TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
mirea25
în 30 Noiembrie 2015 | mirea25 întreabă:

Stiti locuri frumoase din Romania cu povesti impresionante si frumoase.

4
Răspunde Raportează
Robi7
în 29 Noiembrie 2015 | Robi7 întreabă:

Urgent! De Sf.Andrei este deschis in Europa?

3
Răspunde Raportează
alexutzulwizz
în 29 Noiembrie 2015 | alexutzulwizz întreabă:

TPU am un cățeluș si vreau sa- l iau in excursie cu mine cu avionul si fiind prima data când iau un cățeluș cu mine in avion nu știu ce trebuie sa fac. trebuie sa respect ceva reguli? Îmi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
giuliaviliman999
în 28 Noiembrie 2015 | giuliaviliman999 întreabă:

am o intrebare. Părintii mei vor sa ma trimita in Romania cu avionul, iar eu sunt minora, asa ca imi trebuie insptitor stewardesa. Imi puteti spune cat ma costa? Va multumesc! :)

1
Răspunde Raportează
Lusindu?a
în 26 Noiembrie 2015 | Lusindu?a întreabă:

La ce se refera Agenţi tour-operatori specializaţi numai în organizarea de aranjamente turistice, pe care le comercializează pe bază de contracte prin intermediul altor agenţi de turism?

1
Răspunde Raportează
Lusindu?a
în 26 Noiembrie 2015 | Lusindu?a întreabă:

La ce se refera Agenţi de turism cu activitate de vânzare a aranjamentelor turistice organizate de tour- operatori (similar cu agenţiile de voiaj din străinătate) si la ce se refera Agenţi cu activitate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Achim_Paul_1996
în 26 Noiembrie 2015 | Achim_Paul_1996 întreabă:

Care ar fi ce mai ieftina companie (pentru autocar, autobuz, microbuz) cu care as putea parcurge ruta Viena - Cluj?

1
Răspunde Raportează
mgtow
în 25 Noiembrie 2015 | mgtow întreabă:

Mai e cineva care pleaca spre Londra (luton) cu wizz air pe data de 29 11 2015 la ora 06 20? Mai stam la o vorba sa nu ne plictisim daca e in avion, merg in interes de servici in Marea Britanie stati ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
belle2009
în 25 Noiembrie 2015 | belle2009 întreabă:

Cum se poate acomoda mai ușor în stainatate o persoana care doreste să se stabileasca acolo (Turcia) Merci.

2
Răspunde Raportează
bmerry
în 25 Noiembrie 2015 | bmerry întreabă:

Se pot vinde biletele de avion dupa cumparare? Sau se poate face ceva pentru recuperarea banilor?

4
Răspunde Raportează
Suceavaiepuri
în 25 Noiembrie 2015 | Suceavaiepuri întreabă:

Salutare dacă vin din Grecia în România acum la vamă ce acte trebuie să am asupra mea în afară de buletin?

3
Răspunde Raportează
belle2009
în 24 Noiembrie 2015 | belle2009 întreabă:

Buna seara, TPU! Imi doresc sa ma mut in Istanbul dupa terminarea facultatii, deoarece ma duc acolo lunar la tratament lunar cu sora mea si imi place enorm acolo, deja am si o propunere pentru un loc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
amzagabby
Întrebare recomandată în 23 Noiembrie 2015 | amzagabby întreabă:

Este vreo problema daca am scris pe biletul de avion alta adresa decat cea din buletin?

16
Răspunde Raportează
Aancabjr
Întrebare recomandată în 23 Noiembrie 2015 | Aancabjr întreabă:

Buna tpu...stie cineva ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei ca turist in Canada?

5
Răspunde Raportează
JoK3RuL
în 23 Noiembrie 2015 | JoK3RuL întreabă:

sunt din Brasov, imediat fac 18 ani, daca poate cineva sa imi recomande o vila (de preferat Rasnov Sacele, Cristian, in afara de Bran) de inchiriat pentru o noapte, la un pret convenabil...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
๔єภเร1923๔єภเร
în 22 Noiembrie 2015 | ๔єภเร1923๔єภเร întreabă:

As dori sa va adresez o intrebare si astept un raspuns rapid. Tatal meu urmeaza sa vina in tara cu avionul si a facut deja check- in- ul. Data plecarii este 11.12, eh. intrebarea este : Se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Eliza4474
în 22 Noiembrie 2015 | Eliza4474 întreabă:

Buna am nevoie de pensiuni linga salina de la Sovata ieftine, mersi))

2
Răspunde Raportează
Nastase_Andrei_1997
în 21 Noiembrie 2015 | Nastase_Andrei_1997 întreabă:

Saptamana viitoare vreau sa ma duc pana in constanta la prietena mea si am nevoie de un hotel sau apartament in zona mall- ului City Park. Stiti cumva daca pot inchiria apartament sau camera...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2015 |

Stiti vreo pensiune sau apartament de inchiriat pentru august 2016 cluj?

2
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 18 Noiembrie 2015 | papuciirupti întreabă:

Ce alegeti intre Spania, Granada-Peligros si Portugalia, Braga? unde ar fi mai frumos mai placut ochiului :))?

4
Răspunde Raportează
belle2009
în 18 Noiembrie 2015 | belle2009 întreabă:

Bună, Cât durează calătoria către Dubai cu avionul? Vă mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
Calarasu_Isabel_1987
în 18 Noiembrie 2015 | Calarasu_Isabel_1987 întreabă:

stie cineva cat dureaza transportarea unui colet din Maroc pana in Romania?

1
Răspunde Raportează
BandOfHorses
în 17 Noiembrie 2015 | BandOfHorses întreabă:

Exista ceva organizatie care organizeaza drumetii in alte tari si sponsorizeaza drumurile si cazarea pe nume Rasmus sau asa ceva? Nu imi aduc aminte bine.

2
Răspunde Raportează
Mcnebunatika
în 16 Noiembrie 2015 | Mcnebunatika întreabă:

As vrea sa stiu daca in Spania, la hoteluri platesti in functie de cate persoane sunt sau platesti o camera?

3
Răspunde Raportează
Ursake20
în 15 Noiembrie 2015 | Ursake20 întreabă:

Salut, o intrebare micuta dar numai pentru cine cunoaste, am bilet catre franta miercuri credeti ca pot intra fara pasaport acum cu agitatia asta? app biletul este pentu autocar

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2015 |

daca merg in anglia la un prieten si transportu si masa mi inclusa cam cati banii imi trebuiesc de cheltuială? :)

3
Răspunde Raportează
Madarauchiha3
în 14 Noiembrie 2015 | Madarauchiha3 întreabă:

Ce statiuni montane, cunoasteti din Judetul Hunedoara?

1
Răspunde Raportează
onuticuta200312
în 12 Noiembrie 2015 | onuticuta200312 întreabă:

Ati fost vreodata intr- o tabara de vara in alta tara? As vrea sa merg intr- o tabara de limba franceza sau engleza, dar sunt in clasa 6 si nu stiu aproape deloc franceza si daca o sa merg intr- o tabara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JetBlueJet
în 11 Noiembrie 2015 | JetBlueJet întreabă:

Vreau tari in care e mereu cald :) De preferat sa fie si iarna cald (Cumva in California ninge iarna?) -FUNDA-

14
Răspunde Raportează
Iosif_Alexandra_1999
în 10 Noiembrie 2015 | Iosif_Alexandra_1999 întreabă:

Pot calatori singura cu avionul la varsta de 14 ani, adica am auzit, cica, ca pot plati stewardesa sa aiba grija de mine?!

4
Răspunde Raportează
BloWn
în 9 Noiembrie 2015 | BloWn întreabă:

Stie cineva o tabara de ski in Romania pentru adolescenti? Sa fie si pentru cei de 18 ani

1
Răspunde Raportează
Bogdan_Nicolae_1995
în 8 Noiembrie 2015 | Bogdan_Nicolae_1995 întreabă:

Ce se intampla daca cumpar bilet de avion inainte sa devin major dar plecarea este dupa ce implinesc 18 ani?

4
Răspunde Raportează
Nataliaa2176
în 8 Noiembrie 2015 | Nataliaa2176 întreabă:

Eu si clasa mea vrem sa mergem intr- o excursie distractiva si interesanta in care sa stam o zi si o noapte insa nu prea stim unde sa mergem. Noi am vrea sa fie intr- un loc in care sa avem ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AbeautifulMind
în 6 Noiembrie 2015 | AbeautifulMind întreabă:

Fundita! Va provoc la un joc de imaginatie :) Faceti un top cu primele 5 tari in care ati vrea sa traiti si de ce? :) Topul meu: 5.Suedia 4.Noua Zeelanda 3.Canada 2.USA 1.Australia :D (Vad...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
HereToHelp123
în 4 Noiembrie 2015 | HereToHelp123 întreabă:

Ati calatorit cu Wizzair? E sigur? E printre cele mai sigure cu care putem calatori prin Europa?

4
Răspunde Raportează
Catalin_Avram_1996
în 4 Noiembrie 2015 | Catalin_Avram_1996 întreabă:

In ce tara sa ma duc in aceasta vara?

3
Răspunde Raportează
Toderas
în 3 Noiembrie 2015 | Toderas întreabă:

La vara plec în Spania cu avionul.Din Cluj este zborul.Am puține emoții ca nu mă descurc pana intru în avion. Va rog îmi spuneți care sunt procedeele pana la intrare în avion.Va Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
wolder
în 2 Noiembrie 2015 | wolder întreabă:

Vreau si eu o vila/cabana la munte intr-o zona frumoasa unde se pot inchiria camere, sa fie ok conditiile. Ce imi recomanzi?

4
Răspunde Raportează
DianaaGabrielaa
în 2 Noiembrie 2015 | DianaaGabrielaa întreabă:

Stiti niste pensiuni in Vatra Dornei pe aproape de gara? (Pe internet gasesc fel de fel de pensiuni, nu ceea ce caut. ) Si un numar de telefon, va rog?

5
Răspunde Raportează
StreetZm
în 31 Octombrie 2015 | StreetZm întreabă:

FUNDAAAAAAAAAA! Salut, as vrea sa pun si eu o intrebare, deci daca nu am bacul(adica nu am dat bacut ), nu sunt student pot pleca in America chiar daca am mai multi bani de mina? (MULTUEMESC MULT ASTEPT...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ana_Lore_2001
în 30 Octombrie 2015 | Ana_Lore_2001 întreabă:

Ce studii trebuie sa urmez pentru a deveni un ghid turistic si cam cat este salariul unui ghid?

3
Răspunde Raportează
murloc
în 30 Octombrie 2015 | murloc întreabă:

1:puteti descrie atmosfera din vama? din cate am auzit e misto, libertate, muzica, corturi, tipi ok 9contraziceti- ma daca gresesc) oricum, nu stiu de ce dar prefer o blaja plina de betivi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnDrU30
Întrebare recomandată în 30 Octombrie 2015 | AnDrU30 întreabă:

Știe cineva microbuze care să plece din Slobozia Veche, Ialomița spre Fetești sâmbăta?(și orele) Și nu vreau microbuze care să o ia prin Vlădeni, ci prin Movila. Dau fundă....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ralu_Raluca_1989
în 29 Octombrie 2015 | Ralu_Raluca_1989 întreabă:

Știe cineva sa îmi explice cum ajung la barul din serialul Las Fierbinti sau la intrarea din localitate? Mulțumesc! :)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Octombrie 2015 |

am o mare intrebare, , vreau sa stiu cat ma costa un bilet de tren Focsani- Cluj Napoca, si daca am schimbare la Ploiesti?; vreau toate detaliile, se poate si fara sa fac schimbare, nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Razvan_Bantea_1990
în 28 Octombrie 2015 | Razvan_Bantea_1990 întreabă:

imi poate da cineva o lista cu mersul trenurilor pe ruta Ploiesti Sud - Adjud? Daca se poate, sa fie mi ieftin biletul :D, Multumesc anticipat :)

4
Răspunde Raportează
single17
în 27 Octombrie 2015 | single17 întreabă:

Buna, am si eu o intrebare la care as dori sa primesc raspunsuri cat mai concrete.In caz ca raspunsul ma va ajuta, pe langa fundita ofert recompensa financiara. Am 22 de ani, fata, facultate terminata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nutuxcristian
în 26 Octombrie 2015 | nutuxcristian întreabă:

URGENT! FUNDA Pot baga intr-un bagaj de mana un vas de sticla, ciob? Cu dimensiuni pana in 30x20x10. Compania aeriana KLM, zbor spre Canada

5
Răspunde Raportează
Smarttool
în 26 Octombrie 2015 | Smarttool întreabă:

Avem o vila/cabana in Brasov, Cristian pe care vrem s- o inchiriem de craciun si revelion. Ar fi pacat, multi cauta la nebunie o cabana pentru petrecerea sarbatorilor. Cabana noastra beneficiaza de tot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 25 Octombrie 2015 | papuciirupti întreabă:

urgent, ceva cunostinte frumoase despre Portugalia si Spania care nu sunt atat de scrise pe net, ceva simplu si original... nu am timp de citit romane pe net si ce este pe net stiu cam toti colegii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 20 Noiembrie

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce înseamnă o flotă glovo? E o condiție obligatorie? Ce avantaje și dezavantaje oferă?
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.873
  • Întrebări: 3.953.330
  • Răspunsuri: 17.655.237
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Animale domestice

Animale domestice

Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.164 Conversaţii