|

A zburat cineva cu Lufthansa din Otopeni?

E prima data cand zbor din Otopeni cu Lufthansa si nu stiu intratrea in aeroport sau orice fel de detalii legate de bagaje check in etc

Ma poate ajuta cineva cudetalii?va rog rfara raspunsuri tampite gen :intri ina eroport si auti ghiseul de informati, ca asta pot sa fac si eu sa ma uit ca tampitu ideea e ca eu n-am timp de pierdut.....deasta vreau sa stiu exact ce si cum

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Relaxeaza-te,te rog!
Intrarea in aeroportul Otopeni e aceeasi pentru toata lumea.
Odata intrat in aeroport, exact in fata intrarii(vizavi) vei vedea un mare tabel electronic cu zborurile catre diverse destinatii.
Vei vedea si zborul tau, va scrie numarul zborului, Lufthansa, Otopeni-destinatia si ora de plecare.In continuare trebuie sa scrie CHECK-IN si numarul ghiseului sau ghiseelor unde se face acest check-in.
Daca nu scrie inca si e numai zborul,mai astepti,cam cu doua ore inaintea zborului va fi afisat ghiseul de check-in.
Astepti band o cafea,cumparand un ziar,mancand un sandwich sau fumand in fata aeroportului ca inauntru e interzis.
Poti face si o plimbare prin aeroport sa vezi cam pe unde sunt ghiseele, ce numere au, sa stii de exemplu care ghisee sunt in aripa noua, care in cea veche.
Cand e afisat ghiseul unde se face check-in, mergi si tu cu actul de identitate, valiza(pentru. cala) si bagajul de mana(sa nu ai lichide peste 50 ml,forfecute sau instrumente taioase) si iti spui numele.
Apoi,dai valiza si ti se da cardul de imbarcare, pe care scrie la ce iesire este zborul tau.
Trebuie sa treci de controlul bagajelor de mana si te sfatuiesc s-o faci imediat pentru ca e coada, dupa care treci de controlul vamal si esti liber, intr-o mare de magazine si cafenele, unde poti astepta linistit sa treaca timpul.
Cauta initial unde e poarta ta de zbor si apoi, invarte-te pe unde vrei.Cand ora inscrisa pe cardul de imbarcare se apropie, mergi in sala de asteptare a portii tale de imbarcare si vei urca in avion.
Asta e tot, reciteste si retine, daca n-ai mai zburat alta data.
Si distractie placuta!

| explică (pentru greece12):

Multumesc MULT!
Inca o intrebare, daca fac check in online e obligatoriu sa tiparesc ceva? pentru ca n-am cum, sau doar am prezint cu buletinul la checkinul ala? adica imi dau ei cardula ala de zbor? eu vreau sa cumpar biletu online de pe avion.ro si n-am cum sal tiparesc nu am cu ce.
Si in ce consta cardul de zbor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Cardul de imbarcare il vei primi la ghiseul de check-in si numai acolo, e locul tau exact in avion, ora de imbarcare si poarta de imbarcare, este biletul tau real de avion, pe care ti-l vor cere si la controlul bagajului de mana si daca vrei sa cumperi ceva din duty free si daca bei o cafea si ca sa urci in avion.Si buletinul.
Check-in online nu am facut ca sa stiu sa-ti dau restul de amanunte.
Drum bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu orice ai zbura intrarea in aeroport a aceeasi.

intri, te uiti pe ecranul cu zoburirle, vezi la ce ghiseu se face check in ul si te duci acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E simplu, ca buna ziua

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează