TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
anonim_4396
în 15 August 2017 |

Daca merg in Grecia este obligatoriu sa fac asigurare medicala?

3
Răspunde Raportează
Adelina46
în 15 August 2017 | Adelina46 întreabă:

Hei. Vreau sa merg in Grecia luna urmatoare. Am voie cu alcool daca merg cu autobuzul sau cu avionul?

3
Răspunde Raportează
Goooogle
în 15 August 2017 | Goooogle întreabă:

Am o intrebare pentru oamenii care merg pe munte: Se poate dormi la cabana babele cu cortul in aceasta perioada? Sau este prea racoare? Ar fi un loc?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2017 |

Salut.Am o intrebare pot merge cu bicicleta in RATB 406? E o linie preoraseneasca din Chiajna pana in Lujerului

3
Răspunde Raportează
Duygu
în 14 August 2017 | Duygu întreabă:

Ce salariu poti avea ca ghid turistic?

2
Răspunde Raportează
Neagu_Andu_1990
în 14 August 2017 | Neagu_Andu_1990 întreabă:

Cum ajung din voluntari la stefanesti Dau funda Repede va rog Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
lordvoldemort55
în 14 August 2017 | lordvoldemort55 întreabă:

As vrea sa achizitionez un GPS auto si am observat ca multe dintre ele nu au harti. Imi puteti da niste site-uri de unde pot descarca harta Romaniei pentru GPS? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 14 August 2017 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Ce v-a placut mai mult la 'Zilele orasului Targu Ocna?

1
Răspunde Raportează
LaylaAnaMaria12
în 14 August 2017 | LaylaAnaMaria12 întreabă:

Pt cei din Ploiesti.As vrea sa stiu...din nord (de la spitalul judetean) cu ce masina/tramvai trebuie sa merg pentru a ajunge pe strada Marasesti, la Palatul Copiilor.

1
Răspunde Raportează
Tiggrounex000Tpu
în 13 August 2017 | Tiggrounex000Tpu întreabă:

Aş vrea să mă duc la Castelul Bran şi vreau să ştiu următoarele chestii : 1. Câţi litri de benzină ar fi de la Râmnicul Sărat - Castelul Bran dus şi întors şi cam cât m- ar costa. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
qwqwwwq
în 13 August 2017 | qwqwwwq întreabă:

pentru Cei din Iași sau cei care au vizitat locurile din oraș, unde este accesul în biblioteca universității tehnice, , Gheorghe Asachi, , ( cea mai frumoasa biblioteca ), prin universitate?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2017 |

Cine ma poate ajuta cu o informatie? M- ar interesa cat costa un bilet (de avion) din Londra (aeroport Luton) spre Newcastle? Si daca sa poate sa- mi dati niste site- uri cu mai multe informatii....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CsGo1234567
în 13 August 2017 | CsGo1234567 întreabă:

eu stau intr-un oras din judetul Arad! Si sunt curios care oras e mai frumos Arad sau Timisoara?

2
Răspunde Raportează
Sharky0the0seadog
în 12 August 2017 | Sharky0the0seadog întreabă:

As dori sa aflu cum pot ajunge de la Bucuresti la Chisinau cu alte mijloace in afara de tren. Eventual cu autocarul. Cat costa si daca circula si duminica. Va multumesc

5
Răspunde Raportează
Ghknn
în 12 August 2017 | Ghknn întreabă:

Poate să îmi spună şi mie cineva nişte locuri frumoase de vizitat în Vamă? Ce e așa special acolo? Anul ăsta e prima oara când o să merg.

5
Răspunde Raportează
alexalex234
în 12 August 2017 | alexalex234 întreabă:

Am o urgență și am nevoie de ajutor.Cine știe locuri libere de cazare in Eforie Nord pentru 2 adulți și 3 copii?

3
Răspunde Raportează
alexandra6413
în 11 August 2017 | alexandra6413 întreabă:

Buna, maine voi pleca la Complex Cacica, as vrea sa aud cateva pareri (de la persoane care au fost) desspre acest loc, este real? adica am auzit ca multi oameni au fost fraieriti, adica se uitau la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 11 August 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Urgent! Dau funda Spuneți-mi va rog daca site-ul trendy-travel.de (cel din Germania ), este adevărat sau e firma fantoma?

3
Răspunde Raportează
Ionut2143
în 10 August 2017 | Ionut2143 întreabă:

Salut lume! Voi merge in excursie cu avionul (wizz air) si ca bagaje mi- am luat doar cel de mana ca era gratis. Pe langa bagajul de mana, prietena mea mai poate lua cu ea in avion si o poseta? Mersi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Danutz_Mateescu_1994
în 10 August 2017 | Danutz_Mateescu_1994 întreabă:

Pe ce programe pot vedea meciuri de fotbal romanesti in Bulgaria?

3
Răspunde Raportează
AlexandruCK
în 10 August 2017 | AlexandruCK întreabă:

Default Skoda Fabia (2002, 1.4 ) Salut, as dori cateva sfaturi de la voi pentru urmatoarea problema Am o skoda fabia 1.4 benzina ( 2002 ), si am cumparat'o recent in urma cu 2 saptamani pe drum,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CatalinAlex888
în 10 August 2017 | CatalinAlex888 întreabă:

Salut.Voi merge într- o excursie în Spania și vom trece si prin Andora.In Andora cumpărăturile se plătesc în euro sau exista vreo monedă locală și din acest motiv trebuie să schimbi euro în...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ryss
în 10 August 2017 | Ryss întreabă:

Hei, TPU! Am o întrebare. Dacă, de exemplu, eu aştept în aeroport avionul care zboară către Spania, iar, la un moment dat, avionul ajunge in România si urmează să decoleze în Spania,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Spurtzizc
în 10 August 2017 | Spurtzizc întreabă:

Astazi m- am hotarat impreuna cu familia si niste prieteni sa plecam in Grecia (Creta). Am inchiriat o casa si am cumparat biletele de avion. Acestea sunt biletele: https://imgur.com/gallery/0wxSU ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Petrovic
în 9 August 2017 | Petrovic întreabă:

Cum pot ajunge din Romania in orasul polonez Przemyśl? Vreai toate variantele va rog.

4
Răspunde Raportează
WorldCUP10
în 9 August 2017 | WorldCUP10 întreabă:

Salutare. Exista autobuze, , microbuze din Bucuresti spre Belgrad? Pica varianta cu avionul cu Tarom- Air Serbia si tren( a fost anulata ruta Timisoara Belgrad cu schimb de legatura la Vrsac). Cu masina...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
vlagnar99
în 9 August 2017 | vlagnar99 întreabă:

Eu daca am terminat facultatea acum, carnetul pana cand e valabil, care e data pana cand am reduceri?

1
Răspunde Raportează
Kayakiller
în 8 August 2017 | Kayakiller întreabă:

Rezervare Booking / nerambursabil - Buna, am făcut o rezervare pentru un sejur in Bulgaria All inclusive, trebuia să plătesc cash in momentul in care ajungeam la hotel, dar trebuit să completez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 7 August 2017 | FoundYouLover întreabă:

Era un site pe care scriai exact in ce locatie din Bucuresti esti si in ce locatie din Bucuresti vrei sa ajungi si la rezultate iti arata toate mijloacele de transport cu care poti ajunge acolo si cum ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ela_Dani_1997
în 7 August 2017 | Ela_Dani_1997 întreabă:

Buna TPU... recent am primit un colet cadou de la o cunostinta din India si nu sunt lamurita in ceea ce priveste taxele vamale de la dhl, desi am citit termenii si conditiile de pe site de mai multe ori....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gogo?icaTa
în 6 August 2017 | Gogo?icaTa întreabă:

Știe careva vreo casa sau un loc abandonat din Focșani? Dau funda

2
Răspunde Raportează
MingRi
în 6 August 2017 | MingRi întreabă:

Stie careva de unde pot lua un autobuz aproape de prin zona stazii Lungu din Brasov care sa duca spre castel? Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
VladAlex987
în 6 August 2017 | VladAlex987 întreabă:

Voua care vi se par cele mai frumoase/urate orase din Romania?

6
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 6 August 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Vreau sa stiu cat costa un km la taxi in Punta Cana si cat e cu transp in com. Si ce hoteluri de 5* all inclusive recomandați care sa fie intr- o zona buna? Si care e cea mai ieftină...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MingRi
în 5 August 2017 | MingRi întreabă:

Heeei, as vrea sa stiu daca se poate lua tren din Pitesti si sa ajunga in Brasov sau este ruta doar din Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Lica_Sebastian_Costin_1993
în 5 August 2017 | Lica_Sebastian_Costin_1993 întreabă:

Pe 27 august o sa plec in dubai, cu avionul. Mai putin important. Vreau sa va intreb daca ai voie cu bateria externa in avion? La bagaj de mana. Va rog cei cu experienta si care stiu ( nu vreau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
George33s
în 5 August 2017 | George33s întreabă:

Ai voie cu baterie externa de 20. 000mah powerbank in avion? Daca da nu poate exploda?

1
Răspunde Raportează
Popescu_Geni_1966
în 5 August 2017 | Popescu_Geni_1966 întreabă:

Cate este cel mai inalt varf muntos din Romania?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 August 2017 |

Pe 27 august o sa plec in dubai, cu avionul. Mai putin important. Vreau sa va intreb daca ai voie cu bateria externa in avion? La bagaj de mana. Va rog cei cu experienta si care stiu ( nu vreau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Veronica91
în 4 August 2017 | Veronica91 întreabă:

Buna, saptamana viitoare urmeaza sa calatoresc la Iasi, puteti sa imi recomandati unde as putea sa ma cazez, pentru o noapte. Ar fi de dorit hostel. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Sergiu_Ionita_1980
în 4 August 2017 | Sergiu_Ionita_1980 întreabă:

Merge cineva la mare,plec azi si ma întorc duminică, ofer transport gratuit

2
Răspunde Raportează
Alexa77
în 4 August 2017 | Alexa77 întreabă:

Pot sa calatoresc singura cu avionul de la Bucuresti la Cluj daca nu am inca 18 ani?

2
Răspunde Raportează
abigail28
în 3 August 2017 | abigail28 întreabă:

Stie cineva cât costă un bilet la cuseta de la Suceava la deva?

1
Răspunde Raportează
c2000
în 3 August 2017 | c2000 întreabă:

Buna! Vreau sa merg in vacanta cu familia în Serbia și Croatia.Am văzut că pot iesi cu buletinul. Intrebarea mea este un minor de 17 ani poate iesi din tara cu buletinul sau are nevoie de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BergerCipy
în 3 August 2017 | BergerCipy întreabă:

As dori o aplicatie de invatat germana cu meniul in romana (Nu Doulingo) sau in site

1
Răspunde Raportează
alexRE
în 3 August 2017 | alexRE întreabă:

Este cineva din Piatra Neamt sau Bicaz sa imi spuna daca exista vreun mijloc de transport spre Durau? Nu gasesc absolut nimic pe net informatii...

1
Răspunde Raportează
alexRE
în 2 August 2017 | alexRE întreabă:

Cum pot ajunge in Durau, daca nu am masina? Vreau sa ajung pe varful Toaca

8
Răspunde Raportează
Victoria009
în 2 August 2017 | Victoria009 întreabă:

Cine imi spune care este distanta de la orasul Falesti pana la Radoaia, de dorit info. in cate minute pot sa ajung acolo.Sau cine stie sa- mi zica in cit timp ajungi din Balti pana la Radoaia?! Va rog...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
AndreiWeisz
în 2 August 2017 | AndreiWeisz întreabă:

Care oras mare din tara vi se pare cel mai frumos? Aici ma refer la Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si eventual Constanta.

11
Răspunde Raportează
Dumitra?cu_Emanuel_2000
în 2 August 2017 | Dumitra?cu_Emanuel_2000 întreabă:

Stiu ca pentru a iesi din tara ai nevoie de un insotitor major si de o procura de la parinti. Dar oare pot sa ma intorc in tara singur? Am 17 ani. Astept raspuns rapid! Va multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 10 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă acum 23 ore

Anonimul151 întreabă:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi. Vineri, m- am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a- mi da dosarul, pentru că luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 17 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internată la spital Fundeni și urmează să sufăr o nefrectomie. Aș avea nevoie de puțin ajutor, nu m- am mai întâlnit cu astfel de situații, nici cu operația in sine și ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.786
  • Întrebări: 3.953.226
  • Răspunsuri: 17.654.457
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Demi Lovato

Demi Lovato

Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.813 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.148 Conversaţii