Am vazut o reclama pe TUP, la lenjerie intima:)) Daca cumpar lenjerie, imi da si fata?
Mergem la o bere?;))
"Şi cei doi îngeri au sosit în Sodoma către seară. Iar Lot şedea în poarta Sodomei. Cum i-a văzut, Lot s-a sculat ca să-i întîmpine şi s-a închinat pînă la pămînt. Şi a grăit: «Rogu-vă,...? (mai mult)
Cand mi-am facut cont pe TPU am observat ca si aici sunt certuri intre useri... Asa ca va intreb : Care este o disputa sau o intrebare care ti s-a parut amuzanta si pe care nu ai putut-o uita. In viata? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei ce joaca GTA SAN ANDREAS...cum pot merge inainte cu avioanele sau elicopterele?
De ce spalam prosoapele daca atunci cand ne stergem de ele suntem curati?
Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar, pe inserate se intorc...? (mai mult)
In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din...? (mai mult)
Cine stie un program sa intri in alte calculatoare? plsss
Banc:se duc animalele la Dumnezeu sa se planga de diverse lucruri. Elefantul:'dc am o piele atat d groasa? R:'te apara de muste, alte insecte etc. Girafa:de ce am gatul atat d lung? R:ca sa te poti hrani,...? (mai mult)
De ce tinea Mihai viteazul sabia in mana stanga?:D
Unde se ascund mustele iarna?
Cine vrea invitatii pe www.lockerz.com? Daca doriti lasati-mi mail aici sau adaugati id-ul hiru_marius995.
Bula la scoala: Invatatoarea le ta ca tema pe vacanta, o compunere. Dupa vacanta ii intreaba invatatoarea pe copy: I:copìi ati facut compunerile? C:Daaa! I:ia zi ionut de cate pagini ai facut! C; de...? (mai mult)
What do u get when u cross a sheep with kangaroo?:-? A wooly jumper :-)
Kare este kulmea manelistilor?
O siberianca de prin tinuturile gerurilor vesnice a folosit ca metoda contraceptiva doua bucati de gheata. Le-a introdus inauntru si-a facut treaba dar a ramas insarcinata.Asteapta sa nasca, a trecut a...? (mai mult)
Pestilor le e vreodata sete?
Ce Ziceti?!:))de soricelul asta.http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CCmwI&feature=player_embedded Cea mai tare reclama, din punctul meu de vedere]geniala ideea.
Scuzatima puteti sa-mi explicati ceva? Deci, am luat harry potter 2 de pe un site. imi cere cd-ul si nu il am, Am auzit ca trebuie sa fac ceva cu deamon tools. 1. Vreau sa-mi spuneti ce deamon tools...? (mai mult)
Scuzati am nevoie de ajutor! deci am luat harry potter 2 de pe net l-am instalat si imi cere cd original desii nu il am am auzit ca am nev de deamon tools 1. spuneti-mi ce sa fac cu deamon tools si...? (mai mult)
Intrebare: unde-i mingea cand e gol? :)
Hirciogul asta a inebunit, Imi cere sa-l ucid pentru ca nu mai suporta iarna, zice el.Acuma si eu as fi de acord ca prea se baga animalutul in toate discutiile contradictorii de m-a plictisit.Toata treaba...? (mai mult)
Care e viteza legala cu care poti trage un vant :)))
care credeti ca sunt cele mai nepotrivite reclame si care va plac cel mai mult... cele care imi plac cel mai mult primesc fundita su voturi
De ce cirie o cioara in timp ce zboara?
Va rog. stie cineva de unde pot lua o lista cu toti cei care au participat la Hope For Haiti...PLS DAU FUNDITA
Cine-i nascut in ianuarie? Hai sus! :)) Siiii, de ce sa nu recunoastem ca in ianuarie sunt nascuti oameni destepti; ; ), precum : Eminescu, , Agarbiceanu, Slavici, H.Radulescu, Ecaterina Teodoroiu,...? (mai mult)
Ce ne-am face fara sex? Doua blonde se intalnesc pe strada. Una o intreaba pe cealalta: - Fata, tu ai facut vreodata sex in trei? - Nu, ca n-am avut cu cine. - Atungi fugi repede acasa la barbatu-tau,...? (mai mult)
Ce-ar fi lumea fara femei? dar fara barbati, nu amandoi deodata, pe rand :)) :)) :))
S`a dat cineva in ciocane? Sper ca stiti la ce ma refer:D
Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"? Astept raspunsurile voastre. Originalul este unul haios:)
De ce sunt dolarii verzi? R: i'au cules evreii prea devreme si nu s'au copt...:) ce variante mai aveti? Folositi-va imaginatia;)
Cat de mare poate fi un om mic?
Cine imi poate spune si mie de ce mos craciun nu poate avea copii? Acord fundita celui mai haios raspuns
Am un baiat in clasa. si cred ca si imi place de el ce sa fac? pacalela
Daca de la innot se slabeste, unde gresesc balenele? Dati si ceva argumente, sa ne mai amuzam un pic.
Imi puteti spune bancuri cu bula?
Pe ce sait pot vedea masca lui zorro online gratis
Cum se cheama un caine fara picioare?
De multe ori imi da prin cap sa fac cite o farsa si-mi reuseste.Erau la servici citiva tipi care discutau acolo despre bataie ca alt subiect la nivelul asta mai rar.Am surprins unul care a plecat 20 de...? (mai mult)
Un spermatozoid slab si amarit se duce la doctor care, cind il vede; -Ce-i cu tine bai amaritule?; -Dom'doctor, asa nu mai merge.Cind sa ies si eu primul vin altii si ma lasa in urma si eu n-apuc sa ies...? (mai mult)
Un rrom vine din Italia cu un mercedes ultimul tip si cind intra in Romania dupa citiva Km constata ca a facut pana.In timp ce surubarea la roata opreste un Audi din care coboara alt rrom care il intreaba;...? (mai mult)
Brigaelei i-a fost hacherit contul. A inceput sa puna intrebari pe care le retracteaza sau ii sint sterse. Le pune ea sau hacheru? http://www.TPU.ro/tehnologie/ce-parere-aveti-de-tel-mobile-fabricate-de-google/ Si...? (mai mult)
Ce nr. face 1 cu 1? (impreuna):)
Ce sapun preferati?;;) :))
Cine ma ajuta si pe mine cu un program de culturism plss:)
Cateva citate amuzante primite pe mail, le-am regasit cu placere si am vrut sa vi le impartasesc: "Calculatoarele viitorului ar putea cantari nu mai mult de 1, 5 tone." –Popular Mechanics prognozand...? (mai mult)
Daca ati putea alege pentru o zi o singura putere supernaturala, care ar fi aceasta? puteti sa va inspirati din 'Heroes'/'X-men' etc.
Va place Lady Gaga ? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
unknowness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!