai faceti? Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? Cine are Harry Potter si camera secretelor...la partea acea cand e Harry cu prietenul lui la un? (mai mult)
Deci, am aflat ca "Terra"(Planeta nu revista) costa 5 milioane de miliarde de dolari. Vreau sa-l cumpar :D Cui sa-i dau banii sau de la cine sa-l cumpar?
Hi TPU! Voi ce faceti cand va plictisiti:|?
Cate teme aveti pentru weekend?:(
Unde pot sa gasesc testul mortii gratis? (adica sa stiu data mortii)
Dhii` cee` nu zboaara porcuu`? :o3
din genericul de intrebari aiurea puse la reclamele pe TPU am ales cea in care intreaba cum mi-as surprinde iubitul in primavara asta ca sa ramana surprins pe viata eu l-as duce acasa si i-as arata-o...? (mai mult)
Ati patit vreodata sa adormiti la scoala? Daca da cine va trezit sau cum v-ati trezit?:))
Crezi ca e mai usor sa lucrezi pe un submarin nuclear decat sa faci sex?
Cat costa sa cumperi "Terra"? :D:D:D (ma refer la planeta nu revista)
Nu stiu cum sint unii de tuna si fulgera impotriva moldovenilor. Mie imi plac, mai ales moldovencele pentru ca, printre alte calitati, le place si sahul.se tin cu miinile amindoua de cal si spun ca mai...? (mai mult)
Unde e Complementul Direct în propoziția „ O mașină a lovit un pieton."? P. S.: T/A, Nu e o temă!
De ce te temi cel mai mult? t/a, guys...
Tu ai fost primul vers, Propriul meu univers Imi gaseam... (cum ati continua?)
Ce mai faceti? :P
Familia. ce vremuri. http://i.imgur.com/mTlS7.png
Daca a+b=c, c+d=? Funda raspunsului corect;).
Cum imi arata? P. S. e prea scurta intrebarea si trebiue sa mai scriu chestia asta...
Acum cate va zile am intarziat la ora de romana si profa mi-a dat ieri un 5 fara motiv vreau glume sa ma inveselesc multe si frumoase
Despre Justin Bieber Justin Bieber nu-i misto E un prost, Un betivan, Nu se crede da'i taran, Sa cante el nu stie Are doar 1 melodie Si se crede cel mai tare Minte cu nerusinare, Are fata...? (mai mult)
Daca ai ramane blocat intr-o toaleta cu ce user ai vrea sa ramani? Ce ati face? Cum ati scapa de acolo? ps. T\A
Cum o am? (scriu in aceasta paranteza pentru ca deoarece fiindca trebuie sa am minim 15 caractere, lol)
Practic cine imi da si mie un cont the-west aventurier sau duelist de leval 20+? Scz de categorie...
Stiti site-uri pe care se poate juca trivia? As vrea si eu cateva, va rog!
Hey TPU...cine ma lamureste si pe mine ce s-a intamplat aici...ca am intrat si eu acum si ghici ce : vad sectiunea totul pentru TPU si comics! De ce?
Va rog! Cum fac sa am mai multe carduri la Barn Buddy? nu vreau sa platesc nimic Fundita@};-:o3:o3
Catii metrii are Pamantul`? =]
Ce NESIMTITI pot fi aia de la Creative Monkeyz! Deci au depasit cu 4 ore termenul pe care lau spus. Aceste este un mesaj pentru ei : Dar ce naiba faceti acolo in loc sa va faceti treaba? Aveti o intreaga...? (mai mult)
Unde pot vedea ep 6 din Robotzi? funda
Dati-mi si mie un loc de unde pot downloada jocuri de sub 800MB:D jocuri interesante da nu gen Solitare sau din astea din primele calculatoare:D
Tot aud prin scoala spunandu-se ca "esti o buta" sau "aia ii o buta" si chestii din astea. Ce semnifica "buta"? Funda pentru cine imi explica pe intelesul meu.
Cat la suta il urasti p justin bieber?
E ora 20:00 si nu aparut robotzi :(( Cand apare?
O aparut M. O si foca? eu am cautat pe you tube si am gasit numai prosti.
Salut, cine imi poate face si mie un LOGO pentru literele: We-Fight-For-Win Ma refer la o imagine:D Adica sa fie o imagine in care sa apara cuvintele We-Fight-For-Win si daca se poate cu niste case...? (mai mult)
Cu care utilizator ti'ai dori sa te intalnesti in viata reala, de ce si unde?
Cum danseaza o musca?
Imi dati si mie link cu ep. 6 din RObotzi?;;) Thnx.:-*
Este ora 7 si na aparut al 6-lea ep. din RObotzi! :((
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?