Pun intrebarea din nou deoarece a fost respinsa... Era o melodie si suna cam asa:Oh tonight... you ki. ll me with your smile so beatiful si de aici nu mai stiu...cum se numeste melodia?
Intelegeti ceva: http://www.youtube.com/watch?v=pySsHkfGjPU?
Stiti niste poze super dragute? Eu am o poza in care Miny ii da un pupic lui Miky Mouse. ceva de genu' vreau. Pozele la care oameni fac :ooooooooooo(ca in filmele unde se impaca cuplurile.sau puppy dog...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri gen..."Palalila Palala, ce misto e viata mea." Scurte. "doamne, fratemeleu!" "De ce eu? De ce tot timpul eu?" etc. etc... Mersi mult :-*
Ce părere aveţi despre ăsta? http://amuzament-saptamanal.blogspot.com/2010/06/efectul-champions-league_11.html :))) e chiar haios!
Am si eu cateva intrebari.Adica...eu m-am gandit mereu la raspunsuri, dar sunt foarte greu de ales, asa ca vreau sa aud opiniile voastre. 1. Ce alegeti dintre PURITATE si DRAGOSTE? 2.REBELA sau SALBATICA,? (mai mult)
Ce un server privat pe metin? Da-ti exemple de servere.
Cand cere un barbat mana unei femei?
Ajutor! cine poate sa imi traduca textul asta Seit dem Google Übersetzer erfunden wurde, viele Trottel glauben, dass sie die deutsche Sprache beherrschen. Witzig, oder?
Ce se mananca cu lingura?
Care e cel mai lung cuvant alcatuit numai din note muzicale?
Era mai demult, pe Cartoon Network, un desen animat care avea actiunea plasata undeva in vestul salbatic. Era gen western iar personajele erau niste tauri cowboy. Stie careva numele acelui desen animat?...? (mai mult)
Care cuvant are 3 silabe si 31 litere?
CUm fac in jocul,, Virtual Villagers 4 " ca sateanul sa numai fie bolnav? :D
Ce v-a placut cel mai mult la ziua de azi?{eu...am fost imbracata cu aceiasi culoare ca un baiat...am jucat adv sau prov si a stat fata in fata cu mine, apoi la joc cand am invartit sticla a nimerit la? (mai mult)
Acest test de inteligenţă a fost conceput de Albert Einstein care susţinea că 98% din locuitorii planetei nu sunt în stare să-l rezolve. Tu ce crezi? Eşti printre cei 98%, sau printre cei 2%? :-)) Iată...? (mai mult)
Sotia sta linistita in casa. Cineva bate la usa. Cand deschide, vede un barbat care ii spune: - Doamna, doriti sex? - Idiotule! raspunde aceasta furioasa si ii inchide usa in nas. Si astfel, faza...? (mai mult)
Cine e Selena Gomez?
Cine stie porecle pentru numele Edi Dulcescu sau Emi Sbarcea.(sa fie mai jenanate)
Spuneti-mi bancuri sau faze amuzante
Http://26.media.tumblr.com/tumblr_l25sbcA10d1qalcvfo1_400.jpg cum vi se pare
va rog mult cine are metin2.ro si are cont de nivel mare(peste 30) sa mi-l dea si mie pe id-ul florydanyela...va rog mult de tot daca nu mai folositi contul.sau pe id-ul fratelui mihai_angheloiu.mersi? (mai mult)
Ce bancuri stiti? Dau fundita pentru cele mai amuzante!
Heei, azi avem banchet de sf de cls a5a si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Da fara blugi cu nu vreau cu blugi. Plss exemple
Super funy amuzant frate;)http://www.trilulilu.ro/andy_cata/f72e5145d5d8e3
Voi credeti ca melodia Phineas si Ferb-E Fundita Ta, se potriveste cu TPU? Eu cred ca da.
Ce ineamna, pentru un canibal, un alergator? FUNDA! P. S.=Mai spuneti-mi o intrebare asemanatoare.
Cine stie 5 orase din Canada? fundita
:-B :-? Ce face o rosie ca s-o placa un castravete? :-" :D
Ce merge in patru picioare dimineata, doua picioare ziua si trei picioare seara? - masa -vaca -omul
Am citit undeva ca la Kansas exista un muzeu al sarmei ghimpate. Cunoasteti si voi asemenea muzee ciudate? fundita pentru cine da mai multe exemple!
Daca un avion cu 200 de persoane la bord se prabuseste intr-un cimitir si supravietuieste 1 (pilotul) cati decedati mai gaseste echipele de descarcerare?
Ce inseamna DLC?
Este o seara placuta de toamna. Afara se face deja intuneric. John isi pune o cagula pe fata, ia un sac si pleaca de acasa... Dupa o ora se intoarce cu sacul plin, isi scoate cagula de pe fata si? (mai mult)
Trei barbati se duc la un hotel unde tariful este de 30 euro camera pe noapte. Fiecare barbat plateste cate 10 euro. Receptionera realizeaza ca o camera costa doar 25 euro, asa ca roga unul dintre angajati...? (mai mult)
Vreau si eu un server de cs va rog frumos
Urmeaza o intrebare stupida:va place phineas and ferb:))? daca da spuneti melodia voastra preferata de-a lor:)):P
Http://www.youtube.com/watch?v=mQ7jp04V2iQ ohh doamne :)) ce parere aveti despre partea de la minutul 2:06?:)) funda cel mai trasnit raspuns
Nu vi se pare ciudat cand cineva vb la telefon cu altcineva, gesticuleaza de unu singur, chiar daca interlocutorul se afla la mile distanta?
Folosind cuvintele:caiet, scoala, vacanta, caldura, vara, umiditate faceti o poezie ...cine are cea mai frumoasa poezie primeste fundita
Imi puteti spune care sunt numele reale ale actorilor din reclamele vodafone? In reclama poarta numele de Bogdan, Paul si Cristina!
:D cine poate sa imi inventeze statusuri gen - Fitze, gesturi sh tupeu; ), asta`i talentu` meu :> Pe ecran da F. B :), O printesa asa ca mine` :-*, Stiu sa`nvart totul in loc`, Dobor prostii...? (mai mult)
Cate stomacuri are o vaca?:D
Cum se pune caciulita lui a?
Http://www.libertatea.ro/stire/patriarhul-fratele-meu-este-suparat-ca-am-donat-casa-si-terenurile-246562.html rasu dracu' :popa umbla in limuzine de lux, si frate-su cioban traieste intr-o saracie lucie!...? (mai mult)
La ShaylinMT2 cum se fac skillurile de la G1 la P repede?
Asta-i Romania noastra! Ce sa-i facem? http://www.youtube.com/watch?v=fwo7yEOMiKE&feature=related
Ce credeti... Ce v-ar placea sa inventeze lumea in viitor?;)) ( cel mai interesant raspuns castiga fundita):D
Urmati pasii de mai jos si scrieti aici ce se intampla (cat mai multi va rog, am primit linkul si nu vreau sa dau click, mi'e frica): "In 10 pasi simpli, cum sa sperii pasagerul care sta pe scaunul...? (mai mult)
Unde au femeile parul negru si cret?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?