|

Am primit un pachet din strainatate. Acea persoana care l-a trimis a pus acolo si telefonul meu mobil cumparat nou nout cu alte chestii importante. Cand am deschis pachetul acasa mai aveam doar chestiile neimportante adica telefonul si cu stick-urile au disparut... le-au furat cei de la atlasib. Pachetul a fost lasat 2 zile in custodia de la atlasib deoarece a ajuns sambata dar era inchis cand am ajuns si l-am luat astazi si am observat ca lipseste ce e mai important si mai scump... Ce pot face?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca persoana care ti-a trimis pachetul a declarat valorile si a semnat impreuna cu cei de la Atlassib o hartie pe care sunt trecute, cu valoare estimata, etc atunci te vor despagubi. Daca nu, e posibil sa ti le fi oprit la vama, ca nu au fost declarate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil cel care a trimis nu a pus in pachet. Ma indoiesc ca cei de la atlasib s au apucat de furat in halul asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei de la Atlasib au foarte multi bani... Chiar crezi ca ar fi deschis ei un pachet neinsemnat? Poate persoana din straintate n-a pus telefonul.
Dar daca chiar vrei sa faci ceva du-te la politie si anunta, te vor indruma ei de acolo. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu opreste nimeni la vama un rahat de telefon. In cazul fericit expeditorul poate castiga banii pe asigurare daca face destula galceava. Exista si varianta ca el sa nu fi fost deloc inclus in colet, mai probabila decat ca cei de la atlasib se dedau la asa maruntisuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează